Dead Alliance (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Dead Alliance (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Kategória:

Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

A Dead Alliance™ egy gyors tempójú, posztapokaliptikus világban játszódó többjátékos, zombis FPS, amelyben az egykori katonai bázisokból létrejött városállamokban él az emberiség maradéka. Rakj össze egy csapatot és vedd be a stratégiailag fontos bázisokat a zombikkal fertőzött térképeken, ahol akár magukat a zombikat is fegyverként vetheted be az ellenséggel szemben. A különféle, puskáktól a feromongránát-vetőkig terjedő skálán mozgó felszerelésekkel kell szembe nézned az emberi seregekkel és az iszonytató, emberevő gyilkosokkal, mindezt úgy, hogy közben megpróbálsz minél több bázist elfoglalni és megtartani. A világ kies pusztasággá vált, így egyetlen reményed a túlélésre, ha felhasználod a holtakat... vagy csatlakozol hozzájuk.

Őrületes többjátékos akció. Vívj izgalmas küzdelmeket 4v4, Foglald el és tartsd meg, Ki a király?, Mindenkinek elérhető, Csapat deathmatch és számos más módban. 

Irányítsd a holtakat. Gondolkodj fürgén és taktikázz a zombikkal, hogy eltereld ellenfeleid figyelmét, lekösd és megtámadd őket. Használd a különféle zModokat (csalik, feromongránátok és csapdák) és a zombik neked fognak dolgozni!

Zombi-MOBA. Foglald el ellenfeled bázisát a győzelemért, miközben zombik rengetegében manőverezel. 

Magányos túlélő mód. Szállj szembe a végtelen, kiéhezett zombihordákkal és előrehaladásod során új térképek válnak elérhetővé. *

Egyjátékos hadműveletek. Tedd próbára bátorságod az élőhalottak és MI-ellenfelek ellen különböző célokért küzdve. *

Elképesztő testreszabhatóság. Fejleszd a képességeidet és felszereléseidet, hozz létre egész arzenált a hatékony sörétesekből, karabélyokból, nyílpuskákból és társaikból. 


 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

  • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
  • Op. rendszer: Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • Processzor: 2.0 GHz Dual-Core 64-bit CPU
  • Memória: 8 GB RAM
  • Grafika: DirectX11 Compatible GPU with 2 GB Video RAM
  • DirectX: Verzió: 11
  • Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat

AJÁNLOTT:

  • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás