Alien: Isolation - The Collection (PC) DIGITÁLIS

Alien: Isolation - The Collection (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Horror, Akció

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

Az Alien: Isolation - The Collection az alábbiakat tartalmazza:

 • Alien: Isolation alapjáték
 • Corporate Lockdown DLC
 • Crew Expendable DLC
 • Last Survivor DLC
 • Safe Haven DLC
 • Trauma DLC
 • The Trigger DLC
 • Lost Contact DLC

 

Alien: Isolation

Hogy fogod túlélni?

Ismerd meg a valódi félelmet az állandó rettegést és életveszélyt nyújtó Alien: Isolation túlélőhorroban. Tizenöt évvel az Alien (A nyolcadik utas a halál) eseményeit követően Ellen Ripley lánya, Amanda az életéért küzd, miközben az igazságot próbálja kideríteni anyja eltűnéséről.

Fedezd fel Amanda szerepében a folyamatosan változó környezetet, miközben minden oldalról veszély fenyeget, úgy a pánikba esett, elkeseredett emberek, mint a kiszámíthatatlan, kíméletlen idegen részéről.

Nem vagy elég erős, sem kellőképp felkészült. Gyűjtögess, improvizálj a rendelkezésedre álló erőforrásokra támaszkodva és használd az eszed, hogy életben maradj és teljesíthesd küldetésed.

Jellemzők:

 • Kerekedj felül az állandó halálos fenyegetésen – Tapasztald meg a szűnni nem akaró rettegést, miközben egy kiszámíthatatlan, a cselekedeteidre reagáló idegen vadászik rád.
 • Improvizálj, ha élni akarsz – Törj be a számítógépes rendszerbe, fésüld át környezeted kulcsfontosságú felszerelés után kutatva és barkácsolj alkalmai használati tárgyakat, hogy megbirkózz az adott szituációval. Elkerülöd ellenfeleidet, eltereled a figyelmüket, vagy inkább szembeszállsz velük?
 • Fedezz fel egy rejtélyekkel és árulással teli világot – Érezd magad otthon Sevastopol, a világűr peremén található, szétszerelésre ítélt kereskedelmi állomás részletgazdag díszletei között. Ismerd meg a félelemmel és bizalmatlansággal átitatott történet szereplőit.

 

Corporate Lockdown DLC

Isten hozott az Alien: Isolation első kiegészítő csomagjában. A Corporate Lockdown három teljesen új térképpel gyarapítja a Survivor játékmódot, amelyeken az idővel kell versenyt futnod.

Képes leszel elég sokáig bújócskát játszani az idegennel ahhoz, hogy életben maradj, vagy kiállsz vele szemtől szembe?

 • Három új térkép, köztük céges luxuslakásokkal és orvosi laborokkal.
 • Új játszható karakter Ransom személyében, aki megfelelő tűzerővel rendelkezik ellenfeleid legyőzéséhez.
 • Töltsd fel a legjobb idődet az Alien: Isolation ranglistájára és intézz kihívást a világ felé.

 

Crew Expendable DLC

Egyesítsd a Nostromo eredeti legénységét ebben a kiegészítőben. Brett és Kane halott, Ash és Lambert mellett most már rajtad múlik, hogy Dallas, Parker, vagy Ellen Ripley szerepében izoláld az idegent és véget vess a fenyegetésnek.


Az Alien: Isolation saját szemszögű túlélő horrorjáték, amely megteremti Ridley Scott 1979-es filmklasszikusának feszült hantulatát. A játékos szűnni nem akaró félelem és életveszély közepette egy kiszámíthatatlan, az árnyak közt bujkáló gyilkos idegen társaságában találja magát. Nem vagy elég erős, sem kellőképp felkészült. Gyűjtögess, improvizálj a rendelkezésedre álló erőforrásokra támaszkodva és használd az eszed, hogy életben maradj és teljesíthesd küldetésed.

 

Last Survivor DLC

Hajts végre egy utolsó küldetést Ellen Ripley szerepében a Nostromo fedélzetén. A legénység halott, kétségbeesett próbát teszel a hajó önmegsemmisítő rendszerének bekapcsolására, és a mentőkomppal való távozásra.


Az Alien: Isolation saját szemszögű túlélő horrorjáték, amely megteremti Ridley Scott 1979-es filmklasszikusának feszült hantulatát. A játékos szűnni nem akaró félelem és életveszély közepette egy kiszámíthatatlan, az árnyak közt bujkáló gyilkos idegen társaságában találja magát. Nem vagy elég erős, sem kellőképp felkészült. Gyűjtögess, improvizálj a rendelkezésedre álló erőforrásokra támaszkodva és használd az eszed, hogy életben maradj és teljesíthesd küldetésed.

 

Safe Haven DLC

Üdv a Safe Haven-ben, az Alien: Isolation harmadik kiegészítő tartalomcsomagjában, amely bemutatja a vadonatúj Salvage módot. Meddig maradsz életben? 

Megtaláltad az egyetlen biztonságos szobát a Sevastopol fedélzetén, de a készleteid kezdenek kifogyni. Ki kell merészkedned, feladatokat kell végrehajtanod és vissza kell térned biztonságosan a szobába. Vajon ki vár rád odakint? És milyen döntéseket hozol meg azért, hogy életben maradj? 

 • Teljesen új Salvage Mode pálya, amely kétszer akkora, mint bármely eddigi Survivor Mode térkép. 
 • Játssz mint Hughes, és juss gyorsabban a Bolt Gun, Shotgun és az EMP Mine fegyverekhez. 
 • Válassz, hogy a Gemini Systems vagy a Bacchus Apartments helyeket fedezed-e fel. 

 

Trauma DLC

Isten hozott az Alien: Isolation második kiegészítő csomagjában. A Trauma három teljesen új térképpel gyarapítja a Survivor játékmódot, amelyeken az idővel kell versenyt futnod.

Találkozz változatos ellenfelekkel a Sevastopol állomás orvosi szárnyában. Elkerülöd őket őket, eltereled a figyelmüket, vagy szembeszállsz velük? Gyorsnak kell lenned, ha élni akarsz.

Jellemzők:

 • Három új térkép, bolyongás a Sevastopol klausztrofób szellőzőaknáiban.
 • Játssz Lingard vezető egészségügyi tiszt szerepében és nyerj gyorsabb hozzáférést elsősegélycsomagokhoz és figyelemelterelésre használt robbanószerekhez.
 • Semmisítsd meg kutatásod nyomait és mentsd meg az állomás túlélőit.

 

The Trigger DLC

Üdvözlünk a The Trigger-ben, amely az Alien: Isolation ötödik kiegészítő tartalomcsomagja.

Biztonságossá tudod tenni Sevastopol-t? Egy doboznyi robbanóanyag és a helyszínek listája a kezedben. Mindössze annyit kell tenned, hogy megnyomod a gombot ... és életben maradnod.

 • Tartalmaz három vadonatúj Survivor Mode pályát. Életben maradsz, hogy megszerezd a legmagasabb pontszámot?
 • Irányítsd Ricardo-t, és tudd meg az igazságot a Sevastopol fedélzetén található robbanóanyagokról.
 • Kerüld ez a biztonsági riasztókat, küzdj meg a Working Joe androidokkal és mindenekelőtt éld túl az Idegent.

 

Lost Contact DLC

Üdv a Lost Contact-ben, az Alien: Isolation negyedik kiegészítő tartalomcsomagjában, amely visszatér az epikus Salvage Mode-hoz. 

Csapdába estél a mély űrben a Sevastopol fedélzetén: meg kell vizsgálnod az űrállomást ahhoz, hogy teljesítsd a feladatokat, és túlélj. El tudod kerülni az ellenségeid tíz, kihívásokban gazdag hullámát, vagy szembeszállsz velük?

 • A második teljesen új Salvage Mode térkép, a Lorenz Private Wards és az Emergency Power Plant területekkel.
 • Irányítsd a közönségkedvenc Axel-t, és szerelkezz fel a Revolverrel és a Boltgun-nal.
 • Próbáld meg túlélni a találkozásokat a Working Joe androidokkal, más emberekkel, és persze magával a rettenetes Idegennel.

 

Alien: Isolation, Alien, Aliens, Alien 3 TM & © 2014 Twentieth Century Fox Film Corporation.
All rights reserved. Twentieth Century Fox, Alien, Aliens, Alien 3 and their associated logos are registered trademarks or trademarks of Twentieth Century Fox Film Corporation. Alien: Isolation game software, excluding Twentieth Century Fox elements © SEGA. Developed by The Creative Assembly Limited. Creative Assembly and the Creative Assembly logo are either registered trademarks or trademarks of The Creative Assembly Limited. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Corporation. All rights reserved.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7 (32bit)
Processzor: 3.16Ghz Intel Core 2 Duo E8500
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: 1GB (AMD Radeon HD 5550 or Nvidia GeForce GT 430)
DirectX verzió: 11
Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
Tárhely: 35 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás