ARK: Aberration - Expansion Pack (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

ARK: Aberration - Expansion Pack (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) DLC

Kategória:

Kaland, Szerepjáték / RPG, DLC, Akció

Nyelvi verzió:

Magyar felirattal

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

A tartalom használatához szükséges az ARK: Survival Evolved alapjáték Steam változatának megléte.

 

Az „Aberration”-ön - egy elhagyatott, bonyolult földalatti biomendszerrel rendelkező, meghibásodott ARK-on - ébredve, a túlélők eddig soha nem látott, egzotikus új kihívásokkal szembesülnek: egyebek mellett extrém radioaktív napfénnyel, környezeti veszélyekkel, kötélpályákkal, szárnyasruhákkal, mászófelszerelésekkel, barlanglakásokkal, akkumulátorokkal, valamint a titokzatos mélységeket lakó, rendkívüli új lényekkel. De vigyázz a „Névtelenekkel”: a könyörtelen, Element-járta humanoidokkal, amelyek ördögi, a fényt gyűlölő szörnyűségekké fejlődtek! Az Aberrationben a túlélők feltárhatják az ARK-k végső titkait, és felfedezhetik, hogy mit rejt a jövő azok számára, akik elég erősek és okosak ahhoz, hogy megéljék!


EGY KUDARCBA FULLADT ARK
Az Aberration a túlélőket egy sérült ARK-ba helyezi: az elszivárgott belső légkör zord felszínt és intenzív sugárzást eredményezett, míg a föld alatt nagyszámú, buja biom alakult ki. Az ARK karbantartó rendszer meghibásodása miatti számos veszély, lény és természetei környezet egy izgalmas új, felfedezésre váró világot rejt.

SZELIDÍTS MEG ÚJ LÉNYEKET
Fogj be és szelídíts meg tizennégy újfajta, lenyűgöző képességekkel rendelkező lényt! Mássz fel a falakon és suhanj a levegőben az önmagát álcázó Rock Drake-en, tartsd távolt a sötétséget a négy barátságos ’Lantern Pet’ háziállat egyikével, vagy ragadj meg és dobj be több teremtményt egyidejűleg egy hatalmas ’Cave Crustacean’ barlangi rákkal, vagy... - ha elég bátor vagy - engedd meg a borzalmas "Reaper Queen"-nek, hogy teherbe ejtsen, és szülj egy kegyetlen hím Reaper idegen életformát, amelyet megszelídíthetsz és irányíthatsz.

CRAFTOLJ 50-NÉL IS TÖBB EGYEDI TÁRGYAT
30 új Engram segítségével gyorsíthatod a craftolást, és most már hozzáférhetsz a barlangmászó csákányokhoz, a szárnyasruhákhoz és a kötélpályákhoz, amelyek segítenek abban, hogy bejárd ezt az új ARK-ot. Urald a zord környezetet és védd meg magadat védőruhákkal, akkulmulátoros lámpákkal, villanógránátokkal, elemekkel, világítópatronokkal, railgunokkal és még sok mással. Boldogulj az új erőforrások összegyűjtésével, halászkosarak és gázgyűjtők segítségével.

GYŐZD LE AZ ÚJ KIHÍVÁSOKAT
Mivel ennek az új ARK-nak a karbantartórendszerei nem működnek, a földrengések, a sugárterhelés, a gázszivárgások és az Element-kamrák csupán néhány, a rád leselkedő veszélyek közül, amelyekkel a túlélőknek meg kell birkóznia Aberration öt új - mind felszín feletti, mind felszín alatti - fő biomjában. 

MAGÁVAL RAGADÓ TÖRTÉNET
Szerelkezz fel és nézz szembe az Aberration legmélyebb mélységeiben rejtőzködő rettenetes fenyegetéssel, miközben feltárod az ARK-ok végső titkait, és többet tudsz meg az Ark saját jövőjéről!

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges az ARK: Survival Evolved alapjáték Steam változatának megléte.

 

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7, 8.1, 10 (64 bites változatok)

Processzor: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 vagy jobb

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: NVIDIA GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB vagy jobb

Merevlemez: 20 GB szabad terület

Egyéb megjegyzések: A multiplayerhez szélessávú internetkapcsolat szükséges


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás