ARK: Extinction - Expansion Pack (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

ARK: Extinction - Expansion Pack (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) DLC

Kategória:

Kaland, Szerepjáték / RPG, DLC, Akció

Nyelvi verzió:

Magyar felirattal

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

A tartalom használatához szükséges az ARK: Survival Evolved alapjáték Steam változatának megléte.

 

Fejezd be az ARK világait átszelő utazásodat az „Extinction”-ben, ott ahol a történet kezdődött és ahol véget is ér: a Földön! Az Element-fertőzött, mind szerves, mind technológiai fantasztikus lények által benépesített, megtépázott Föld rejti mind a múlt titkait, mind az megváltás kulcsát. Egy veterán Túlélőként, aki sikerrel vette az összes korábbi akadályt, már csak a végső kihívás áll előtted: le kell győznöd a bolygót uraló, hatalmas titánokat, befejezni az ARK ciklust, és biztosítani a Föld jövőjét!

EGY BAJBAN LÉVŐ BOLYGÓ
Az Extinction visszahozza a túlélőket oda, ahol a titokzatos utazás elkezdődött: a Földre. Ami egykoron buja és virágzó szülőbolygód volt, mostanra korábbi önmaga korrupt, ellenséges és elhagyatott árnyéka lett. Merészkedj ki a sokszínű tájra, ahol egy múltbeli civilizáció romjai felfedik a Föld halálát, de a jövő feltámasztásának kulcsait is rejtik. Ennek a kietlen és sejtelmes tájnak a közepén egy benőtt, elhagyatott technológiai nagyváros áll, amely kiemelkedik a pusztaságból. Fedezze fel és vizsgáld meg a régóta elhagyatott mikro-bioszférákat, amelyek a napjaink ARK-jainak korai prototípusai voltak.

SZELIDÍTS MEG ÚJ LÉNYEKET
Fogj be, szelídíts meg, és craftolj az ARK univerzumban korábban látottaktól gyökeresen eltérő, erős és szokatlan szerves, valamint mechanikai teremtménytípusokat. Növeld helyzeti tudatosságodat a repülő robot megfigyelő-drónok használatával. Takaríts be értékes erőforrásokat a szerves transzmutációs gépek megszelidítésével és táplálásával. Érj el új magasságokat és távoli helyeket mászással, valamint a legjobb biztonsági robot teleportációs képességével. Biztosítsd a túlélésedet és győzelmedet saját testreszabható csatamechád megépítésével és vezetésével!

CRAFTOLJ EGYEDI TÁRGYAKAT
Biztosíts uralmadat ebben az elhagyott világban számos új és egzotikus, craftolható tárggyal. Tartsd a megszelídített lényeidet ott, ahol tartani szeretnéd őket, a pórázzal; használd a taxidermia eszközeit, hogy legemlékezetesebb öléseid trófeáival csinosítsd lakodat; kelj át korábban járhatatlan szakadékokon a Tek híddal; tárold és őrizd meg kedvenc barátságos teremtményedet egy hordozható - a későbbi újrafelhasználást szolgáló - cryopodban; használd a Tek gravitációs gránátokat az ellenfelek magadhoz csalogatására vagy épp elijesztésére; és juttasd vissza zsákmányodat automatikusan, légi úton a bázisodra a légi szállítóláda segítségével!

BIRKÓZZ MEG ÚJ KIHÍVÁSOKKAL
Az Element féktelenül elharapózott a Földön, mindent megrontva és mutálva, amihez csak hozzáért, így a túlélőknek fel kell készülniük a kataklizmikus események által táplált egyedi kihívásokra. Vegyél részt titáni arányokat öltő epikus csatákban, ahogy találkozol a hatalmas Titánokkal, akik csúcsragadozókként uralják ezt az ellenséges bolygót. Fésüld át a pusztaságokat a bolygó körüli pályáról ledobott utánpótlás-csomagokat keresve, és védd meg az értékes tartalmukat, miközben az Element által megrontott, korábbi önmagukra alig hasonlító szörnyetegek támadását próbálod meg visszaverni. Élj túl és keress menedéket a környezeti anomáliák - mint például az Element kitörések, fogyatkozások és meteor záporok - elől.

AZ ARK LEZÁRÁSA
Térj vissza a Földre és fejezd be az ARK univerzum meghódítását, szerezd meg a történet előmozdításához az általad keresett válaszokat, ismerd meg az eredeti felfedezők sorsát, valamint az ARK hálózat valódi célját, és derítsd ki a Homo Deus további rejtélyeit!

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges az ARK: Survival Evolved alapjáték Steam változatának megléte.

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 (64 bites változatok)

Processzor: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 vagy jobb

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: NVIDIA GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB vagy jobb

Merevlemez: 20 GB szabad terület

Egyéb megjegyzések: A multiplayerhez szélessávú internetkapcsolat szükséges


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás