Arizona Sunshine VR (PC) DIGITÁLIS

Arizona Sunshine VR (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland, Shooter / Lövöldözős, Arcade / Ügyességi, Indie (Független), Horror, VR, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

FIGYELEM! A játék használatához HTC VIVE™ vagy Oculus Rift virtuális valóság szemüveg szükséges.

 

A virtuális valóság és a zombi-apokalipszis találkozása! Az Arizona Sunshine egy kizárólag VR-re fejlesztett első személyű lövöldözős játék, amely a zombik által lerohant, poszt-apokaliptikus Egyesült Államok délnyugati vidékeire vezet. 

Amikor emberi hangot hallasz a rádión, a reményeid az egekbe szöknek - túlélők vannak odakint a tűzforró, poszt-apokaliptikus Arizonában! Szűkös felszereléseddel, amely mozgásvezérelt fegyverekből, és az útközben talált kevés lőszerből és fogyóeszközből áll, át kell jutnod az agyadra pályázó zombihordákon, hogy megtaláld az általad kétségbeesetten keresett embereket.

Az alapoktól fogva a HTC Vive és az Oculus eszközökre fejlesztett Arizona Sunshine egy zombi apokalipszis kellős közepébe dob. Kezeld a fegyvereket valódi mozdulatokkal, fedezd fel szabadon a poszt-apokaliptikus világot, és tedd próbára túlélő képességeidet a virtuális valóságban - az élőholtak 'halottá tétele' izgalmasabb, mint valaha.

 

Jellemzők:

  • Valódi fegyverkezelés: A VR mozgásvezérlők segítségével 25-nél is több fegyvert kezelhetsz valós mozdulatokkal. Készülj fel a támadásokra, figyelj a lőszerre, és célozz az irányzékot használva, hogy élőhalott cafatokká lődd az ellenségeidet.
  • Teljes értékű kampány: A falatnyi VR darabokból álló részek teljes körű narratívát alkotnak, a kampány pedig lehetővé teszi számodra, hogy csak egy gyors akcióra ugorj be - hogy aztán ottragadj a teljes történetre.
  • Fedezz fel szabadon: Mozogj korlátok nélkül, és fedezd fel az USA délnyugati vidékét idéző hatalmas pályák sorozatát, amelyeken alattomos kanyonokat éppúgy találhatsz, mint mély és sötét bányákat.
  • Magával ragadó zombi túlélés: Kutasd át a környezetet, foszd ki az élőhalott ellenségeket, és oszd be lőszeredet és fogyóeszközeidet, a túlélésért folytatott küzdelemben, amely a VR-nak köszönhetően izgalmasabb, mint valaha.
  • Kooperatív multiplayer: Fogj össze egy barátoddal a co-op kampánymódban, valamint az akár négy fős multiplayer Horda módban. De vigyázz: a több fincsi agy több éhes élőhalottat is jelent.
  • Példáltan VR realizmus: Egy Intel® Core™ i7 vagy hasonló processzor által meghajtva az Arizona Sunshine soha nem látott valósághűséget biztosít, zombi csonkolással, rombolható környezetekkel, és egy filmszerű, magával ragadó élménnyel.
  • Csak a virtuális valóságban: Az Arizona Sunshine egy VR shooter, amely az alapoktól fogva kizárólag VR-ra készült. Vesd magad a zombi apokalipszis közepébe - mintha tényleg ott lennél - és vedd fel úgy a harcot az élőhalottakkal, mint eddig soha.

 

 

 

 

Arizona Sunshine © 2016-2017 Vertigo Games BV. Developed by Vertigo Games BV and Jaywalkers Interactive. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

FIGYELEM! A játék használatához HTC VIVE™ vagy Oculus Rift virtuális valóság szemüveg szükséges.

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7 - 64 bit, Processzor: Intel i5-4590 vagy jobb, Memória: 8 GB RAM, Videokártya: NVIDIA GTX 970 / vagy hasonló AMD, DirectX verzió: 11, Merevlemez: 12 GB szabad terület, Egyéb: VR headset szükséges, valamint 2 darab USB 3.0-ás port

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 10, Processzor: Intel Core i7 6700K vagy jobb, Memória: 16 GB RAM, Videokártya: NVIDIA GTX 980 / vagy hasonló AMDDirectX verzió: 12, Merevlemez: 12 GB szabad terület, Egyéb: VR headset szükséges, valamint 2 darab USB 3.0-ás port


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás