Moonlighter (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Moonlighter (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland, Mac játékok, Linux játékok, Indie (Független), Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

Minden kaland kifizetődő kell, hogy legyen.

Sok évvel ezelőtt, egy régészeti feltárás során az emberek egy átjáró-csoportra bukkantak. Nem kellett sok idő, míg az emberek rájöttek, hogy ezek az ősi kapuk átjárók különböző birodalmakba és dimenziókba – amelyek a bátor és vakmerő kalandorokat mérhetetlen kincsekkel várják. Az ásatási hely közelében került megalapításra Rynoka, az apró kereskedőfalu, amely menedéket - valamint egy helyet, ahol eladhatják nehezen megszerzett kincseiket - nyújt a kalandorok számára.

A Moonlighter egy rogue-lite elemekkel fűszerezett akció-RPG, amelyben Will, egy kalandvágyó boltos mindennapi feladatait követheted, aki arról álmodozik, hogy egy napon hőssé váljon.

 

Vezesd a saját boltodat

Rynoka falujában folytatott üzleti tevékenységed során tárgyakat adhatsz el, körültekintően beárazhatod őket, kezelheted az aranytartalékaidat, asszisztenseket vehetsz fel, és fejlesztheted boltodat. De légy résen - néhány sötét alak lehet, hogy el akarja lopni értékes portékádat!

 

Találkozz a falusiakkal

Ismerd meg szomszédaidat, miközben visszaállítod a kis kereskedelmi település gazdagságát. Segíts új vállalkozások létrehozásában, és nézd, ahogy szárba szökkennek Rynoka idilli közösségében.

 

Craftolj és ruházd fel varázserővel tárgyaidat

A craft- és varázsrendszer alapos megértése elengedhetetlen a játékban történő haladásodhoz. Lépj kapcsolatba a falusiakkal, hogy új fegyvereket és páncélokat craftolj, vagy varázserővel ruházd fel meglévő felszerelésedet. Ez a rendszer nagyfokú rugalmasságot tesz lehetővé, valamint érdekesebbé teszi a felszerelések használatának módját is.

 

Markold fel a zsákmányt

Lépj be furcsa világokba a túlvilági átjárókon keresztül, és gyűjtsd be egzotikus civilizációk értékes tárgyait: erőforrásokat, fegyvereket, páncélokat, és különös leleteket. Mivel mindent nem tudsz bezsákolni, ezért használd okosan az egyedülálló inventory-rendszert, hogy csak a legjövedelmezőbb zsákmányt vidd magaddal.

 

Harcolj stílusosan

Győzd le különböző ellenségeket és bossokat, és élvezd a kihívásokban gazdag, mély harcrendszert. A hozzáértő fegyverforgatás, a kritikus időzítés, a gondos elhelyezkedés, valamint az ellenségeid és a környezeted megértése elengedhetetlen a túléléshez. Csak tőled függ, hogy hogyan harcolsz az ellenfelekkel.

 

Tárd szélesre a kapukat

Az átjárók különböző világokba vezetnek. Minden kaland egyedi, és arra késztet, hogy okos, és jól kiszámított döntéseket hozz. Soha nem tudod, hogy legközelebb mi vár rád - ezért mindenre fel kell készülnöd.

 

© 2018 11 bit studios S.A., 11 bit studios™ and respective logos are trademarks of 11 bit studios S.A. All rights reserved. Digital Sun™, Moonlighter™ and respective logos are trademarks of Wildframe Media. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

PC

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7/Windows 8, Processzor: Intel(R) Core(TM)2 Quad 2.7 Ghz, AMD Phenom(TM)II X4 3 Ghz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: GeForce GTX 260, Radeon HD 5770, 1024 MB, Shader Model 3.0, Merevlemez: 2 GB szabad terület, Hangkártya: DirectX kompatibilis

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 7/Windows 8, Processzor: Intel(R) Core(TM) i5, Memória: 8 GB RAM, Videokártya: GeForce GTX 660, Merevlemez: 2 GB szabad terület, Hangkártya: DirectX kompatibilis

 

MAC

MINIMUM:
Operációs rendszer: 10.6, Processzor: Intel(R) Core(TM)2 Quad 2.7 Ghz, AMD Phenom(TM)II X4 3 Ghz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: GeForce GTX 260, Radeon HD 5770, 1024 MB, Shader Model 3.0, Merevlemez: 2 GB szabad terület, Hangkártya: alaplapi

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: 10.6, Processzor: Intel(R) Core(TM) i5, Memória: 8 GB RAM, Videokártya: GeForce GTX 660, Merevlemez: 2 GB szabad terület, Hangkártya: alaplapi

 

SteamOS + Linux

MINIMUM:
Operációs rendszer: Ubuntu 12.04, Processzor: Intel(R) Core(TM)2 Quad 2.7 Ghz, AMD Phenom(TM)II X4 3 Ghz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: GeForce GTX 260, Radeon HD 5770, 1024 MB, Shader Model 3.0, Merevlemez: 2 GB szabad terület

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Ubuntu 12.04, Processzor: Intel(R) Core(TM) i5, Memória: 8 GB RAM, Videokártya: GeForce GTX 660, Merevlemez: 2 GB szabad terület

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás