Haimrik (PC) DIGITÁLIS

Haimrik  (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland, Indie (Független), Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Ebben a különleges akció-kalandjátékban te lehetsz Haimrik, a fiatal íródeák, aki egy harcosokkal, varázslókkal, sárkányokkal, és sárkányháton lovagló varázsló-harcosokkal teli középkori városban próbál túlélni. Egy könyv azonban a feje tetejére állítja életét. Masamba - az éhes oroszlán, aki megvédi, miközben folyamatosan fel próbálja falni - segítségével hősünk elindul, hogy felvegye a harcot a gonosz királlyal, és elit tábornokaival, a Szóharcosokkal.

Szerencsére Haimrik kezében a Szavak Ereje! Ezek a kövek az ösvényen, amelyen Haimrik jár, és ő kelti életre ezeket, amint rájuk lép - akár készakarva, akár véletlenül. Haimriknak a megfelelő szavakat kell aktiválnia ahhoz, hogy legyőzze a különböző ellenségeket, akik a számos Szóvilágban életére törnek, miközben folyamatosan újabb és újabb fejtörőkkel szembesül a játék során.

További extra, hogy Haimrik minden kétséget kizáróan rengeteg szörnyű halált fog halni, vörös vértócsákat hagyva maga után az egyébként fakó, monokróm szépia világban. Légy a Szókirály és elit harcosai ellen kirobbant középkori forradalom része, és változtasd meg örökre azt, ahogyan a szavakra és történetekre tekintesz.

 

Főbb jellemzők:

  • Különleges, interaktív szavakra-épülő akció kaland.
  • Középkori vígjáték tele fekete humorral, és túltolt, rajzfilmes erőszakkal.
  • Csodáld meg a középkori fantáziavilágot ritka szépia látványban.
  • Különc szereplők, mint például Masamba az oroszlán, aki megvédi Haimriket a bajtól... amikor épp nem próbálja megenni.

 

© 2018 1C Company. Developed by Below the Game. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:Operációs rendszer: Windows 7 / 8.1 / 10Processzor: Intel Core i3Memória: 4 GB RAMVideokártya: Intel HD GraphicsDirectX verzió: 9.0cMerevlemez: 3 GB szabad területHangkártya: DirectX® 9.0c kompatibilis 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás