Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire (PC) DIGITÁLIS

Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

A Hidden & Dangerous 2 a belső és külső nézetet vegyítő taktikai lövöldözős játék, amely a Hidden & Dangerous hatalmas sikerére épít. A II. világháború során különleges küldetésekre induló szövetséges katonák kis csoportját vezeted az ellenséges vonalak mögött. A lebilincselő cselekmény Európa, Afrika, Burma és más régiók különleges vidékeire vezet szerte a világon. Minden fontos döntésnek hatása van rád, valamint az embereid és a hazád sorsára. Az akciót, a stratégiát és a taktikát vegyítő játékmenet során az agyadat legalább annyiszor kell használnod, mint a fegyvereidet. 

 

Főbb jellemzők:

  • Lásd el osztagodat ütőképes arzenállal, egyebek mellett pisztolyokkal, mesterlövészpuskákkal, gránátokkal és aknavetőkkel!
  • Teljes mértékben interaktív környezet: figyeld meg az álmos őrök tehetetlenségét, a mozgásotokra felfigyelő elit német zászlóaljak sokkoló gyorsaságát és az ellenfeled arcán megjelenő félelmet, amikor az orra alá dugod a fegyvered csövét.
  • Hajts végre több mint 20 küldetést 9 hadjárat során, Délkelet-Ázsia buja dzsungeleitől Afrika kopár sivatagaiig. Irányíts számos különböző járművet, köztük teherautókat, tankokat, motorkerékpárokat és repülőgépeket.

 

 

A többszemélyes játék nem támogatott.

 

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

© 2018 Take-Two Interactive Software, Inc. A Take-Two Interactive Software, Inc., a 2K, valamint a kapcsolódó emblémák a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei. Minden jog fenntartva.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows Vista / 7 / 8 / 10
Processzor: 1,4 GHz-es vagy gyorsabb
Memória: 512 MB RAM
Videokártya: DirectX 9.0-kompatibilis 3D videokártya
DirectX: 9.0 verzió
Lemezterület: 1,5 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás