Prodigy Tactics (PC) DIGITÁLIS EARLY ACCESS

Prodigy Tactics (PC) DIGITÁLIS EARLY ACCESS

Kategória:

Casual, Indie (Független), Kaland, Szerepjáték / RPG, Stratégia, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.

 

Thasys világában a legtöbb fajnak manára van szüksége a túléléshez. Ez a varázsenergia azonban egyre ritkább, így a túlélésért folytatott háborúk pusztítják a földeket, miközben a mágikus lények e életet adó erő utolsó morzsái felett marakodnak. Valahol pedig legendás lények alusszák örök álmukat, szívükben pedig ott rejtőzik az eredeti mana-forrás. Csak néhány kiválasztott képes arra, hogy felébressze ezeket a Teremtményeket, elvezesse őket, és megmentse Thasys világát. Ők e haldokló világ tanúi, az élők utolsó reménye.

Ők a PRODIGY-k.

 

A Prodigy Tactics egy körökre osztott játék, amely Thasys fantasztikus, világában játszódik, mely a szüntelen háború állapotában van. Hozz létre egy hősökből álló csapatot, akik e haldokló világ utolsó reményét jelentik, és vezesd őket győzelemre, miközben vállvetve harcolnak a hatalmas Őrzőkkel. Minden egyes karakter egyedülálló képességekkel rendelkezik, amelyekkel a csatában segítséget nyújthatnak szövetségeseiknek, vagy eltiporhatják ellenségeiket. 

A Prodigy Tactics harcaiban két csapat néz farkasszemet egy klasszikus arénában. Minden csapat szabadon mozoghat egy 3x4 kockából álló területen, a taktikát a szereplők közötti szinergiához igazítva. Míg egyik csapat a támadáshoz készülődik, a másik a védekezést, vagy az ellentámadást készíti elő - így a játék dinamikus, és mindkét fél számára izgalmas marad. Az elhelyezés a harcok kulcseleme, mivel mind az aktuális célpontra, mind a támadóerőre hatással van.

A Prodigy világában két hatalmas erő - a Harmónia és a Disszonancia - vívja harcát. Az Őrzők mindkettő használatára képesek, és mindkét erő újdonságokat hoz a csatatérre.
A Harmónia egyensúlyt teremt, és segíti csapatodat a harcban, lehetővé téve számukra, hogy erőt gyűjtsenek különleges képességeik használatához. A kör végén ha Hősöd Harmóniában cselekszik, egy manával töltött mező a jutalmad.
A Disszonancia egy pusztító és kiszámíthatatlan energia. Hatalmas erővel ruházza fel az ezt használó lényt, amely így el a legkeményebb ellefeleket is elpusztíthatja... de használata hatalmas felelősség is egyben, mivel a Disszonancia ereje instabil. Vigyázz, mert ha megfelelő óvatosság hiányában használod, könnyen káoszhoz vezethet.

 

Főbb jellemzők:

  • Taktikus, körökre osztott játékmenet
  • Egyedi, játszható karakterek, akikből összeállíthatod csapatodat
  • Gyönyörűen kialakított, sokszínű arénán
  • 2 egyéni mód: Training (gyakorló) és Bastion (bástya)

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7
Processzor: Intel Core i5-4440 (vagy hasonló)
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: GeForce GTX 660, AMD Radeon HD 7850
DirectX verzió: 9.0c
Merevlemez: 4 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 10
Processzor: Intel Core i5-4440 (vagy hasonló)
Videokártya: GeForce GTX 1060, AMD Radeon R9 Fury
DirectX verzió: 11
Merevlemez: 4 MB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás