Fallout 76

Fallout 76

Kategória:

Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

Leírás

Fallout 76 - Przygotuj się na Niesamowitą Przygodę w Postapokaliptycznej Wirginii Zachodniej!

Wkraczaj w świat Fallouta jakiego jeszcze nie widziałeś! Fallout 76 zabiera Cię do postapokaliptycznej Wirginii Zachodniej, gdzie czekają na Ciebie niezwykłe przygody, niebezpieczeństwa i możliwości eksploracji.

Eksploruj Otwarty Świat: Odkryj ogromny, otwarty świat pełen zrujnowanych miast, rozległych pustkowi i tajemniczych podziemi. Każdy krok w Fallout 76 to nowa możliwość odkrycia cennych skarbów, potężnych artefaktów i fascynujących historii.

Współpracuj lub Rywalizuj z Innymi Graczami: Zanurz się w dynamicznym świecie, gdzie spotkasz innych ocalonych - niektórych gotowych do współpracy, a innych gotowych do walki. Czy stworzysz sojusz, by przetrwać, czy też staniesz do rywalizacji o dominację w Wirginii Zachodniej?

Kreuj Swoją Historię: Jako ocalały po zagładzie nuklearnej, masz całkowitą kontrolę nad swoim losem. Decyduj o swoich działaniach, podejmuj wyzwania, zdobywaj doświadczenie i rozwijaj swoją postać według własnego gustu. Czy zdołasz przetrwać w świecie, w którym każdy wybór ma znaczenie?

Zdobądź Przyjaciół i Przezwyciężaj Wyzwania: W Fallout 76 nigdy nie jesteś sam. Spotkasz wiele postaci, które chętnie ci pomogą lub staną się twoimi rywalami. Zbuduj drużynę, zwiedzaj, walcz z potworami i rozwiązuj zagadki razem z innymi ocalałymi.

Zagłęb Się w Fabułę: Odkryj głęboką i wciągającą fabułę, która będzie Cię trzymać w napięciu od pierwszych chwil gry. Czy zdołasz odkryć tajemnicę Wirginii Zachodniej i odzyskać świat sprzed apokalipsy?

Fallout 76 to nie tylko gra, to prawdziwa przygoda, która czeka na Ciebie.

Zdobądź swój egzemplarz już dziś na Muve.pl i przygotuj się na niezapomniane przeżycia w postapokaliptycznej Wirginii Zachodniej!


 


2020 Roadmap

 

Digital Deluxe kiadás


A Fallout 76: Wastelandersben West Virginia kezd újra benépesülni. Két frakció küzd a hatalomért, miközben a régió titkaira fény derül. A Settler frakció telepesei új otthont keresnek, a Raider martalócai kifosztják őket. Indulj új küldetésre az Overseer nevében, kovácsolj szövetségeket az ellenfelekből és fedd fel, mit rejtenek a hegyek.

A teljes játék mellett a Fallout 76: Wastelanders Deluxe kiadásban bónusz digitális játéktárgyakat találsz:

  • Mine Car Planter – Kis keltető terményeidnek, ha nincs elegendő föld; a C.A.M.P.-ben építhető.
  • Raider C.A.M.P. – Váltsd a telepíthető Vault-Tec C.A.M.P. külsejét martalócosra!
  • Raider Stash Box – Martalócos Stash box a C.A.M.P.-hez.
  • Raider Faction Flag – Új C.A.M.P.-zászló a Kráter színeiben.
  • Raider Pathfinder Outfit – A Kráter lakóinak öltözéke maszkkal és kendővel.
  • Raider Conquest Loot Bag – Martalócos koponyás zsákmányzsák.
  • Raider Pillager Backpack – Martalócos hátizsák.
  • Raider Marauder Power Armor Skin – Egyedi, krátermartalócokra hajazó megjelenés.
  • Garden Truckbed Trailer – Kis keltető terményeidnek, ha nincs elegendő föld; a C.A.M.P.-ben építhető.
  • Settler C.A.M.P. – Váltsd a telepíthető Vault-Tec C.A.M.P. külsejét telepesesre
  • Settler Stash Box – Telepeses Stash box a C.A.M.P.-hez.
  • Settler Faction Flag – Új C.A.M.P.-zászló az Alapítvány színeiben.
  • Settler Mechanic Outfit – Az Alapítvány lakóinak öltözéke kalappal.
  • Settler Traveler Loot Bag – Telepeses zsákmányzsák; bőröndre hasonlít.
  • Settler Relief Backpack – Telepeses hátizsák.
  • Settler Vigilante Power Armor Skin – Egyedi, alapítványi telepesekre hajazó megjelenés.

 

A játékról: 

A Skyrim és a Fallout 4 mögött álló díjnyertes Bethesda Game Studios köszönt a Fallout 76 online többszemélyes módú szerepjátékban. Dolgozzatok együtt vagy egymás ellen a túlélésért. A nukleáris megsemmisülés árnyékában most megismerheted a legendás Fallout-univerzum eddigi legnagyobb és legdinamikusabb világát. Bónuszként megkapod a Fallout Classic Collectiont, ha április 28-ig megvásárolod.

Reclamation Day, 2102. Huszonöt évvel a bombák robbanása után te és a többi, a nemzet legjobbjaiból válogatott Vault-lakó kiléptek az atomcsapás utáni Amerikába. Játssz szólóban vagy közösen: fedezz fel, építs és győzd le a pusztaság legnagyobb veszélyeit.

Főbb jellemzők:

Előbújsz!


Hozd létre karakteredet a S.P.E.C.I.A.L. rendszerben és alakítsd utadat az új és zabolátlan pusztaság rengeteg helyszínén. Akár egyedül, akár barátokkal utazol, új és egyedi Fallout-kaland vár. 

Új amerikai álom!


Használd a mobil építő- és összeszerelő-platformot (C.A.M.P.) építésre és tárgykészítésre bárhol a világban. A C.A.M.P. menedéket, ellátmányt és biztonságot nyújt. Üzletet is felállíthatsz, hogy kereskedhess más túlélőkkel. De vigyázz, nem mindenki lesz baráti hangulatban.

Az atom ereje!


Indulj egyedül vagy túlélőtársakkal a végső fegyver, a nukleáris rakéták megszerzésére. A pusztítás létrehoz egy magas szintű zónát is ritka és értékes nyersanyagokkal. Megvéded vagy elszabadítod az atom erejét? A döntés a tiéd.

Közeleg az atomvihar!


A Nuclear Winter egy 52 fős PvP Battle Royale mód, mely Fallout 76 játékosoknak ingyenes. Az atombombák lángba borították a világot, és megkezdődik a csata a Vault 51 felvigyázójának címéért – te maradsz életben a végén, vagy felfal a tűzgyűrű? Növeld a rangod, tégy elérhetővé exkluzív jártasságokat és építs C.A.M.P.-et a vihar átvészelésére igazi Fallout-stílusban. Gyűjts fegyvereket, ellátmányt és atombombákat a többi játékos és lény ellen, szerezz egyedi külső megjelenési jutalmakat.

Mizújs, szomszéd?


A Wastelanders  egy hatalmas ingyenes frissítés a Fallout 76  játékhoz, mely alapjaiban változtatja meg a pusztaságot. Egy évvel a Vault 76 megnyitása után más emberek is visszatérnek Appalachiába. A Settlers és Raiders frakciók saját képükre formálnák a világot, és egy híresztelésekben említett kincset keresnek. Indulj új főküldetésre döntésekkel és következményekkel, találkozz a szereplők egyedi történeteivel, derítsd fel a frakciók településeit, a Cratert és a Foundationt és gyűjts erős fegyvereket, páncélokat! Döntéseid meghatározzák sorsukat.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás