For Honor (PC) DIGITÁLIS

For Honor (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Aktivációs kulcs - Uplay

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

Vágj magadnak pusztító utat a csatatéren, miközben a túlélésért, a dicsőségért küzdesz a For HonorTM-ben, a Ubisoft Montreal és egyéb Ubisoft-stúdiók közreműködésével készült új közelharci akciójátékában.

Lépj be a dübörgő háború káoszába bátor lovagként, brutális vikingként, vagy misztikus szamurájként. A For Honor egy gyors tempójú kompetitív élmény, amely a játéktudást, a taktikázást és a csapatjátékot házasítja a könyörtelen közelharccal.

A For Honor innovatív irányítása, az Art of Battle-rendszer révén az egyedi képességekkel, fegyverekkel rendelkező hősök felett maximális kontrollt gyakorolhatsz, miközben földért, dicsőségért és becsületért küzdesz. Képzett harcosként minden eléd kerülő gyalogoskatonát, íjászt és rivális hőst elpusztíthatsz az intenzív, életszerű csatatereken!

 

Jellemzők:

 • EGYEDI, KITANULÁSRA VÁRÓ HŐSÖK
  Válaszd ki a kedvenc harcosod három hős közül: légy halálos lovag, brutális viking, vagy épp hidegvérű szamuráj. A csaták menetét és a frakciók sikerességét is befolyásolni képes héroszok egyedi fegyverekkel és harci stílusokkal rendelkeznek. Mutasd meg egyedi személyiséged és kelts félelmet az ellenfelekben harcosod testreszabásával, beleértve a viselt páncélzatot, sisakot, vagy épp fegyvert.

 • EMLÉKEZETES SZTORIKAMPÁNY
  Az emlékezetes sztorikampány során mind a három frakció hőseit irányíthatod. Rohanj le kastélyokat és erődítményeket, fordítsd meg a masszív csaták kimenetelét, és vívj meg halálos veszélyt jelentő főellenfelekkel az intenzív párbajok során, ahol nem csupán minden képességedre, de rátermettségedre is szükséged lesz a túlélés érdekében, így akadályozva meg a szálakat mozgató könyörtelen és vérszomjas hadúr, Apollyon terveit. 

 • ÚTTÖRŐ MULTIPLAYER
  Az úttörő multiplayer módok próbára teszik képességed és tudásod: harcostársaid oldalán küzdve a koordináció és a kommunikáció vezet majd sikerre, miközben támogatod társaid, lemészárolod ellenfeleid, és uralod a csatateret!
   
 • INNOVATÍV „A CSATA MŰVÉSZETE" IRÁNYÍTÁS
  Érezd hatalmas fegyvered súlyát minden csapáskor: az Art of Battle irányítási rendszer precíz és könnyen eltanulható szisztéma, amely úgy lett megtervezve, hogy minden egyes mozdulatod fölött maximális kontrollt gyakorolhass.

 

© 2016 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. The For Honor logo, Ubisoft, and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (csak a 64-bites verziók támogatottak)
Processzor: Intel Core i3-550 | AMD Phenom II X4 955 vagy hasonló
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX660/GTX750ti/GTX950/GTX1050 2 GB vagy több VRAM-mal | AMD Radeon HD6970/HD7870/R9 270/R9 370/RX460 2 GB vagy több VRAM-mal
Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
Merevlemez: 40 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis a legújabb meghajtó programokkal
Egyéb megjegyzések: egér és billentyűzet támogatás

 

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (csak a 64-bites verziók támogatottak)
Processzor: Intel Core i5-2500K | AMD FX-6350 vagy hasonló
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX680/GTX760/GTX970/GTX1060  2 GB vagy több VRAM-mal | AMD Radeon R9 280X/R9 380/RX470  2 GB vagy több VRAM-mal
Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
Merevlemez: 40 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis a legújabb meghajtó programokkal
Egyéb megjegyzések: egér és billentyűzet támogatás


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás