Bomb The Monsters! (PC) DIGITÁLIS

Bomb The Monsters! (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

Imádni fogod ezt az addiktív játékot!

Ne mérgesítsd fel ezeket a szörnyeket! Dobd bombáidat ezekre a ronda lényekre és robbantsd rájuk az épületeket. Fire your bombs at those lousy creatures and get buildings to collapse on them. Imádnivaló HD grafikával és félelmetes fizikával!

A "Bomb the Monsters!" történetében egy rendkívül tehetséges festőt ismerhetünk meg, aki imádott feleségével egy tökéletes életet él. Egy napon azonban a dolgok rosszra fordulnak, ahogy ronda szörnyek hatalmas hordája lerohanja a a Földet, rabul ejtik a festő feleségét, és kizsákmányolják a bolygót. A játékoson a sor, hogy megállítsa ezt a szörnyű inváziót és kiszabadítsa szegény túszt - ezt pedig könnyebb mondani, mint megtenni!

A jól ismert játékmenet könnyű megtanulni: Az összes szinten a játékosnak megszabott számú bomba áll rendelkezésére, hogy azokat a szörnyek közelébe helyezve, az épületeket és környezeti elemeket a szörnyekre robbantva kiűzze őket. Azonban a szörnyek különböző méretűek és formájúak, emellett pedig kövérek, gyengeelméjűek és rendkívül ragadósak. Testük fizikai szerkezete révén ezek az idióta lények szinte mindenhez odaragadnak, amitől néha bonyolult a kirobbantásuk.


A "Bomb the Monsters!" több mint 60, gyönyörű nagyfelbontású grafikájú pályával vár, melyek mindegyike nemlineáris megoldásokat biztosít a ronda szörnyek elpusztítására. Kiváló zenék és hangok, valamint egy motiváló eredmény-rendszer is a része ennek a könnyed, az egész család számára kiváló szórakozást biztosító játéknak.

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM: 

Operációs rendszer: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Processzor: 1Ghz
Memória: 1 GB RAM
Videokártya: nVidia Geforce 8500
DirectX verzió: 9.0c
Tárhely: 100 MB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás