Magicka 2 (PC) DIGITÁLIS

Magicka 2 (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Kaland

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását. A játék erőszak ábrázolását tartalmazza A játék online játszható

Leírás

A világ legtiszteletlenebb kooperatív akció-kalandjátéka visszatért!

A Magicka új fejezetében a játékosok Aldrheim romjaiból visszatérve azzal szembesülnek, hogy Midgård szinte teljesen eltűntek a varázslók a Varázslóháborúkat követően. Akik maradtak vagy megőrültek, vagy ellenségesen viszonyulnak a többiekhez.

 

A világot ismét meg kell szabadítani a gonosztól, ehhez pedig – maximum – 4 varázsló, és zseniális vezetőjük Vlad (aki nem vámpír) szükséges! A játékosok Midgårdon áthaladva, a Magicka híresen dinamikus varázslatrendszerével felfegyverkezve ismét átélhetik, milyen érzés a legdurvább varázslatokkal, kiszámíthatatlanul vicces szituációkban irányítani a varázslókat!

 

Tanulj meg újra varázsolni!

 

Mindenható varázslóként több ezer varázslat van – szó szerint – kezed ügyében, hogy kísérletezz velük, és legyőzd a gonoszokat. Használd őket együtt a különleges Magicks-ekkel, és semmisítsd meg ellenségeid, vagy segítsd társaidat.

 

  • Kombinálj egyszerre akár öt varázselemet, és dolgozz barátaiddal együtt – vagy ellenük – a teljes Magicka kooperatív élmény érdekében
  • négyfős, baráti tűztől sem mentes ko-op
  • Teljes kooperatív játékmód támogatás! A Magicka 2 összes játékmódja és pályája támogatja a négyfős checkpoint rendszerű ko-op játékot, amelyhez bármely pillanatban csatlakozhatsz, de egyéb támogató szolgáltatások és funkciók is elérhetőek!
  • A baráti tűz mindig be van kapcsolva, garantálva a humoros szituációkat, amelyek az ellenfél elpusztításának kísérletével kezdődnek, és a baráti varázslók véletlen megsebzésében vagy megölésében végződnek. 

 

Legyél az a varázsló, aki mindig is lenni akartál!

 

Tonnányi köpönyeg, varázspálca, és fegyver áll rendelkezésedre, hogy az a köntöst viselő, az ellenséges fantasy lényhordák soraiban mágiával rendet vágó varázsló lehess, aki mindig is lenni akartál. A Magicka 2 dinamikus varázsrendszere sokféleképpen használható, és a játékosok több órán keresztül kísérletezhetnek, hogy megtalálják a repertoárjukba legjobban illő varázslatokat. Ehhez add hozzá az akár négyfős multit, és a baráti tüzet, és térdcsapkodóan vicces katasztrófákat kapsz.

 

 

Játszd újra a következő epizódot – de most ereklyékkel!

 

 

 

A Magicka 2 a játékosok számára egy történetalapú kampánymódot is nyújt, egy buja fantasy világban, amely a skandináv folklórból és mondavilágból merített ihletet. A Magicka sorozatban új elemként megjelennek az „ereklyék” amelyek egyfajta kapcsolóként működnek, és segtségükkel a játékosok testreszabhatják és módosíthatják a játékélményt, így használatukkal nagymértékben megnő az újrajátszhatóság.

 

 

 

 

© 2014 Paradox Interactive™. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows 7/8, Processzor: 3GHz Dual Core (Intel Pentium G3220 vagy jobb/AMD A4-4000 vagy jobb), Memória: 2 GB RAM, Videokártya: Nvidia GeForce 550 vagy jobb/ATI Radeon HD 5850 vagy jobb, Merevlemez: 7 GB szabad hely, Hangkártya: DirectX kompatibilis


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás