Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (PC) DIGITÁLIS

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki. A játék erőszak ábrázolását tartalmazza A játék durva beszédet tartalmaz A játék félelmetes vagy ijesztő lehet a kisgyermekek számára

Leírás

A Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth egy belső nézetes horrorjáték, amely a kalandjátékok és az intenzív akciók legjobb elemeit egyesíti.

A történet 1915-ben játszódik: Jack Walters magánnyomozónak egy eltűnt személyt kéne megtalálnia. A nyomok egy csendes, kísérteties kisvárosba, Innsmouthba vezetnek, ahol hősünk olyan dolgokba botlik, amelyre ő maga sem számított...

 


Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth™ © 2005 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company. Bethesda, ZeniMax and their respective logos are registered trademarks of ZeniMax Media Inc. Developed under license from Headfirst Productions Ltd. (UK). Call of Cthulhu is a registered trademark of Chaosium, Inc. All Rights Reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Windows XP/2000, Pentium 3 800Mhz processzor, 128MB RAM, DirectX 9.0 kompatibilis videokártya, 2GB HDD


Vélemények (1)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Vásárolt termék

Remek játék, ami nem való mindenkinek, elsősorban Lovecraft rajongónak készült. Nagyon nehéz program, van benne kihívás dögivel, a hangulata viszont döbbenetesen jó, ennyit simán megér.

Hasznosnak találtad ezt a véleményt?

0|IGEN NEM|0

Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás