Grand Theft Auto V (PC) DIGITÁLIS

Grand Theft Auto V  (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Aktivációs kulcs

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

FIGYELEM! A letölthető tartalmak és egyes programozási módosítások idővel megváltoztatják a játék rendszerkövetelményeit. A legfrissebb kompatibilitási információkért fordulj az érintett hardvergyártóhoz, illetve keresd fel a www.rockstargames.com/support oldalt. Előfordulhat, hogy egyes rendszerösszetevők, például a mobil lapkakészletek, illetve az integrált vagy AGP grafikus kártyák nem lesznek kompatibilisek. A fel nem tüntetett specifikációkat a kiadó nem mindig támogatja.

 

Csatlakozz a milliárdos technológiai-mágnás, az idealista hírszerző ügynök, a megrögzött összeesküvéselmélet-hívő, és a neurotikus szuperszámítógép különös kényszerszövetségéhez, hogy megmentsd San Andreast a teljes pusztulástól. Amikor azonosítatlan ellenségek apokaliptikus veszélyeket idéznek meg, téged és bűnszövetkezetedet keresik meg, hogy felfedjétek a titkokat, és szembeszálljatok a fenyegetéssel ebben az epikus új online kalandban, amely Los Santos belvárosának nyüzsgő utcáitól, az óceán fenekén át, egészen Mount Chiliad szívébe vezet.

A Doomsday Heist december 12-én érkezik a Grand Theft Auto Online-ba.

 


Amikor egy ifjú szélhámos, egy visszavonult bankrabló és egy rémisztő pszichopata szembetalálja magát az alvilág legijesztőbb és legtébolyultabb elemeivel, valamint az amerikai kormánnyal és a szórakoztatóiparral, együtt kell végrehajtaniuk néhány veszélyes rablást, hogy életben maradhassanak egy kíméletlen városban, ahol nem bízhatnak senkiben – a legkevésbé egymásban.
 
A Grand Theft Auto V PC változata felkínálja a játékosoknak a lehetőséget, hogy felfedezzék Los Santos és Blaine County díjnyertes világát, akár 4k-s vagy még nagyobb felbontásban, és másodpercenkénti 60 képkockás sebesség mellett ismerkedhessenek meg a játékkal.

A játékos rengeteg PC-specifikus testreszabási lehetőséget kínál, egyebek közt több mint 25 különféle konfigurálható beállítást a textúrafinomsághoz, az árnyékoláshoz, a mozaikoláshoz és az élsimításhoz, valamint támogatja az egér- és billentyűzetvezérlés széleskörű beállíthatóságát. A további lehetőségek közé tartozik a népsűrűség tolókapcsoló, amivel az autó- és gyalogosforgalmat lehet szabályozni, valamint a kettős és hármas monitor, illetve a plug-and-play kontroller támogatása.

A Grand Theft Auto V élményét a Grand Theft Auto Online, ez a dinamikus, folyton fejlődő Grand Theft Auto-univerzum teszi teljessé, amely akár 30 fős online játékot tesz lehetővé. A kiadás a Grand Theft Auto Online megjelenése óta közzétett összes játékmenet-frissítést és tartalombővítést magában foglalja. Járd végig a ranglétrát, és lépj a saját bűnszervezeted élére: seftelj csempészcuccokkal, vagy alapíts motorosbandát és urald az utcákat; hajts végre merész balhékat a társaiddal vagy nevezz be nyaktörő kaszkadőrfutamokra; versengj másokkal az egymás elleni játékmódokban; illetve hozz létre saját tartalmakat, és oszd meg őket a teljes GTA-közösséggel.

A Grand Theft Auto V PC változata és a Grand Theft Auto Online bevezeti a belső nézetű módot, lehetővé téve a játékosok számára, hogy új módon fedezzék fel Los Santos és Blaine County bámulatosan részletgazdag világát.

A Grand Theft Auto PC változatában debütál a Rockstar Editor is, ez a sokoldalú kreatív eszköz, mellyel könnyen és gyorsan lehet rögzíteni, szerkeszteni és megosztani videókat a Grand Theft Auto V és a Grand Theft Auto Online játékból. A Rockstar Editor Director módja lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a történet főbb karaktereivel, a járókelőkkel, sőt az állatokkal is saját jeleneteket hozzanak létre, és így keltsék életre képzeletüket. A továbbfejlesztett kamerairányítással és a vágási effektekkel – gyors és lassú felvétel, kameraszűrők stb. – a játékosok saját zenét illeszthetnek be a GTAV rádiócsatornák számaiból, vagy dinamikusan kontrollálhatják a játékzene intenzitását. Az elkészült videó megosztása is egyszerű: a Rockstar Editor eszközből közvetlenül feltölthető a YouTube-ra és a Rockstar Games Social Clubba.

The Alchemist és Oh No, a játékzene művészei az új rádióállomás, a The Lab FM vendégeiként térnek vissza. Az állomás új és exkluzív, a játék eredeti zenéjén alapuló dalokat mutat be a zeneszerző duótól. A közreműködő vendégművészek közé tartozik Earl Sweatshirt, Freddie Gibbs, Little Dragon, Killer Mike, Sam Herring (Future Island) és még sokan mások. A játékosok felfedezhetik Los Santost és Blaine Countyt, miközben saját zenéjüket hallgathatják a Self Radio nevű új rádiócsatornán, amely helyet biztosít a játékosok saját számainak.

KÜLÖNLEGES TARTALOM A VISSZATÉRŐ JÁTÉKOSOK SZÁMÁRA†
A PS3™ és az Xbox 360 verziók visszatérő játékosai exkluzív tartalmak egész sorához férhetnek hozzá PC-n, köztük a Grand Theft Auto sorozat klasszikus járműveinek – például a Dukes, a Dodo Seaplane és a Blimp gyorsabb és könnyebben manőverezhető változatának – ritka kiadásaihoz; új lehetőségekhez, például a természetfotózáshoz és számos új lőtéri kihíváshoz, valamint új fegyverekhez és sok más érdekességhez.

†Az exkluzív hozzáférésű tartalom eléréséhez Rockstar Games Social Club-fiók szükséges. Részletek: rockstargames.com/v/bonuscontent.

 

 

 

 

 

A játék feltétele a rockstargames.com/eula címen található licencszerződés elfogadása. A különleges szolgáltatásokhoz, például az exkluzív, feloldható, letölthető vagy online tartalomhoz, összetevőkhöz, illetve funkciókhoz való át nem ruházható hozzáférés egyszer használható szériakódot, további díjfizetést és/vagy online fiókregisztrációt (16 éves kortól) igényelhet. A végfelhasználói licencszerződés, a magatartási kódex, illetve más szabályzatok megsértése a játékhoz vagy az online fiókhoz való hozzáférés korlátozásával vagy felfüggesztésével járhat. Lehetséges, hogy a különleges szolgáltatásokhoz való hozzáférés internetkapcsolatot igényel, nem minden felhasználó számára érhető el, továbbá 30 nappal korábban közzétett figyelmeztetés után leállítható, módosítható vagy eltérő feltételekkel kerülhet felajánlásra.

A videojáték tartalma teljes mértékben a képzelet műve, és nem célja a valós eseményekre, személyekre vagy szervezetekre való utalás, illetve ezek ábrázolása. A jelen videojáték készítői és kiadói semmilyen formában nem támogatják, illetve tartják elfogadhatónak vagy követendőnek a játékban szereplő cselekedeteket. Az engedély nélküli sokszorosítás, visszafejtés, adatátvitel, nyilvános vetítés és bérbeadás, a díjfizetés ellenében történő rendelkezésre bocsátás, illetve a másolásvédelem megkerülése szigorúan tilos.

©2008–2015 Rockstar Games, Inc. A Rockstar Games, a Rockstar North, a Grand Theft Auto, a GTA Five, valamint a Rockstar Games R* márkajelzések és logók a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei, illetve bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy a világ más országaiban. A Dolby és a „double-D Symbol” (dupla D szimbólum) a Dolby Laboratories védjegye. Bink Video használatával. Copyright © 1997-2012 by RAD Game Tools, Inc. A euphoria motion synthesis technológiát a NaturalMotion biztosította. Az euphoria kódja (c) NaturalMotion 2008. A „NaturalMotion”, „euphoria”, illetve a NaturalMotion és euphoria logók a NaturalMotion bejegyzett védjegyei. Engedéllyel használható. A termék az Autodesk® Scaleform® szoftver elemeit tartalmazza, © 2013 Autodesk, Inc. Minden jog fenntartva. Az egyéb márkák vagy védjegyek a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezik. Minden jog fenntartva.

A szoftverlicenc a játékban és a www.rockstargames.com/eula címen, a fiók felhasználási feltételei a www.rockstargames.com/socialclub webhelyen találhatók. A végfelhasználói licencszerződés, a magatartási kódex, illetve más szabályzatok megsértése a játékhoz vagy az online fiókhoz való hozzáférés korlátozásával vagy felfüggesztésével járhat. A játékosadatok átvitelére bizonyos korlátozások és követelmények vonatkoznak, további részletek: www.rockstargames.com/gtaonline/charactertransfer. Ügyfélszolgálat és technikai támogatás: www.rockstargames.com/support.

A különleges szolgáltatásokhoz, például az exkluzív, feloldható, letölthető vagy online tartalomhoz, összetevőkhöz, illetve funkciókhoz, köztük a többszemélyes játékhoz és a bónusztartalomhoz való át nem ruházható hozzáférés egyszer használható szériakódot, további díjfizetést és/vagy online fiókregisztrációt (16+) igényelhet. Lehetséges, hogy a különleges szolgáltatásokhoz való hozzáférés internetkapcsolatot igényel, nem minden felhasználó számára érhető el, továbbá 30 nappal korábban közzétett figyelmeztetés után leállítható, módosítható vagy eltérő feltételekkel kerülhet felajánlásra. Az engedély nélküli sokszorosítás, visszafejtés, adatátvitel, nyilvános vetítés és bérbeadás, a díjfizetés ellenében történő rendelkezésre bocsátás, illetve a másolásvédelem megkerülése szigorúan tilos.

A videojáték tartalma teljes mértékben a képzelet műve, és nem célja a valós eseményekre, személyekre vagy szervezetekre való utalás, illetve ezek ábrázolása, minden ilyen hasonlóság a véletlen műve. A jelen videojáték készítői és kiadói semmilyen formában nem támogatják, illetve tartják elfogadhatónak vagy követendőnek a játékban szereplő cselekedeteket.

Rockstar Games, 622 Broadway, New York, NY, 10012 
T2 Take Two Interactive

További tájékoztatás a játékhoz kapcsolódó online szolgáltatásokról, díjakról, korlátozásokról és szoftverlicenc-feltételekről: www.rockstargames.com.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

FIGYELEM! A letölthető tartalmak és egyes programozási módosítások idővel megváltoztatják a játék rendszerkövetelményeit. A legfrissebb kompatibilitási információkért fordulj az érintett hardvergyártóhoz, illetve keresd fel a www.rockstargames.com/support oldalt. Előfordulhat, hogy egyes rendszerösszetevők, például a mobil lapkakészletek, illetve az integrált vagy AGP grafikus kártyák nem lesznek kompatibilisek. A fel nem tüntetett specifikációkat a kiadó nem mindig támogatja.

Minimális követelmények:

OS: Windows 8.1 (64 bites), Windows 8 (64 bites) Windows 7 (64 bites, a Service Pack 1 telepítésével), Windows Vista (64 bites, a Service Pack 2 telepítésével)* (*Vista használata esetén NVIDIA videokártya ajánlott)
Processzor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2,40 GHz (4 CPU) / AMD Phenom 9850 Quad-Core processzor (4 CPU) @ 2,5 GHz
Memória: 4 GB
Videokártya: NVIDIA 9800 GT 1 GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10,1, 11)
Hangkártya: 100% DirectX 10-kompatibilis
HDD-helyigény: 72 GB

Ajánlott konfiguráció:
OS: Windows 8.1 (64 bites), Windows 8 (64 bites), Windows 7 (64 bites, a Service Pack 1 telepítésével)
Processzor: Intel Core i5 3470 @ 3,2 GHz (4 CPU) / AMD FX-X8 8350 @ 4 GHz (8 CPU)
Memória: 8 GB
Videokártya: NVIDIA GTX 660 2 GB / AMD HD7870 2 GB
Hangkártya: 100% DirectX 10-kompatibilis
HDD-helyigény: 72 GB

 

 

Idővel a letölthető tartalmak és programozási módosítások megváltoztathatják a játék rendszerkövetelményeit. Lépj kapcsolatba a hardver gyártójával, és látogasd meg a www.rockstargames.com/support oldalt a legfrissebb kompatibilitási információkért. Előfordulhat, hogy némelyik rendszerkomponens, például a mobil lapkakészletek vagy az integrált és AGP grafikus kártyák nem lesznek kompatibilisek. A fel nem tüntetett specifikációkat a kiadó nem mindig támogatja. 

Egyéb követelmények: Telepítéshez és online játékhoz be kell lépni a Rockstar Games Social Club (16+) hálózatába; az aktiváláshoz, online játékhoz és az időszakos jogosultság-ellenőrzéshez internetkapcsolat szükséges; a szoftverek telepítése igényli a Rockstar Games Social Club platformot, a DirectX-et, a Chromiumot, valamint a Microsoft Visual C++ 2008 sp1 terjeszthető csomagot, valamint a hitelesítő szoftvert, amely felismer bizonyos hardverjellemzőket a jogosultság ellenőrzése, a digitális jogok kezelése, a rendszer felügyelete és más támogatási eszközök biztosítása céljából.

ONLINE REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES AZ EGYSZER HASZNÁLATOS SZÉRIAKÓDDAL; SZÉRIAKÓDONKÉNT CSAK EGY ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB (16+) FIÓKOT LEHET REGISZTRÁLNI; EGYSZERRE CSAK EGY PC BEJELENTKEZÉS ENGEDÉLYEZETT SOCIAL CLUB FIÓKONKÉNT; A SZÉRIAKÓDOK FELHASZNÁLÁS UTÁN NEM ÁTRUHÁZHATÓAK; A SOCIAL CLUB FIÓKOK NEM ÁTRUHÁZHATÓAK.

Partnerkövetelmények: A szoftver megvásárlása előtt olvasd át a szolgáltatási feltételeket ezen az oldalon.

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás