GIGA WRECKER (PC) DIGITÁLIS

GIGA WRECKER (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland, Platform, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A GIGA WRECKER egy 2D-s akció-kalandjáték, amelyben egy lányt - Reikát - irányítod, aki egy gonosz robothadsereg által megszállt világban képes a roncsok és törmelékek manipulálására.
Éld át a különleges és élvezetes akciókat, ismerj meg vonzó karaktereket, és egy drámai történetet.

 

Főbb jellemzők:

  • A felfedezés és a fizika keveréke: Dönts el égbe magasodó falakat, használd a romokat platformként, és mássz meg sziklákat... ez a játék a fizika és a pályák felfedezésének innovatív keverékével vár.
  • Fejtörő és akció mix: Zúzd össze az ellenségeidet egy lezuhanó tárggyal, gondolkozz előre, és válaszd ki a megfelelő fegyvert az adott helyzethez... élvezd a fejtörők és trükkös feladványok megoldásának eltérő módjait, miközben legyőzöd a csapdák és az ellenfelek jelentette veszélyeket. 
  • Különleges képességek: A játékos által irányított karakter az ARCHE(ARms Creating and Handling Effect - Fegyverek Létrehozása és Kezelése)képességgel rendelkezik, amelynek segítségével törmelékből és tárgyak roncsaiból különböző fegyvereket hozhat létre. Minden fegyver sjaát különleges hatásokkal bír, ezért javasoljuk, hogy használd az összeset, miközben felfedezed a pályákat.

 

 

 

© 2016 GAME FREAK inc.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: 64-bit Win 7 vagy jobb 
Processzor: Core 2 Duo ~2GHz vagy jobb 
Memória: 2 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GTS 240 vagy jobb 
DirectX verzió: 9.0
Merevlemez: 4 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás