Grand Theft Auto V + Megalodon Shark Card (PC) DIGITÁLIS

Grand Theft Auto V +  Megalodon Shark Card (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Aktivációs kulcs

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

FIGYELEM! A letölthető tartalmak és egyes programozási módosítások idővel megváltoztatják a játék rendszerkövetelményeit. A legfrissebb kompatibilitási információkért fordulj az érintett hardvergyártóhoz, illetve keresd fel a www.rockstargames.com/support oldalt. Előfordulhat, hogy egyes rendszerösszetevők, például a mobil lapkakészletek, illetve az integrált vagy AGP grafikus kártyák nem lesznek kompatibilisek. A fel nem tüntetett specifikációkat a kiadó nem mindig támogatja.

 

A csomag tartalma:

  • Grand Theft Auto V játék
  • Megalodon Shark - 8 000 000 virtuális GTA dollárral, melyet kedved szerint elkölthetsz a GTA Online játékban

 

GTA Online: Import/Export - Szállj be az ipari mértékű autókülönlegesség-lopás jól jövedelmező üzletébe!


Amikor egy ifjú szélhámos, egy visszavonult bankrabló és egy brutális pszichopata szembetalálja magát az alvilág legijesztőbb, legtébolyultabb elemeivel, továbbá az amerikai kormánnyal és a szórakoztatóiparral, együtt kell végrehajtaniuk néhány veszedelmes rablást, hogy életben maradhassanak a kíméletlen városban, ahol nem bízhatnak senkiben – a legkevésbé egymásban.

A Grand Theft Auto V PC változatában a játékosok 4k-s vagy magasabb felbontás mellett fedezhetik fel Los Santos és Blaine County díjnyertes világát, akár 60 FPS képkockasebességgel futtatva játékot. 

A játék PC-specifikus testreszabási lehetőségek egész sorát kínálja, egyebek mellett több mint 25 különböző konfigurációs beállítást a textúraminőség, shaderek, tesszaláció, élsimítás és egyéb jellemzők szabályozására, valamint az egér- és billentyűzetalapú vezérlés támogatását és nagy mértékű testre szabhatóságát. Pár példa a további beállításokra: népsűrűség-szabályozó csúszka a jármű- és gyalogosforgalom szabályozására, két- és hárommonitoros támogatás, 3D-kompatibilitás, valamint plug-and-play vezérlőtámogatás. 

A Grand Theft Auto V PC változata tartalmazza továbbá a Grand Theft Auto Online játékot, amelyben egyszerre 30 játékos és két néző élvezheti az akciót. Grand Theft Auto Online PC változata a konzolos verziók megjelenése óta kiadott összes játékmenet-frissítést és a Rockstar által létrehozott tartalmakat is magában foglalja, beleértve a balhékat és az ellenfélmódokat is.

A Grand Theft Auto V és a Grand Theft Auto Online PC verziója a belső nézetű módot is tartalmazza, lehetővé téve a játékosok számára, hogy új módon fedezzék fel Los Santos és Blaine County bámulatosan részletgazdag világát.

A Grand Theft Auto V PC verziója bevezeti továbbá a sokoldalú alkotóeszközökből álló Rockstar szerkesztőt, melynek segítségével gyorsan és egyszerűen rögzítheted, szerkesztheted és megoszthatod a Grand Theft Auto V és a Grand Theft Auto Online játékmenetének nagy pillanatait. A Rockstar szerkesztő rendezői módja lehetővé teszi, hogy egyedi jeleneteket tervezz a történetmód főszereplőivel, illetve gyalogosok és akár állatok részvételével – az elképzeléseid a szemed láttára válnak valóra! A különleges kameramanipulációs és szerkesztőeszközök (például a gyorsított és lassított felvétel), valamint a szűrők gazdag választéka mellett a játékosok az aláfestő zenét is összeállíthatják a GTAV rádióadók kínálatából, illetve dinamikusan alakíthatják az eredeti zenei anyag intenzitását. Az elkészült videókat közvetlenül a Rockstar szerkesztőből töltheted fel a YouTube és a Rockstar Games Social Club felületeire az egyszerű megosztás érdekében. 

A háttérzenék elismert alkotói, The Alchemist és Oh No a The Lab FM nevű új rádióadó műsorvezetőiként térnek vissza. A rádióadó a szerzőpáros új, exkluzív dalait sugározza majd, melyeket a játék eredeti zenei anyaga ihletett. A közreműködők névsorában olyan előadók szerepelnek, mint Earl Sweatshirt, Freddie Gibbs, Little Dragon, Killer Mike, Sam Herring ( Future Islands) és sokan mások. A játékosok mostantól a saját zenéiket hallgatva is barangolhatnak Los Santos és Blaine County útjain, hála a Self Radio nevű új rádióállomásnak, amely egyedi, felhasználók által összeállított zenei anyagot sugároz.

KÜLÖNLEGES TARTALOM A VISSZATÉRŐ JÁTÉKOSOK SZÁMÁRA
Az Xbox 360 verzió visszatérő játékosai exkluzív tartalmak egész sorához férhetnek hozzá PC-n, köztük a Grand Theft Auto sorozat klasszikus járműveinek – például a Dukes, a Dodo Seaplane és a Blimp gyorsabb és könnyebben manőverezhető változatának – ritka kiadásaihoz; új lehetőségekhez, például a természetfotózáshoz és számos új lőtéri kihíváshoz, valamint új fegyverekhez és sok más érdekességhez.

Az exkluzív hozzáférésű tartalom eléréséhez Rockstar Games Social Club-fiók szükséges. Részletek: rockstargames.com/v/bonuscontent.

 

 

 

 

 

A játék feltétele a rockstargames.com/eula címen található licencszerződés elfogadása. A különleges szolgáltatásokhoz, például az exkluzív, feloldható, letölthető vagy online tartalomhoz, összetevőkhöz, illetve funkciókhoz való át nem ruházható hozzáférés egyszer használható szériakódot, további díjfizetést és/vagy online fiókregisztrációt (16 éves kortól) igényelhet. A végfelhasználói licencszerződés, a magatartási kódex, illetve más szabályzatok megsértése a játékhoz vagy az online fiókhoz való hozzáférés korlátozásával vagy felfüggesztésével járhat. Lehetséges, hogy a különleges szolgáltatásokhoz való hozzáférés internetkapcsolatot igényel, nem minden felhasználó számára érhető el, továbbá 30 nappal korábban közzétett figyelmeztetés után leállítható, módosítható vagy eltérő feltételekkel kerülhet felajánlásra.

A videojáték tartalma teljes mértékben a képzelet műve, és nem célja a valós eseményekre, személyekre vagy szervezetekre való utalás, illetve ezek ábrázolása. A jelen videojáték készítői és kiadói semmilyen formában nem támogatják, illetve tartják elfogadhatónak vagy követendőnek a játékban szereplő cselekedeteket. Az engedély nélküli sokszorosítás, visszafejtés, adatátvitel, nyilvános vetítés és bérbeadás, a díjfizetés ellenében történő rendelkezésre bocsátás, illetve a másolásvédelem megkerülése szigorúan tilos.

©2008–2015 Rockstar Games, Inc. A Rockstar Games, a Rockstar North, a Grand Theft Auto, a GTA Five, valamint a Rockstar Games R* márkajelzések és logók a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei, illetve bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy a világ más országaiban. A Dolby és a „double-D Symbol” (dupla D szimbólum) a Dolby Laboratories védjegye. Bink Video használatával. Copyright © 1997-2012 by RAD Game Tools, Inc. A euphoria motion synthesis technológiát a NaturalMotion biztosította. Az euphoria kódja (c) NaturalMotion 2008. A „NaturalMotion”, „euphoria”, illetve a NaturalMotion és euphoria logók a NaturalMotion bejegyzett védjegyei. Engedéllyel használható. A termék az Autodesk® Scaleform® szoftver elemeit tartalmazza, © 2013 Autodesk, Inc. Minden jog fenntartva. Az egyéb márkák vagy védjegyek a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezik. Minden jog fenntartva.

A szoftverlicenc a játékban és a www.rockstargames.com/eula címen, a fiók felhasználási feltételei a www.rockstargames.com/socialclub webhelyen találhatók. A végfelhasználói licencszerződés, a magatartási kódex, illetve más szabályzatok megsértése a játékhoz vagy az online fiókhoz való hozzáférés korlátozásával vagy felfüggesztésével járhat. A játékosadatok átvitelére bizonyos korlátozások és követelmények vonatkoznak, további részletek: www.rockstargames.com/gtaonline/charactertransfer. Ügyfélszolgálat és technikai támogatás: www.rockstargames.com/support.

A különleges szolgáltatásokhoz, például az exkluzív, feloldható, letölthető vagy online tartalomhoz, összetevőkhöz, illetve funkciókhoz, köztük a többszemélyes játékhoz és a bónusztartalomhoz való át nem ruházható hozzáférés egyszer használható szériakódot, további díjfizetést és/vagy online fiókregisztrációt (16+) igényelhet. Lehetséges, hogy a különleges szolgáltatásokhoz való hozzáférés internetkapcsolatot igényel, nem minden felhasználó számára érhető el, továbbá 30 nappal korábban közzétett figyelmeztetés után leállítható, módosítható vagy eltérő feltételekkel kerülhet felajánlásra. Az engedély nélküli sokszorosítás, visszafejtés, adatátvitel, nyilvános vetítés és bérbeadás, a díjfizetés ellenében történő rendelkezésre bocsátás, illetve a másolásvédelem megkerülése szigorúan tilos.

A videojáték tartalma teljes mértékben a képzelet műve, és nem célja a valós eseményekre, személyekre vagy szervezetekre való utalás, illetve ezek ábrázolása, minden ilyen hasonlóság a véletlen műve. A jelen videojáték készítői és kiadói semmilyen formában nem támogatják, illetve tartják elfogadhatónak vagy követendőnek a játékban szereplő cselekedeteket.

Rockstar Games, 622 Broadway, New York, NY, 10012 
T2 Take Two Interactive

További tájékoztatás a játékhoz kapcsolódó online szolgáltatásokról, díjakról, korlátozásokról és szoftverlicenc-feltételekről: www.rockstargames.com.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

FIGYELEM! A letölthető tartalmak és egyes programozási módosítások idővel megváltoztatják a játék rendszerkövetelményeit. A legfrissebb kompatibilitási információkért fordulj az érintett hardvergyártóhoz, illetve keresd fel a www.rockstargames.com/support oldalt. Előfordulhat, hogy egyes rendszerösszetevők, például a mobil lapkakészletek, illetve az integrált vagy AGP grafikus kártyák nem lesznek kompatibilisek. A fel nem tüntetett specifikációkat a kiadó nem mindig támogatja.

Minimális követelmények:

OS: Windows 8.1 (64 bites), Windows 8 (64 bites) Windows 7 (64 bites, a Service Pack 1 telepítésével), Windows Vista (64 bites, a Service Pack 2 telepítésével)* (*Vista használata esetén NVIDIA videokártya ajánlott)
Processzor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2,40 GHz (4 CPU) / AMD Phenom 9850 Quad-Core processzor (4 CPU) @ 2,5 GHz
Memória: 4 GB
Videokártya: NVIDIA 9800 GT 1 GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10,1, 11)
Hangkártya: 100% DirectX 10-kompatibilis
HDD-helyigény: 72 GB

Ajánlott konfiguráció:
OS: Windows 8.1 (64 bites), Windows 8 (64 bites), Windows 7 (64 bites, a Service Pack 1 telepítésével)
Processzor: Intel Core i5 3470 @ 3,2 GHz (4 CPU) / AMD FX-X8 8350 @ 4 GHz (8 CPU)
Memória: 8 GB
Videokártya: NVIDIA GTX 660 2 GB / AMD HD7870 2 GB
Hangkártya: 100% DirectX 10-kompatibilis
HDD-helyigény: 72 GB

 

 

Idővel a letölthető tartalmak és programozási módosítások megváltoztathatják a játék rendszerkövetelményeit. Lépj kapcsolatba a hardver gyártójával, és látogasd meg a www.rockstargames.com/support oldalt a legfrissebb kompatibilitási információkért. Előfordulhat, hogy némelyik rendszerkomponens, például a mobil lapkakészletek vagy az integrált és AGP grafikus kártyák nem lesznek kompatibilisek. A fel nem tüntetett specifikációkat a kiadó nem mindig támogatja. 

Egyéb követelmények: Telepítéshez és online játékhoz be kell lépni a Rockstar Games Social Club (16+) hálózatába; az aktiváláshoz, online játékhoz és az időszakos jogosultság-ellenőrzéshez internetkapcsolat szükséges; a szoftverek telepítése igényli a Rockstar Games Social Club platformot, a DirectX-et, a Chromiumot, valamint a Microsoft Visual C++ 2008 sp1 terjeszthető csomagot, valamint a hitelesítő szoftvert, amely felismer bizonyos hardverjellemzőket a jogosultság ellenőrzése, a digitális jogok kezelése, a rendszer felügyelete és más támogatási eszközök biztosítása céljából.

ONLINE REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES AZ EGYSZER HASZNÁLATOS SZÉRIAKÓDDAL; SZÉRIAKÓDONKÉNT CSAK EGY ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB (16+) FIÓKOT LEHET REGISZTRÁLNI; EGYSZERRE CSAK EGY PC BEJELENTKEZÉS ENGEDÉLYEZETT SOCIAL CLUB FIÓKONKÉNT; A SZÉRIAKÓDOK FELHASZNÁLÁS UTÁN NEM ÁTRUHÁZHATÓAK; A SOCIAL CLUB FIÓKOK NEM ÁTRUHÁZHATÓAK.

Partnerkövetelmények: A szoftver megvásárlása előtt olvasd át a szolgáltatási feltételeket ezen az oldalon.

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás