Deathloop Deluxe Edition Steam

Deathloop Deluxe Edition Steam

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Akció

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

ELŐRENDELÉSI BÓNUSZ

  • Karakterkülső: „Storm Rider“ Colt
  • Egy dísz (felszerelhető erősítés)

A DELUXE EDITION TARTALMA

  • Egyedi fegyver: Eat The Rich Tribunal
  • Egyedi fegyver: .44 Karat Fourpounder
  • Karakterkülső: „Party Crasher“ Colt
  • Karakterkülső: „Sharp Shooter“ Julianna
  • Eredeti játékzene-válogatás
  • Két dísz (felszerelhető erősítések)

 

A DEATHLOOP a Dishonored mögött álló stúdió, az Arkane Lyon következő generációs belső nézetű lövöldözős játéka. A játékban két rivális bérgyilkos csapdába esik egy rejtélyes időhurokban Blackreef szigetén, arra kárhoztatva, hogy az örökkévalóságig ugyanazt a napot ismételjék. Colt szerepében az egyetlen esélyed a menekülésre, ha nyolc kulcsfontosságú célpontot kiiktatsz, mielőtt a nap újraindul, és ezzel véget vetsz a körforgásnak. Tanulj mindegyik ciklusból – próbálj ki új utakat, gyűjts információkat, szerezz új fegyvereket és képességeket. Tégy meg mindent, hogy megtörd a hurkot!


HA ELSŐRE NEM JÁRSZ SIKERREL… HALJ MEG, ÚJRA ÉS ÚJRA!
Minden új ciklus egy új lehetőség a dolgok megváltoztatására. Az egyes próbálkozások során szerzett tapasztalataid alapján változtass a játékstílusodon, lopakodj, ha kell, vagy robbanj be golyózáport szórva. Minden ciklusban új titkokat fedezhetsz fel, információkat gyűjthetsz a célpontokról, valamint Blackreef szigetéről, és bővítheted arzenálodat. Túlvilági képességek és pusztító fegyverek garmadájával felszerelkezve minden rendelkezésedre álló eszközzel azon leszel, hogy a célpontokat egyszerre látványosan és kegyetlen hatékonysággal iktasd ki. Válassz bölcsen fegyverzetet, hogy túléld ezt a halálos játszmát vad és prédája közt.


EGYSZEMÉLYES JÁTÉK HALÁLOS TÖBBSZEMÉLYES ÉLMÉNNYEL KIEGÉSZÍTVE
Melyik leszel? A hős vagy a gonosztevő? A DEATHLOOP fő történetszálát Colt szerepében élheted át, ahogy Blackreef szigetén a célpontokra vadászva próbálod megtörni a hurkot, hogy kiszabadulhass. Eközben riválisod, Julianna, akit egy másik játékos irányíthat, rád vadászik. És ha épp gonoszkodni támad kedved, hát te is Julianna divatos ruhájába bújhatsz, és egy másik játékos hadjáratában Colt nyomába eredhetsz. A többszemélyes játék teljesen opcionális, és a dönthet úgy, hogy Juliannát az MI irányítsa a kampányában.


Blackreef Szigete – Paradicsom Vagy Börtön
Az Arkane híres csodálatosan művészi világairól, amelyekben az események több úton is haladhatnak, és a játék folyamatosan bontakozik ki. A DEATHLOOP egy lenyűgöző retrójövőt mutat be a ’60-as évek által ihletett környezettel, mely szinte már maga is egy karakter. Bár Blackreef egy elegáns csodaország, Colt számára csupán börtön, egy dekadens világ, ahol a halál semmit nem jelent, és a bűnösök örökös partikon mulatnak, míg ő fogoly marad.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás