Metal Gear Survive (PC) DIGITÁLIS

Metal Gear Survive (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland, Shooter / Lövöldözős, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

METAL GEAR SURVIVE a METAL GEAR SOLID V lopakodós akciódús játékmenetére épít, miközben a felfedezés és a túlélés új elemeit mutatja be, egy új, izgalmas élményt létrehozva.

A METAL GEAR SURVIVE a fő METAL GEAR SOLID V spinoffja, amely egy különleges, alternatív univerzumban játszódik.

Hozd létre a saját karakteredet, és tanuld meg a túlélés szabályait. Gyűjts erőforrásokat, craftolj fegyvereket, építs fel egy bázistábort, miközben kifejleszted magadban az ellenséges környezet túléléséhez szükséges készségeket.

A KOOPERATÍV módban pedig akár négyfős csapatot is alkothattok, hogy olyan területekre hatoljatok be, amelyeket aztán a lények hordáitól kell megvédenetek. Helyezd el stratégiailag az erődítményeket és a védekező fegyvereket, hogy előnyhöz jusson az egyre erősödő ellenségekkel szemben. A csapatmunka és a találékonyság kulcsfontosságú szerepet tölt be a gyors ütemű, kooperatív küldetések során.

 

© 2018 Konami Digital Entertainment

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:64 bites processzor és operációs rendszer szükségesOperációs rendszer: Windows 7x64, Windows 8x64, Windows 10x64 (a játék kizárólag 64 bites operációs rendszeren fut)Processzor: Intel Core i5-4460 (3.40 GHz) vagy jobb; Quad-core vagy jobb Memória: 4 GB RAMVideokártya: NVIDIA GeForce GTX 650 (2GB) vagy jobb (DirectX 11-es kártya szükséges)DirectX verzió: 11Hálózat: Széles sávú internetkapcsolatMerevlemez: 20 GB szabad helyHangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya

AJÁNLOTT:64 bites processzor és operációs rendszer szükségesOperációs rendszer: Windows 7x64, Windows 8x64, Windows 10x64 (a játék kizárólag 64 bites operációs rendszeren fut)Processzor: Intel Core i7-4790 (3.60GHz) vagy jobb; Quad-core vagy jobb Memória: 8 GB RAMVideokártya: NVIDIA GeForce GTX 960 (DirectX 11-es kártya szükséges)DirectX verzió: 11Hálózat: Széles sávú internetkapcsolatMerevlemez: 20 GB szabad helyHangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya (Surround Sound 5.1)


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás