Far Cry Primal Apex Edition (PC) DIGITÁLIS

Far Cry Primal Apex Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Aktivációs kulcs - Uplay

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

 A kiadás a következőket tartalmazza:

 • Far Cry Primal alapjáték
 • az összes digitális kiegészítő tartalom

 

 

AZ ÖSSZES DIGITÁLIS KIEGÉSZÍTŐ TARTALOM A FAR CRY PRIMAL JÁTÉKHOZ: 

 • LEGEND OF THE MAMMOTH: 3 extra küldetés. 
  Igyál a sámán edényéből és irányítsd Oros legnagyobb élőényét, a mindenható mamutot. Érezd az erőt, ahogy eltaposod ellenségeidet, csordádat pedig megvéded más vadak és az emberek támadásaitól. 
 • EGY ÚJ FEGYVER, A BLOOD SHASTI HUSÁNG: A véráztatta csontból és fogból készült husángot Ull, az Udam törzs ördögi vezetője forgatta. 
 • 4 FEJLESZTÉSCSOMAG amelyek korai hozzáférést biztosítanak a ritka erőforrásokhoz, és egyedi testreszabási lehetőségeket adnak.
  • SABRETOOTH PACK: korai hozzáférés a vadak rejtekhelyeihez craftoláshoz + tedd változatosabbá Oros kardfogú tigriseinek megjelenését a vérengző lángoló kardfogú küllemmel.
  • OWL PACK: korai hozzáférés a craftoláshoz szükséges erőforrásokhoz + díszítsd fegyvereidet az egyedi Wenja törzsi festéssel + változtasd meg bagoly társad küllemét a tomboló viharfelhőket idéző tollakkal.
  • MAMMOTH PACK: korai hozzáférés az állóképességet fokozó recepthez + növeld meg a mamutok változatosságát Oros földjén a titokzatos szürke mamutokkal.
  • BOMB PACK: korai hozzáférés két extra húros zsákhoz, amelyek növelik túlélési esélyeidet.

  

SABRETOOTH PACK:

 

 OWL PACK: 

 

MAMMOTH PACK: 

 

A díjnyertes Far Cry sorozat a trópusok és a Himalája után az emberiség túlélésért folytatott ősi és eredeti harcának idejébe lép. Az innovatív, nyílt világú sandbox játékmenetben mindent megtalálsz: óriási vadállatok, lélegzetelállító helyszínek, valamint kiszámíthatatlan és kegyetlen találkozások várnak.  
Üdv a kőkorszakban, az extrém veszélyek és a korlátlan kalandok idejében, amikor hatalmas mamutok és kardfogú tigrisek uralták a világot, az emberiség pedig a tápláléklánc alján helyezkedett el. Vadászcsapatod utolsó túlélőjeként meg kell tanulnod, hogyan készíts halálos arzenált, hogyan védekezz a ragadozók ellen, és hogyan járt túl az ellenséges törzsek eszén - és végül meghódítsd Oros földjét, és te válj a csúcsragadozóvá.

 

JELLEMZŐK: 

 • A FAR CRY KŐKORSZAKA: A kőkorszak gazdag világa egy új könyezetet kínál, telis-tele kiszámíthatatlan káosszal, veszélyes fenyegetésekkel, a Far Cry sorozat védjegyét képező hihetetlen történetekkel. 
 • NE HALJ KI!: Irányítsd Takkart, a tapasztalt vadászt, törzsének utolsó életben maradt tagját. Egy célod van: élj túl a világban, ahol te vagy a zsákmány.
 • VAD ÉLŐVILÁG ÉS EGY KEGYETLEN, FENSÉGES VILÁG: Ez a Föld, mielőtt az ember meghódította volna - halálos kardfogú tigrisek uralják a világot, a hatalmas gyapjas mammutok voltak a királyok, és óriási jávorszarvas csordák patáitól dobogott a síkság. Fedezd fel - mások mellett - ezeket az ijesztő lényeket Oros nyílt világában, a magasba emelkedő vörösfenyő erdőkben, a mostoha tajgán, a fagyos hegyek, és párás mocsarak között.

 

 

© 2015 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Far Cry, Ubisoft, and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries. Based on Crytek’s original Far Cry directed by Cevat Yerli. Powered by Crytek’s technology “CryEngine.”

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Op. rendszer: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Processzor: Intel Core i3-550 | AMD Phenom II X4 955 or equivalent
Memória: 4 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 460 (1GB VRAM) | AMD Radeon HD 5770 (1GB VRAM) or equivalent
Tárhely: 20 GB szabad hely

 

 

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Processzor: Intel Core i7-2600K | AMD FX-8350 or equivalent
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 780 | AMD Radeon R9 280X or equivalent
Tárhely: 20 GB szabad hely

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás