Hunt Showdown (PC) DIGITÁLIS

Hunt Showdown (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.


Kegyetlen, rémálomszerű szörnyek járják Louisiana-mocsarait, te pedig egy zord, fejvadász csoport tagja vagy, akik azért álltak össze, hogy megszabadítsák a világot a kísérteties lényektől. Űzd el a teremtményeket világunkból, és nagylelkűen megjutalmaznak - így lehetőséget kapsz arra, hogy még borzalmasabb és erősebb fegyvereket vásárolj. De ha elbuksz, a halál mind a karakteredtől, mind a felszerelésedtől megfoszt. A tapasztalod azonban örökre megmarad a - Bloodline névre hallgató - vadászcsoportodban.

NAGY KOCKÁZAT, NAGY JUTALOM, MAGASFOKÚ IZGALOM

A Hunt kompetitív, meccsalapú játékmenete ötvözi a PvP és a PvE elemeket, így nyújtva egy feszültségekkel teli, egyedülálló élményt, ahol az életedet, a karakteredet és a felszerelésedet bármikor elveszítheted. Minden Bounty Hunt mérkőzés kezdetén, attól függően, hogy a csapatjátékot vagy az egyéni játékot választod, legfeljebb öt kétfős csapat, vagy tíz egyedi játékos indul el, hogy nyomon kövesse szörnyű célpontjait. Miután megtalálták és legyőzték ezek egyikét, jutalmat kapnak - és azonnal az összes, a térképen maradt Hunter számára célponttá válnak. Ha nem nézel a hátad mögé, könnyen lehet, hogy valaki kést márt beléd, az utolsó emléked pedig valaki más lesz, aki lelép a díjaddal. Minél magasabb a kockázat, annál magasabb a jutalom - de vigyázz, mert egyetlen hibával mindent elveszíthetsz. 

A Hunt Quick Play játékmódja egy rövidebb meccset kínál, amelyben akár tíz egyéni játékos versenyezhet a felszerelések megszerzéséért, és hogy megtalálják és bezárják a négy hasadékot, mivel az egyre csökkenő jutalmakért harcolnak. Az a Hunter, aki elsőként éri el az utolsó hasadékot, elnyeli annak az energiáját, de túl kell élnie a visszaszámlálást ahhoz, hogy sikeresen befejezze a küldetést - míg a többi vadász megpróbálja kiiktatni, hogy magának szerezze meg a jutalmat. Amikor az idő elfogy, a győztes megtartja Hunterét, míg a többiek elpusztulnak.

FEJLŐDÉS

Még a  halálban is lehetőséged van arra, hogy a Bloodline-on keresztül előre lépj a vadászok soraiban. Bár egy karakter meghalhat, de tapasztalata átkerül a Bloodline-ba, ahol többi vadászodon használhatod. Ha pedig sikerült élve elhagynod a térképet, lehetőséged nyílik arra, hogy az általad keresett pénzt és tapasztalatot új vadászok felszerelésére használd el, és felkészüljön a következő mérkőzésre. Ha meghalsz, mindent elveszítesz, kivéve a tapasztalatodat.

DARK SIGHT SKILL

A Dark Sight képesség lehetővé teszi a vadászok számára, hogy lássanak a világok közötti fátyolban, és beavatottként észrevegyék azt, amit a halandó szemek nem pillanthatnak meg. Használd a Dark Sight skillt a szörnyeket követésére, és egy kísérteties fény fog következő célpontod felé vezetni. Viszont a Dark Sight a zsákmányt hordozó játékosokat is megbélyegzi, kiszolgáltatottabbá téve őket a rajtaütéseknek, miközben próbálnak elmenekülni a pályáról.

 

© 2019 Crytek GmbH. Minden jog fenntartva. A Crytek, a CRYENGINE, a Hunt: Showdown  és ezek logói a Crytek csoport védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és / vagy más országokban. Minden más szerzői jog és védjegy a jogbirtokosok tulajdonát képezi.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

 • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
 • Operációs rendszer: 64 bites Windows 7
 • Processzor: Intel i5-4590 @ 3.3GHz (4th Generation) vagy AMD Ryzen 3 1200
 • Memória: 8 GB RAM
 • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 TI vagy AMD Radeon R7 370
 • DirectX verzió: 11
 • Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
 • Merevlemez: 20 GB szabad terület
 • Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya
 • Egyéb megjegyzések: A játék fejhallgató használatával nyújtja a legjobb élményt

AJÁNLOTT:

 • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
 • Operációs rendszer: Windows 10 (64 bites)
 • Processzor: Intel i5-6600 @ 3.3Ghz (6th Generation) vagy AMD Ryzen 5 1400
 • Memória: 12 GB RAM
 • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 970 4 GB vagy AMD Radeon R9 390X
 • DirectX verzió: 11
 • Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
 • Merevlemez: 20 GB szabad terület
 • Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya
 • Egyéb megjegyzések: A játék fejhallgató használatával nyújtja a legjobb élményt

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás