Demon's Crystals (PC) DIGITÁLIS

Demon's Crystals (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Indie (Független), Shoot 'Em Up, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A Demon's Crystals egy frenetikus twin-stick shooter, ahol az Urican démonokat kell számos veszélyen átvezetni, hogy helyreállíthassák a békét a világban. Számos fegyver és power-up lesz a segítségedre abban, hogy legyőzd a hatalmas ellenséges hordákat. A Uricanok mindig is a tápláléklánc csúcsán álltak, egy nap azonban három titokzatos lény érkezett, akik a a világ addig békés lakóit agresszív, tomboló kreatúrákká változtatták.

Jellemzők:

  • Arcade, 1-4 játékos számára: Ebben a kooperatív módban egyszerre akár négy fő is játszhat, azzal a céllal, hogy teljesítse mindhárom világ szintjeit, és legyőzzék a főellenfeleket. A karakterek szintet tudnak lépni,ez pedig hatással van kitartásukra és erejükre. 
  • Survival, 1 játékos számára: Élj túl, ameddig csak lehetséges. Versenyezz a világ többi játékosával, az online ranglisták révén. 
  • 6 helyi, többfős játékmós, 2-4 játékos számára: Survival, Deathmatch, Vs, Crystal Attack, Capture the Great Crystal, és Kill the Enemies

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7/8/10
Processzor: 1.5GHz processor
Memória: 1 GB RAM
Videokártya: DX9 kompatibilis videokártya, 256MB VRAM-mal
DirectX verzió: 9.0
Merevlemez: 410 MB szabad hely

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás