Red Barton and The Sky Pirates (PC/MAC) DIGITÁLIS

Red Barton and The Sky Pirates (PC/MAC) DIGITÁLIS

Kategória:

Mac játékok, Kaland, Indie (Független), Arcade / Ügyességi, Shooter / Lövöldözős, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A Red Barton and the Sky Pirates egy izgalmas harmadik személyű arcade, repülős shooter, amely az olyan játékokra emlékeztet, mint a klasszikus N64-es Star Fox, vagy a legendás játéktermi “After Burner”. Az ötletes és eredeti, rajzfilm stílusú steampunk világban játszódó cím remek kézzel rajzolt, illusztráció minőségű játékbeli grafikával rendelkezik. A játékos Red Barton szerepébe bújva egy steampunk-stílusú, az I. világháború korát idéző vadászgép ülésébe pattanva küzd meg az ellenségek változatos hadával, hogy küldetése során megmentese szerelmét és becsületét.

 

Főbb jellemzők:

  • Egyjátékos kampány: Bújj Red Barton szerepébe, és küzdd át magad egy sor változatos ellenségen, egy olyan küldetés során, ahol szerelmed élete és becsületed a tét. Ismerj összetett történetet, a későbbiekben további helyszínekkel, frakciókkal, történetekkel, küldetésekkel, eredményekkel, és egyebekkel bővülő Diamondtopia univerzumban.
  • Osztott képernyős kooperatív mód: Játssz egy barátoddal a helyi kooperatív módban.
  • Túlélőmód: Pattanj egy első világháborús vadászgép ülésébe, és harcolj az ellenségek véget nem érő hullámaival. Milyen messze jutsz?
  • Éjszakai mód: Éld újra az eredeti kalandot, ezúttal eltérő fényhatásokkal és nehézségi szintekkel.
  • Testreszabási lehetőségek: Szabd testre vadászgéped a repülő- és fegyverfejlesztésekkel, valamint a festésekkel.
  • Fegyverbőség: Tedd szabaddá az utat a változatos - a géppuskáktól a gépágyúkon át egészen a rakétákig terjedő - fegyverarzenál segtségével.
  • Lenyűgöző eredeti soundtrack

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

PC:

Operációs rendszer: Windows 7+, Processzor: SSE2 utasításkészlet támogatással, Memória: 512 MB RAM, Videokártya: Shader Model 3.0 kompatibilis, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 500 MB

 

MAC:

Operációs rendszer: Mac OS X 10.8+, Processzor: SSE2 utasításkészlet támogatással, Videokártya: Shader Model 3.0 kompatibilis, Merevlemez: 500 MB


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás