Grand Theft Auto: Vice City (PC) DIGITÁLIS

Grand Theft Auto: Vice City (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Shooter / Lövöldözős

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki. A játék erőszak ábrázolását tartalmazza A játék durva beszédet tartalmaz

Leírás

Légy üdvözölve Vice Cityben. Isten hozott az 1980-as években.

Következzék egy olyan ember története a meghökkentő frizurák, a túlzások és a pasztellszínű öltönyök korából, aki felküzdi magát a bűnözői piramis csúcsára. Vice City hatalmas kiterjedésű város tengerparttal, mocsárral, luxusnegyeddel és gettóval. A legváltozatosabb és legteljesebb digitális, élő település, amit valaha megalkottak. A nyílt világú játékmenet és a karakterközpontú narratíva ötvözetében egy olyan városba érkezel, ahol egyszerre van jelen az élvezet és az aljasság, és te döntheted el, milyen kínálkozó lehetőséget ragadsz meg.

Miután egy szigorított börtönben eltöltött hosszabb időszak után visszatért Liberty City utcáira, Tommy Vercettit régi főnöke, Sonny Forelli Vice Citybe küldi. Érthető módon idegesek újbóli feltűnése miatt Liberty Cityben, ezért egy déli út jó ötletnek tűnik. Ám Vice City csillogó, hedonista városában nem úgy alakul a megérkezése, ahogy várta. Csőbe húzzák – a végén ott áll pénz és áru nélkül. Sonny vissza akarja kapni a pénzét, de útjába állnak a motoros bandák, a kubai gengszterek és a korrupt politikusok. Mintha Vice Cityben majdnem mindenki Tommy halálát akarná. Erre csak azzal válaszolhat, hogy visszavág, és maga szerzi meg a város feletti irányítást.

 

 

A játék feltétele a rockstargames.com/eula címen található licencszerződés elfogadása. A különleges szolgáltatásokhoz, például az exkluzív, feloldható, letölthető vagy online tartalomhoz, összetevőkhöz, illetve funkciókhoz való át nem ruházható hozzáférés egyszer használható szériakódot, további díjfizetést és/vagy online fiókregisztrációt (16 éves kortól) igényelhet. A végfelhasználói licencszerződés, a magatartási kódex, illetve más szabályzatok megsértése a játékhoz vagy az online fiókhoz való hozzáférés korlátozásával vagy felfüggesztésével járhat. Lehetséges, hogy a különleges szolgáltatásokhoz való hozzáférés internetkapcsolatot igényel, nem minden felhasználó számára érhető el, továbbá 30 nappal korábban közzétett figyelmeztetés után leállítható, módosítható vagy eltérő feltételekkel kerülhet felajánlásra.

A videojáték tartalma teljes mértékben a képzelet műve, és nem célja a valós eseményekre, személyekre vagy szervezetekre való utalás, illetve ezek ábrázolása. A jelen videojáték készítői és kiadói semmilyen formában nem támogatják, illetve tartják elfogadhatónak vagy követendőnek a játékban szereplő cselekedeteket. Az engedély nélküli sokszorosítás, visszafejtés, adatátvitel, nyilvános vetítés és bérbeadás, a díjfizetés ellenében történő rendelkezésre bocsátás, illetve a másolásvédelem megkerülése szigorúan tilos.

Rockstar Games 622 Broadway, New York, NY 10012 | T2 Take-Two Interactive

©2000-2002 Rockstar Games, Inc. A Rockstar Games, a Rockstar Games R * logó, a Grand Theft Auto, a Grand Theft Auto: A Vice City, a Take-Two Interactive és kapcsolódó logók a Take-Two Interactive Software, Inc. bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy a világ más országaiban. A besorolási ikon(ok), illetve az egyéb márkák vagy védjegyek a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezik. Minden jog fenntartva.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények:
Operációs rendszer: Microsoft Windows 2000/XP
Processzor: 800 MHz-es Intel Pentium III, 800 MHz-es AMD Athlon, 1,2 GHz-es Intel Celeron vagy 1,2 GHz-es AMD Duron processzor
Memória: 128 MB RAM
Grafika: 32 MB videokártya DirectX 9.0-kompatibilis illesztőprogramokkal (GeForce vagy jobb)
DirectX-verzió: Microsoft DirectX 9.0
Merevlemez: 915 MB szabad merevlemez-terület (+ 635 MB, ha a videokártya nem támogatja a DirectX Texture Compression technológiát)
Hangkártya: Hangkártya DirectX 9.0-val

Lépj kapcsolatba a hardver gyártójával, és látogasd meg a www.rockstargames.com/support oldalt a legfrissebb kompatibilitási információkért. Előfordulhat, hogy egyes rendszerösszetevők, például az integrált grafikus kártyák nem lesznek kompatibilisek. A fel nem tüntetett specifikációkat a kiadó nem mindig támogatja.

A következő operációs rendszerek NEM támogatottak: Windows 95 (bármelyik verzió), Windows NT (bármelyik verzió)


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás