Grand Theft Auto V + Megalodon Shark Card (PC) DIGITÁLIS

Grand Theft Auto V +  Megalodon Shark Card (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Aktivációs kulcs

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

FIGYELEM! A letölthető tartalmak és egyes programozási módosítások idővel megváltoztatják a játék rendszerkövetelményeit. A legfrissebb kompatibilitási információkért fordulj az érintett hardvergyártóhoz, illetve keresd fel a www.rockstargames.com/support oldalt. Előfordulhat, hogy egyes rendszerösszetevők, például a mobil lapkakészletek, illetve az integrált vagy AGP grafikus kártyák nem lesznek kompatibilisek. A fel nem tüntetett specifikációkat a kiadó nem mindig támogatja.

 

A csomag tartalma:

  • Grand Theft Auto V játék
  • Megalodon Shark - 8 000 000 virtuális GTA dollárral, melyet kedved szerint elkölthetsz a GTA Online játékban

 

GTA Online: Import/Export - Szállj be az ipari mértékű autókülönlegesség-lopás jól jövedelmező üzletébe!


 

A ROCKSTAR GAMES JELENTŐS KRITIKAI SIKEREKET ELÉRŐ JÁTÉKA, A NYÍLT VILÁGÚ GRAND THEFT AUTO V MEGÉRKEZIK PC-RE.


Amikor egy ifjú szélhámos, egy visszavonult bankrabló és egy rémisztő pszichopata szembetalálja magát az alvilág legijesztőbb és legtébolyultabb elemeivel, valamint az amerikai kormánnyal és a szórakoztatóiparral, együtt kell végrehajtaniuk néhány veszélyes rablást, hogy életben maradhassanak egy kíméletlen városban, ahol nem bízhatnak senkiben – a legkevésbé egymásban.

 

 

A Grand Theft Auto V PC változata számos alapvető vizuális és technikai fejlesztést tartalmaz, melyek minden eddiginél lebilincselőbbé teszik Los Santost és Blaine Countyt. A jelentősen megnövekedett renderelési távolságon túl a Grand Theft Auto V PC változata 1080p megjelenítéssel, 60 FPS képsebességgel és 4K felbontással kápráztatja el a felhasználóit. A játékosok emellett számos egyéb fejlesztésnek és bővítésnek örülhetnek, köztük a következőknek:

 

  • Új fegyverek, járművek és lehetőségek
  • Még gazdagabb állatvilág
  • Sűrűbb forgalom
  • Új növényzet
  • Finomított amortizációs és időjárási hatások, és így tovább

 

 

Ezt a sok újdonságot káprázatos felbontás, látványosan továbbfejlesztett világítás, árnyékok és textúrák, valamint gördülékeny képsebesség teszik teljessé.

 

A Grand Theft Auto V PC változata belső nézetű módban is játszható, lehetővé téve a játékosok számára, hogy új módon fedezzék fel Los Santos és Blaine County bámulatosan részletgazdag világát.

 

A Grand Theft Auto V PC változatában emellett a Rockstar Editor is megtalálható, amely videoszerkesztő eszközök egész arzenáljával biztosítja, hogy a játékosok egyedi játékvideókat hozhassanak létre és tehessenek közzé közvetlenül a Social Club és a YouTube webhelyén.

 

A játék a Grand Theft Auto örökké fejlődő univerzumát, a Grand Theft Auto Online-t is tartalmazza. A Grand Theft Auto Online fejlesztéseinek köszönhetően megnövekedett a támogatott játékosszám: PC-n ezentúl akár 30 felhasználó is részt vehet az online játékban. Az eredeti megjelenés óta kiadott összes játékmenet-frissítés PC platformon is elérhető lesz a Rockstar által létrehozott tartalmakkal együtt, és a jövő számos további újdonságot tartogat.

 

 

EXKLUZÍV TARTALOM A VISSZATÉRŐ JÁTÉKOSOKNAK
A Rockstar Games szeretné megjutalmazni a Grand Theft Auto V azon hűséges rajongóit, akik PC-n is játszanak, Los Santos és Blaine County megújult világába is követve a játék hőseit, ezért számos exkluzív tárgyat tartogat nekik. Ezek mindegyike olyan tevékenységekhez kapcsolódik, amelyeket kimondottan azzal a céllal dolgoztak ki, hogy a PlayStation®3, illetve Xbox 360 platformról áttérő játékosok új, izgalmas módokon fedezhessék fel a játék kiterjedt világát. A visszatérő játékosokat váró exkluzív tartalom megszerzésével kapcsolatosan a rockstargames.com/V/bonuscontent oldal nyújt további tájékoztatást.

 

UTOLSÓ ESÉLY AZ ADATÁTVITELRE PS3 & XBOX 360 PLATFORMRÓL

Ez az utolsó esélyed, hogy meglévő, PlayStation 3 vagy Xbox 360 konzolon tárolt GTA Online-karaktereidet és játékbeli előmeneteledet átmentsd PlayStation 4, Xbox One vagy PC platformra. Ez a művelet 2017. március 6. után már nem lesz elvégezhető.

Ismerkedj meg a GTAV legteljesebb változatával, amely átfogó grafikus és technikai fejlesztéseinek köszönhetően páratlanul részletgazdag megjelenítést biztosít, integrált videoszerkesztőjével színvonalas filmkészítést tesz lehetővé a játékon belül, a megújult GTA Online összetevőn keresztül pedig az ingyenes frissítésekben megtalálható összes járműhöz és funkcióhoz hozzáférést biztosít, a legutóbbi Import/Export frissítést is beleértve.

További információ: www.rockstargames.com/gtaonline/charactertransfer.

 

 

 

 

©2008–2015 Rockstar Games, Inc. A Rockstar Games, a Rockstar North, a Grand Theft Auto, a GTA Five, valamint a Rockstar Games R* márkajelzések és logók a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei, illetve bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy a világ más országaiban. A „Dolby” és a „double-D” (dupla D) szimbólumok a Dolby Laboratories védjegyei. Bink Video használatával. Copyright © 1997-2012 RAD Game Tools, Inc. A euphoria motion synthesis technológiát a NaturalMotion biztosítja. A euphoria forráskódja (c) NaturalMotion 2008. A „NaturalMotion” és „euphoria” márkanevek, valamint a NaturalMotion és euphoria logók a NaturalMotion védjegyei. A felhasználásuk engedéllyel történt. A szoftvertermék tartalmazza az Autodesk® Scaleform® szoftverét © 2013 Autodesk, Inc. Minden jog fenntartva. A korhatár-besorolási ikon az Entertainment Software Association védjegye. Minden más márka és védjegy a bejegyzett jogbirtokosok tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

 

A szoftverlicenc a játékban és a www.rockstargames.com/eula címen, az online fiók felhasználási feltételei a www.rockstargames.com/socialclub webhelyen találhatók. A végfelhasználói licencszerződés, a magatartási kódex, illetve más szabályzatok megsértése a játékhoz vagy az online fiókhoz való hozzáférés korlátozásával vagy felfüggesztésével járhat. A játékosadatok átvitelére korlátozások és követelmények vonatkoznak – részletek: www.rockstargames.com/gtaonline/charactertransfer. Ügyfélszolgálat és technikai támogatás: www.rockstargames.com/support.

 

A különleges szolgáltatásokhoz, például az exkluzív, feloldható, letölthető vagy online tartalomhoz, összetevőkhöz, illetve funkciókhoz (egyebek mellett a többszemélyes összetevőhöz és a bónusztartalmakhoz) való át nem ruházható hozzáférés egyszer használható szériakódot, további díjak megfizetését és/vagy online fiókregisztrációt (16 éves kortól) igényelhet. Lehetséges, hogy a különleges szolgáltatásokhoz való hozzáférés internetkapcsolatot igényel, nem minden felhasználó számára érhető el, továbbá 30 nappal korábban közzétett figyelmeztetés után leállítható, módosítható vagy eltérő feltételekkel kerülhet felajánlásra. Az engedély nélküli sokszorosítás, visszafejtés, adatátvitel, nyilvános vetítés és bérbeadás, a díjfizetés ellenében történő rendelkezésre bocsátás, illetve a másolásvédelem megkerülése szigorúan tilos.

 

A videojáték tartalma teljes mértékben a képzelet műve, és nem célja a valós eseményekre, személyekre vagy szervezetekre való utalás, illetve ezek ábrázolása. Mindennemű hasonlóság a puszta véletlen műve. A jelen videojáték készítői és kiadói semmilyen formában nem támogatják, illetve tartják elfogadhatónak vagy követendőnek a játékban látható viselkedést.

 

Rockstar Games, 622 Broadway, New York, NY, 10012

 

T2 Take Two Interactive

 

További tájékoztatás az online szolgáltatásokról, díjakról, korlátozásokról vagy szoftverlicenc-feltételekről, melyek e játékra érvényesek lehetnek: www.rockstargames.com .

 Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

FIGYELEM! A letölthető tartalmak és egyes programozási módosítások idővel megváltoztatják a játék rendszerkövetelményeit. A legfrissebb kompatibilitási információkért fordulj az érintett hardvergyártóhoz, illetve keresd fel a www.rockstargames.com/support oldalt. Előfordulhat, hogy egyes rendszerösszetevők, például a mobil lapkakészletek, illetve az integrált vagy AGP grafikus kártyák nem lesznek kompatibilisek. A fel nem tüntetett specifikációkat a kiadó nem mindig támogatja.

Minimális rendszerkövetelmények:
Operációs rendszer: Windows 8.1 (64 bites), Windows 8 (64 bites), Windows 7 (64 bites) Service Pack 1, Windows Vista (64 bites) Service Pack 2* (*Vista alatt NVIDIA videokártya használata ajánlott)
Processzor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2,40 GHz-es órajellel (4 CPU) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPU) 2,5 GHz-es órajellel
Memória: 4 GB
Videokártya: NVIDIA 9800 GT 1 GB / AMD HD 4870 1 GB (DX 10, 10,1, 11)
Hangkártya: 100%-ban DirectX 10-kompatibilis
Hely a merevlemezen: 65 GB

Ajánlott konfiguráció:
OS: Windows 8.1 (64 bites), Windows 8 (64 bites), Windows 7 (64 bites) Service Pack 1
Processzor: Intel Core i5 @ 3,2 GHz-es órajellel (4 CPU) / AMD X8 FX-8350 4 GHz-es órajellel (8 CPU)
Memória: 8 GB
Videokártya: NVIDIA GTX 660 2 GB / AMD HD7870 2 GB
Hangkártya: 100%-ban DirectX 10-kompatibilis
Hely a merevlemezen: 65 GB

 

A letölthető tartalmak és egyes programozási módosítások idővel megváltoztatják a játék rendszerkövetelményeit. A legfrissebb kompatibilitási információkért fordulj az érintett hardvergyártóhoz, illetve keresd fel a www.rockstargames.com/support oldalt. Előfordulhat, hogy egyes rendszerösszetevők, például a mobil lapkakészletek, illetve az integrált vagy AGP grafikus kártyák nem lesznek kompatibilisek. A fel nem tüntetett specifikációkat a kiadó nem mindig támogatja.

Egyéb követelmények: a telepítés és az online játék feltétele a Rockstar Games Social Club (16+) hálózatba való bejelentkezés; az aktiváláshoz, az online játékhoz és az időszakonkénti jogosultság-ellenőrzéshez internetkapcsolat szükséges; bizonyos szoftverek, köztük a Rockstar Games Social Club platform, a DirectX , a Chromium, a Microsoft Visual C++ 2008 sp1 Redistributable Package, valamint egy hardverattribútumok felismerése alapján jogosultság- és digitálisjog-kezelést, rendszerműveleteket és egyéb támogatási funkciókat végző ellenőrzőszoftver telepítése szükséges.

AZ EGYSZER FELHASZNÁLHATÓ SOROZATSZÁM ONLINE REGISZTRÁCIÓJA SZÜKSÉGES; A REGISZTRÁCIÓ SOROZATSZÁMONKÉNT EGY ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB FIÓKKAL (16+) LEHETSÉGES; SOCIAL CLUB FIÓKONKÉNT EGYSZERRE CSAK EGY PC-S BEJELENTKEZÉS ENGEDÉLYEZETT; A SOROZATSZÁMOK A FELHASZNÁLÁST KÖVETŐEN NEM RUHÁZHATÓK ÁT; A SOCIAL CLUB FIÓKOK NEM RUHÁZHATÓK ÁT.

Partnerkövetelmények: kérjük, a szoftver megvásárlása előtt tekintsd át a honlap szolgáltatási feltételeit.

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás