Mafia II: Digital Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS

Mafia II: Digital Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

A Mafia II: Digital Deluxe Edition tartalma:

  • Made Man Pack: Ingyenes hozzáférés egy, a játékban letölthető csomaghoz, ami lehetővé teszi, hogy a játékosok beüljenek két, a korszak klasszikus autói alapján modellezett luxusautóba. Ezen felül Vito alkalomhoz öltözik két új „befutott ember” öltözékkel, például egy régies szmokinggal. 
  • Digitális látványterv-könyv: Ismerd meg Empire Bay családjait egy fotóalbum-szerű digitális látványterv-könyvből, ami végigvezeti a rajongókat a játék látványtervezési folyamatán. 
  • Zenekari zenei anyag: Élvezd Empire Bay szimfonikus mesterművét, a Mafia II zenei anyagát, a Prague FILMHarmonic Orchestra előadásában. 
  • Empire Bay digitális térképe: Ismerkedj meg a környékkel, és légy az utca királya az Empire Bay teljes tíz négyzetmérföldjét és az összes jó helyet ábrázoló digitális térképpel.

Vito Scaletta azzal szerzett nevet magának Empire Bay utcáin, hogy mindig elvégzi a rábízott munkát. Joe haverjával azon fáradoznak, hogy bizonyítsanak a Maffiában, gyorsan emelkednek a ranglétrán, jobban fizető bűntényeket követnek el, nő a hírnevük... De ennek megvan a következménye; úgy tűnik, az effajta okos fickók nem annyira érinthetetlenek, mint gondolnák.

Fő jellemzők:

  • Akciódús játékmenet: Intenzív lövöldözések, vad autós üldözések és véres pusztakezes harcok; mindez, és még sokkal több kell ahhoz, hogy valaki „befutott ember” legyen. 
  • Epikus gengsztertörténet: Az ikonikus maffia-drámák által inspirált történet, lebilincselő karakterek és filmszerű ábrázolás beszippantja a játékost a maffiózó-élet csábító világába, ahonnan azonban nincs menekvés. 
  • Magával ragadó világ és kor: Lépj be Empire Bay világába; Európában dúl a II. Világháború, az épületekből, autókból, zenéből és öltözködésből pedig bámulatos részletességgel köszön vissza a kor szelleme. Ahogy telik az idő, a spéci verdák, az ötvenes évek divatja, és a kor legjobb zenéinek megjelenése hirdeti az új, laza korszak kezdetét. 
  • Illusion Engine™: A 2K Czech saját fejlesztésű Illusion játékmotorja lehetővé teszi, hogy a játékos bejárja Empire Bay tíz négyzetmérföldnyi gyönyörűen megjelenített szabadtéri világát, és a részletesen kidolgozott belső tereket. 
  • A kor hangulatát tükröző zenei anyag: A Mafia II zenei anyagának köszönhetően, melyben a korszakra legnagyobb hatást gyakorló zenészek számai hallhatók, a játékos elmerül az Aranykor Amerikájának hangulatában. 
  • Steamworks teljesítmények és ranglisták!

 

© 1998-2013 Take-Two Interactive Software, Inc., and its subsidiaries. Mafia ® II developed by 2K Czech. 2K Czech, 2K Games, Illusion Engine, Mafia, Mafia II, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All other marks are property of their respective owners. All rights reserved. 


A termék futtatásához szükséges a 2K Games License (a játékbeli utasításoknál illetve a www.take2games.com/eula címen érhető el) valamint a Steam Subscriber Agreement (SSA) elfogadása. A terméket az interneten keresztül kell aktiválni, mely egy Steam fiók regisztrálása és az SSA elfogadása után lehetséges. Kérjük, látogasd meg a www.steampowered.com / agreement címet, hogy megtekinthesd az SSA-t a vásárlás előtt. Amennyiben nem értesz egyet a 2K Games licenc és az SSA rendelkezéseivel, a jótállás értelmében kérjük, ne vásárold meg ezt a játékot. A nem átruházható speciális funkciókhoz, mint például az exkluzív, megnyitható, letölthető vagy online tartalmak, szolgáltatások és funkciók eléréséhez egyszer használatos aktivációs kódra, további díjakra, illetve online felhasználói fiók regisztrációja (13 éves kor felett) lehet szükséges. A speciális funkciók internet-kapcsolatot igényelhetnek, és esetlegesen nem érhetőek el minden felhasználó számára, valamint 30 napos értesítési határidővel bármikor megszűntethetőek, módosíthatóak vagy feltételeikben megváltozhatnak.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimum: Operációs rendszer: Microsoft Windows XP (SP2 vagy újabb) / Windows Vista / Windows 7 ; Processzor: Pentium D 3Ghz vagy AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) vagy jobb; RAM: 1.5 GB RAM ; Merevlemez terület: 8GB ; Videókártya: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro vagy jobb; Hangkártya: 100% DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya ; Perifériák: Egér és billentyűzet vagy Windows kompatibilis gamepad Ajánlott: Operációs rendszer: Microsoft Windows XP (SP2 vagy later) / Windows Vista / Windows 7 ; Processzor: 2.4 GHz Quad Core processzor ; RAM: 2GB ; Merevlemez terület: 10GB ; Videókártya: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870 vagy jobb; Hangkártya: 100% DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya; Perifériák: Egér és billentyűzet vagy Windows kompatibilis gamepad

DLC


Vélemények (3)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Vásárolt termék

Kedves Csaba, a játék nem francia nyelvű, hanem EFIGS, azaz angol, francia, spanyol, német és spanyol. A játék nyelvének átállításához kérem tegye a következőt: 1. A Steam kliensben belül kattintson a KÖNYVTÁR menüre. 2. A bal oldali listában a jobb gombbal kattintson a Mafia II-re és válassza ki a Tulajdonságok opciót. 3. Válassza ki a kívánt nyelvet a Nyelv gomb alatt. 4. Nyissa meg a játékot a Steamen.

Hasznosnak találtad ezt a véleményt?

5|IGEN NEM|0

Be tudtam állítani a steambe úgyhogy jó! :)

Hasznosnak találtad ezt a véleményt?

0|IGEN NEM|4

Ma vettem meg a játékot és francia nyelvű!!! Angol van írva a leírásban azért is vettem meg. Akkor most mi a helyzet????

Hasznosnak találtad ezt a véleményt?

0|IGEN NEM|5

Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás