Mafia (PC) DIGITÁLIS

Mafia (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland, Shooter / Lövöldözős, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

1930-at írunk. Miután véletlenül összezördült a maffiával, Tommy Angelo taxisofőr vonakodva bekerül a szervezett bűnözés világába. Kezdetben nehezen tudta elfogadni a Salieri családot, de a busás jutalmaknak még ő sem tud ellenállni. Ahogy emelkedik a ranglétrán, a fizetség egyre jobb, de melók is egyre mocskosabbak. Tommy végül elnyerheti a Salierik megbecsülését, de ha családtag lesz, az sokkal több belső konfliktussal jár majd az újonnan választott életében.

 

Ismerd meg New Heavent
Fedezd fel New Heaven több mint 12 négyzetmérföldjét, az 1930-as évek Amerikájának tipikus városát, a válság korának építészetével és kultúrájával.

Hiteles történet és akciódús játékmenet
Játssz végig több mint 20 izgalmas küldetést, amelyeket az 1930-as évek eseményei ihlettek. Haladj végig a a Salieri család ranglétráján a talpastól a családtagig, vegyél részt maffialeszámolásokban, autós üldözésekben, szeszcsempészetben, lövöldözésekben, bankrablásokban és hasonlókban.

A kor ihlette járművek és fegyverek
Merész menekülő sofőrként pattanj be a több mint 60 történelmi ihletésű autó volánja mögé, valósághű fizikával és valós idejű károkkal.

Intézd el a durvább melókat a rendelkezésedre álló több mint tucatnyi fegyverrel. Válassz a baseballütő, a lefűrészelt csövű puska, a Magnum és a híres Thompson-géppisztoly közül, hogy elbánj minden okoskodóval, aki keresztezni merné az utadat.

 

Megjegyzés: A Mafia jelen kiadása módosított zenei kínálattal rendelkezik, és nem tartalmaz semmilyen licencelt zenét.

 

 

 

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

Copyright 2002-2017 Illusion Softworks. A Mafia, a Mafia logó, az Illusion Softworks és az Illusion Softworks logó a Illusion Softworks védjegyei. Minden jog fenntartva. Kiadja a Gathering of Developers. A Gathering of Developers, a Gathering of Developers logó, a Take-Two Interactive Software, Inc. és a Take-Two Company logó a Take-Two Interactive Software, Inc védjegye. Minden jog fenntartva. Minden más védjegy és jogvédett szellemi termék a bejegyzett birtokosok kizárólagos tulajdonát képezi. Készült az USA-ban.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: XP / Vista / 7 / 8 / 10
Processzor: 1.4 GHz vagy jobb 
Memória: 2GB RAM
Videokártya: DirectX 9.0 kompatibilis 3D videokártya
Egér, billentyűzet


Megjegyzés: A Mafia jelen kiadása módosított zenei kínálattal rendelkezik, és nem tartalmaz semmilyen licencelt zenét.

Kompatibilitás: A Windows 8 és az újabb rendszerek esetén DirectPlay szükséges.

A Windows XP 64 bites változata nem támogatott.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás