Resident Evil 2 Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS

Resident Evil 2 Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS promóció

Kategória:

Kaland, Horror, Akció

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A Deluxe Edition kiadás az alapjáték mellett az Extra DLC Pack csomagot is tartalmazza, az alábbiakkal:

  • Leon öltözék: "Arklay Sheriff"
  • Leon öltözék: "Noir"
  • Claire öltözék: "Military"
  • Claire öltözék: "Noir"
  • Claire öltözék: "Elza Walker"
  • Deluxe fegyver: "Samurai Edge - Albert Model"
  • Soundtrack csere: "Original Ver." 

 

A műfajt meghatározó remekmű, a Resident Evil 2 teljesen az alapoktól felújított formában tér vissza egy még mélyebb narratív élménnyel. A Capcom saját RE Engine motorját használó Resident Evil 2 a klasszikus túlélőhorror sorozatot teljesen új megközelítése lélegzetelállítóan realisztikus grafikával, valósághű hangokkal, új kameranézettel és modernizált irányítással az eredeti változat játékmeneti módjain felül. A rémálom teljesen új formában tér vissza.

 

A Resident Evil 2 keretében visszatérnek a Resident Evil sorozatot meghatározó klasszikus akció, feszült felfedezés és fejtörő elemek, ahogy a játékosok az újonc Leon Kennedy rendőrtiszt és a főiskolás Claire Redfield oldalán megpróbálják átverekedni magukat Racoon City utcáin, melynek lakosságát egy járvány halálos zombikká változtatta. Leon és Claire saját kampányán keresztül a játékosok mindkét karakter szemszögéből megismerhetik a történetet, miközben együtt dolgozva próbálnak meg túlélni, valamint kideríteni a várost ért támadás mögött rejlő igazságot. Vajon képes leszel élve kijutni?

 

• Egy horror klasszikus hátborzongató felújítása - Az 1998-as eredeti PlayStation változatot alapul vevő felújított változat az alapoktól lett teljesen újraépítve egy még mélyebb narratív élményért.

 Egy teljesen új nézőpont - Az új váll mögötti kameranézettel és modernizált irányítással a játék a túlélőhorror élmény modern megközelítése, a nosztalgikus élményért az 1998-as eredeti játékmeneti módokkal kiegészülve.

 Rémisztően valósághű grafika - A Capcom saját RE Engine motorjával készült Resident Evil 2 lélegzetelállító, fotórealisztikus látványt nyújt 4K felbontásban, miközben lenyűgöző fényhatásai feszült és hangulatos élményt teremtenek, ahogy a játékos bejárja a Racoon City Police Department (RPD) épületének folyosóit.

• Nézz szembe a groteszk hordákkal - A zombik egy hátborzongató nedves gore effektussal lettek életre keltve és valós időben reagálnak az azonnal látható sérülésekre, így minden töltény számít. 

• A sorozatot meghatározó játékmenet - Küzdj meg az zombikkal, fedezd fel a fenyegető sötét sarkokat, oldj meg fejtörőket a új helyszínek megnyitásához, valamint gyűjtsd össze és használd a környezetedben talált tárgyakat a túlélésért folytatott állandó küzdelem során.

• Kedvenc karaktereid új megvilágításban - Irányítsd az első napját kezdő újonc Leon S. Kennedy rendőrtisztet és a bátyja után kutató főiskolás Claire Redfield karakterét a félelmetes zombi járvány közepén.

• Bújj mindkét hős cipőjébe - Éld át Leon és Claire különálló kampányát, mely során mindkét karakter szemszögéből megismerheted a történetet.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64 bites operációs rendszer szükséges)

Processzor: Intel® Core™ i5-4460, 2.70GHz vagy AMD FX™-6300 vagy jobb 

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: NVIDIA® GeForce® GTX 760 vagy AMD Radeon™ R7 260x, 2GB VRAM-mal

DirectX verzió: 11

 

AJÁNLOTT:

64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Op. rendszer: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64 bites operációs rendszer szükséges)

Processzor: Intel® Core™ i7-3770 vagy AMD FX™-9590 vagy jobb 

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 vagy AMD Radeon™ RX 480, 3GB VRAM-mal

DirectX verzió: 11


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás