Assassin's Creed: Unity (PC) DIGITÁLIS

Assassin's Creed: Unity (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Aktivációs kulcs - Uplay

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

Párizs, 1789. A francia forradalom az egykor csodálatos várost a terror és a káosz színhelyévé változtatta. Macskaköves utcáit a közemberek vére festi vörösre, akik fel mernek kelni az elnyomó arisztokrácia ellen. De míg a nemzet saját magát tépi szét, egy Arno névre hallgató fiatalember egy különleges utazásra indul, hogy felfedje a forradalom mögött álló igazi erőket. Az igazság keresése során a nemzet sorsáért folytatott kíméletlen harc közepén találja magát, midőn tanúi lehetünk, ahogy igazi Mester Asszaszinná válik.

Az Assassin's Creed Unity, a kasszasiker sorozat új része, amelyet a vadonatúj, az alapoktól kifejezetten a következő generációra újraépített Anvil játékmotor hajt. Éld át a francia forradalmat a Bastille ostromától XVI. Lajos kivégzéséig mint eddig még soha, és segítsd Franciaország népét abban, hogy merőnben új sorsot kovácsoljanak maguknak.

 

Főbb jellemzők:

Egy kegyetlen világ új, könyörtelen hőse: Irányítsd Arnót, aki a bérgyilkosok új - elődeinél halálosabb - generációját képviseli. Vadászd le célpontjaidat az olyan új fegyverek arzenáljával, mint például a Phantom Blade, amely egy számszeríjként használható rejtett penge.

Teljesen új parkour, harc, és lopakodós játékmenet: Élvezd a példátlan szabadságot és a bérgyilkosod feletti irányítást, melyeket az új Anvil motor tesz lehetővé.

  • A mozgás teljeskörű irányítása: az új parkour-mechanikák révén zökkenőmentesen futhatsz fel, át és le a város falain és épületein.
  • Az újragondolt harcrendszer - a képességeken, az időzítésen, és a flow-on alapuló - gazdagabb élményt nyújt a csetepaték során.
  • Továbbfejlesztett lopakodós játékmenet új rejtőzködő móddal, fedezékrendszerrel és a tömeg befolyásolására irányuló technikákkal. Rejtőzz, cserkészd be az áldozatod és csapj le figyelmeztetés nélkül.

Széleskörű testreszabási lehetőségek, hogy megalkosd Mester Bérgyilkosodat: Alkosd meg teljesen egyedi, csak rád jellemző játékstílusodat fegyvereid, felszereléseid, öltözeteid és képességeid megválasztásával. Válogass a keverhető, több száz lehetséges kombináció közül, és fejleszd lopakodási, harci, és navigációs képességeidet az új kiterjedt képességfa-fa segítségével. Válj az tökéletes Asszaszin Mesterré!

Fedezd fel a forradalom lázában égő Párizst, mely eddig soha nem látott módon kel életre: Törj utat magadnak a lenyűgöző, hatalmas léptékű, szabadon bejárható városban, amely kizárólag az új Anvil játékmotorral jöhetett létre.

  • Fedezz fel részletgazdag épületbelsőket, majd ereszkedj le titkos földalatti katakombákba és csatornákba.
  • Indulj ősi küldetésekre, kincsvadászatokra, oldj meg rejtélyes gyilkossági ügyeket, vállalj el megbízásokat a sok egyéb lehetőség mellett. A város telis-tele van lehetőségekkel, melyek órákra rabul ejtenek.
  • Légy a francia forradalom kaotikus éveinek tanúja, és éld át első kézből, milyen elmerülni egy akár 5000 főt számláló, MI által vezérlet karakterekből álló tömegben.

Egyedi kooperatív élmény, melyet át kell élned, hogy elhidd: Az epikus egyjátékos kampány mellett akár három barátoddal közösen is átélheted a 18. századi Párizs nyílt, online világát. Hajtsatok végre ambíciózus rablásokat, és vegyetek részt az egyedi, történetközpontú küldetésekben, melyek kifejezetten a kooperatív játékmódhoz készültek. Szabotázs és kivégzés. Védd meg a császárt. Gyilkolj meg egy Templomos ügynököt. De a győzelem nem lesz könnyű: bandád tagjainak nem csak kiváló kommunikációra, de összehangolt cselekvésre, és különöző készségekre is szüksége lesz a küldetések teljesítéséhez, melyek után eltűnhetnek az árnyak között.

 

© 2014 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Assassin’s Creed, Ubisoft, and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimális:

Operációs rendszer: Windows 7 SP1/8/8.1 (kizárólag 64-bit), Processzor: Intel Core i5-2500K 3.3 GHz vagy AMD FX-8350 4.0 GHz, Memória: 6 GB RAM, Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 680 vagy AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM), Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis a legfrissebb meghajtóprogramokkal, Merevlemez: 50 GB, Támogatott vezérlők: Windows kompatibilis egér és billentyűzet szükséges a játékhoz, a kontroller opcionális, Multiplayer: szélessávú internetkapcsolat (minimum 256 kbps vagy gyorsabb), a megjelenéskor támogatott kártyák: NVIDIA GeForce GTX 680 vagy jobb, GeForce series GTX 700, ATI Radeon HD7970 vagy jobb, ATI Radeon R9 series 200 
Figyelem: ezen videokártyák laptopos változatai működhetnek, de hivatalosan NEM támogatottak

 

Ajánlott:

Operációs rendszer: Windows 7 SP1/8/8.1 (kizárólag  64-bit), Processzor: Intel Core i7-3770 3.4 GHz vagy AMD FX-8350 4.0 GHz vagy jobb, Memória: 8 GB RAM, Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 780 vagy AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM), Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis a legfrissebb meghajtóprogramokkal, Merevlemez: 50 GB, Támogatott vezérlők: Windows kompatibilis egér és billentyűzet szükséges a játékhoz, a kontroller opcionális, Multiplayer: szélessávú internetkapcsolat (minimum 256 kbps vagy gyorsabb), a megjelenéskor támogatott kártyák: NVIDIA GeForce GTX 680vagy jobb, GeForce series GTX 700, ATI Radeon HD7970 vagy jobb, ATI Radeon series R9 200, Figyelem: ezen videokártyák laptopos változatai működhetnek, de hivatalosan NEM támogatottak

DLC


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás