Overcooked 2 (PC) DIGITÁLIS

Overcooked 2 (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor, Arcade / Ügyességi, Indie (Független), Casual, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Előrendelhető

Megjelenés:

2018. augusztus 7.

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Rendeld elő az Overcooked 2 játékot, és szerezd meg az öt extra séfet!Ragadjátok meg a kötényeket, gyújtsátok be a sütőket, és hozzátok össze a valaha volt legjobb csapatot a szeszélyes "TOO MANY COOKS" séfcsomaggal! Az 5 új konyhafőnök segítségével secperc alatt a konyha ördögévé válhatsz! Stílusosak, tüzesek, képességeiknek pedig nincs párja!

Bemutatjuk...

Majom séf: Ez a majomkodó konyhafőnök nem csak banánokat használ ínycsiklandozó receptjeiben!
Szerencsehozó-macska séf: A jó ízlés netovábbjaként ez a cica össze fogja törni a szíveket (és a tojásokat!)
Rozmár séf: Egy igazi veterán a konyhában, aki pontosan tudja, hogy mit csinál - Rozmár séf soha nem halászik a zavarosban!
Lila földönkívüli séf: Csinálj helyet a Földönkívüli séfnek, akinek főztje biztosan nem evilági!
Unikornis séf: Fantasztikus ízek és egy csipetnyi mágia - e séf konyhaművészete tényleg mesés!

A ízletes séf-válogatással szinte nehéz elhinni, hogy sok szakács bármit is elronthat!


Az Overcooked vadonatúj kaotikus sütés-főzési akcióval tér vissza! Utazz vissza a Hagymakirályságba és szedd össze konyhafőnök-csapatodat ebben az akár négy fő részvételével zajló, klasszikus couch co-op vagy online szórakozásra. Ragadj kötényt... mert (ismét!) eljött az idő, amikor a világ megmentésre szorul!


A serpenyőből a tűzbe...


A világot megmentetted az Örök Éhestől. Most egy új veszély ütötte fel a fejét, és ismét vissza kell térned a konyhába, hogy ellenállj az éhes Élőhalott kenyereknek!

ONLINE/HELYI MULTIPLAYER ŐRÜLET
Dolgozzatok össze (vagy egymás ellen) hogy a legmagasabb pontszámot érjétek el a kaotikus helyi és online multiplayerben.

FALD FEL A SZEMEIDDEL
Utazz be egy teljesen új világtérképet - földön, vizen, és levegőben. Süss-főzz az olyan új témájú helyeken, mint a sushi-éttermek, a varázsiskolák, a bányák, vagy éppen idegen bolygók!

ÉTVÁGYGERJESZTŐ!
Járd be a vidéket, főzz az új receptekből, amelyek között mindenki talál ízlésének megfelelőt - sushi, sütik, burgerek, és pizzák várnak!

CSAK SEMMI PÁNIK!
Közlekedj teleportok, mozgó platformok segítségével, és takaríts meg időt azzal, hogy az összetevőket a dinamikus - váltakozó és fejlődő - konyhákon dobod át. Néhány konyha még új helyekre is repítheti séfjeidet.


Overcooked 2 © 2018 Ghost Town Games. Published by Team17 Digital Ltd. Developed by Team17 Digital Ltd and Ghost Town Games Ltd. Team17 is a trademark or registered trademark of Team17 Digital Limited. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: WIN7-64 bit
Processzor: Intel i5-4590
Memória: 4096 MB RAM
Videokártya: GeForce GTX 650
DirectX verzió: 11
Merevlemez: 3 GB szabad terület


AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: tbd
Processzor: tbd
Videokártya: tbd
Hangkártya: tbd


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás