Left 4 Dead 2 (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Left 4 Dead 2 (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Akció

Nyelvi verzió:

Magyar felirattal

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

A zombi-világvége idején játszódó Left 4 Dead 2 (L4D2) a díjnyertes Left 4 Dead, 2008. első számú együttműködő játékának nagyon várt folytatása.
Ebben az együttműködő horror-akció lövöldözős játékban te és barátaid a délvidék városaiban, mocsaraiban és temetőiben tesztek látogatást Savannah-tól New Orleans-ig, öt kiterjedt kampány során.

Négy új, klasszikus és fejlesztett fegyverek széles és pusztító skálájával felszerelt túlélő egyikét játszod. A lőfegyverek mellett lehetőséged lesz levezetni a feszültséget a fertőzötteken különféle vérfürdő-rendező közelharcfegyverekkel is, például láncfűrésszel, fejszével, vagy akár a halálos serpenyővel.

Ezeket a fegyvereket három borzalmas és ijesztő új különleges fertőzött (akikkel Ellenfél módban játszhatsz is) ellen teheted próbára. Találkozni fogsz ezenfelül öt „ritka” közönséges fertőzöttel is, mint például a rémisztő Sárember.
Az L4D eszeveszett, akciódús játékmenetét segít új szintre emelni az MI Rendező 2.0. Ez a fejlesztett Rendező képes menet közben változtatni az időjárást, melyben harcolsz, és az útvonalakat, melyeken végighaladsz, amellett, hogy teljesítményedhez igazítja az ellenségek számát, valamint az effekteket és hangokat. Az L4D2 kielégítő és egyedi kihívást jelentő élményt ígér minden játék során, melyek igazodnak a te játékstílusodhoz.

 

Jellemzők:

  • Következő generációs együttműködő akciójáték a Half-Life, Portal, Team Fortress és Counter-Strike készítőitől.
  • Több mint 20 új fegyver és eszköz, megfejelve további 10 közelharcfegyverrel – fejsze, láncfűrész, serpenyő, baseball-ütő – a zombikkal kötendő közeli ismeretséghez.
  • Új túlélők, új történet, új párbeszédek.
  • Öt kiterjedt kampány Együttműködő, Ellenfél és Túlélő játékmódokhoz.
  • Vadonatúj többjátékos mód.
  • Ritka közönséges fertőzöttek. Mind az öt új kampány tartalmaz legalább egy „ritka közönséges” zombit, mely csak abban a kampányban szerepel.
  • MI Rendező 2.0: Az L4D különleges játékmenetét az „MI Rendezőnek” nevezett fejlett technika irányította, egyedivé téve az ellenség számát, az effekteket és a zenét, a játékosok teljesítménye alapján. Az L4D2-ben használt „MI Rendező 2.0” kibővíti a Rendező lehetőségeit a pályaszerkezet, a világban levő objektumok és az időjárás, valamint a megvilágítás napszaknak megfelelő megváltoztatásával.
  • Statisztikák, ranglisták és jutalom-rendszer ösztönzi a közös játékot

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

PC

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows® 7 32/64-bit / Vista 32/64 / XP, Processzor: Pentium 4 3.0GHz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: 128 MB VRAM, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 13 GB szabad terület, Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis 

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows® 7 32/64-bit / Vista 32/64 / XP, Processzor: Intel core 2 duo 2.4GHz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: Shader model 3.0. NVidia 7600, ATI X1600, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 13 GB szabad terület, Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis 

 

MAC

MINIMUM:

Operációs rendszer: MacOS 10.7, Processzor: Dual core Intel, 2GHz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: ATI Radeon 2400 / NVIDIA 8600M / Intel HD Graphics 3000, Merevlemez: 13 GB szabad terület, Egyéb megjegyzések: Nem támogatott: OS X 10.5.x, ATI X1600/X1900, NVIDIA GeForce 7 kártyák, vagy az Intel HD 3000-nél gyengébb videokártyák.

 

SteamOS + Linix

MINIMUM:

Operációs rendszer: Ubuntu 12.04, Processzor: Dual core Intel/AMD 2.8 GHz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600 (Graphic Drivers: nVidia 310, AMD 12.11), OpenGL 2.1, Merevlemez: 13 GB szabad terület, Hangkártya: OpenAL kompatibilis 

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás