Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PC) DIGITÁLIS

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A Konami Digital Entertainment tovább bővíti a 'METAL GEAR SOLID V élményt’ a legújabb fejezette, a METAL GEAR SOLID V: The Phantom Painnel. A sorozat új korszakát bejelentő, a csúcstechnológiás Fox Engine által hajott MGSV: The Phantom Pain elsőrangú játékélményt nyújt a játékosok számára, akik a nyílt játékvilág küldetéseit teljes taktikai szabadság mellett hajthatják végre.

Kilenc évvel az MGSV: GROUND ZEROES eseményei, és a Mother Base eleste után, Snake a.k.a. Big Boss, felébred a kilenc évig tartó kómából. 1984-ben járunk. A játék hátteréül a hidegháború szolgál, ahol a nukleáris fegyverek egy újabb globális méretű válságot okoznak. A bosszúvágy által hajtott Snake egy új magánhadsereget toboroz, és visszatér a csatatérre, hogy üldözőbe vegye a homályos hátterű csoportot, az XOF-et.

A METAL GEAR SOLID csapata továbbra is ambíciózusan vizsgálja az olyan felnőtt témákat, mint a hadviselés pszichológiája, és azok az atrocitások, amelyeket a háború ördögi körforgásban résztvevők okoznak. Az év egyik leginkább várt, nyílt világú, fotorealisztikus grafikájú, funkciókban gazdag játékelemeket felvonultató MGSV: The Phantom Pain filmszerű történetmesélésével, komoly témáival, és magával ragadó taktikus játékmenetével a játékipar egyik legjelentősebb címeként fog bevonulni a történelembe.


Főbb jellemzők:

  • A nyílt világú játéktervezés lehetővé teszi a játékosok számára, hogy maximális szabadságot élvezzenek a küldetések megközelítése, és a játékbeli általános előrehaladás terén 
  • A Fox Engine fotorealisztikus grafikát, átgondolt játéktervezést és igazi új generációs játékfejlesztési minőséget biztosít
  • Online kapcsolat, amely a konzolokon túlmutató, más eszközökre kiterjesztett élményt nyújt, növelve az általános funkcionalitást és hozzáférést a játékhoz.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7x64, Windows 8x64, Windows 10x64 (A játék kizárólag 64 bites operációs rendszereken futtatható)

Processzor: Intel Core i5-4460 (3.40 GHz) vagy jobb; Quad-core vagy jobb 

Memória: 4 GB RAM

Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 650 (2GB) vagy jobb (DirectX 11-es videokártya szükséges)

DirectX verzió: 11

Merevlemez: 28 GB szabad hely

Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis 

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 7x64, Windows 8x64, Windows 10x64 (A játék kizárólag 64 bites operációs rendszereken futtatható)

Processzor: Intel Core i7-4790 (3.60GHz) vagy jobb; Quad-core vagy jobb 

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 760 (DirectX 11-es videokártya szükséges)

DirectX verzió: 11

Merevlemez: 28 GB szabad hely

Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis (Surround Sound 5.1)


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás