Saint Seiya: Soldiers' Soul (PC) DIGITÁLIS

Saint Seiya: Soldiers' Soul (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Verekedős, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

 

A LEGENDA ÚJJÁSZÜLETETT!

A Saint Seiya sorozat a régóta várt Saint Seiya Soldiers’ Soul játékkal tér vissza! E csodás játékban a teljes sorozat karakterei közül választhatsz, akik között megtalálhatod az újonnan megjelent "Soul of Gold" animében szereplő 12 Arany szentet és Isten cloth-jaikat. A Saint Seyia Soldiers’ Soul a a látványos grafika, a robosztus játékmenet, az intenzív harcok és a további számos lenyűgöző és felfedezésre váró funkció szolgálatába állítja a legújabb technológiák erejét!

 

JELLEMZŐK:

A SAINT SEIYA SOROZAT RÉGÓTA VÁRT VISSZATÉRÉSE – Új anime sorozat és egy új videojáték! Az Isten cloth-okat viselő arany szentek első ízben csatlakoznak a játék eredeti játékmódjaihoz. 

ÉGESD FEL A VILÁGODAT STEAM-EN®! – Az Athena védelméért folytatott csata most először érkezik STEAM-re.

SAINT SEIYA TÖRTÉNETE – Kövesd a 12 Zodiákus Templom Hádész elleni harcának történetét, amely bővelkedik az egyéb meglepetésekben is. Éld újra a Saint Seiya emlékezetes történetét a gyönyörű 3D átvezetőkben.

TOVÁBBFEJLESZTETT JÁTÉKMENET, KOMBÓK ÉS MOZDULATOK – Még nagyobb immerzió és még izgalmasabb Saint Seiya Cosmo csaták, amelyekben most már légi kombókat is használhatsz és a támadások hatótávolsága is változó. A különleges mozdulatok használata több mint ajánlott!

 

 

 

 

© MASAMI KURUMADA / SHUEISHA, TOEI ANIMATIONGame © 2015 BANDAI NAMCO Entertainment Inc.                                                                                         

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:Operációs rendszer: Windows Vista/7/8/8.1 Processzor: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz / AMD Athlon 64 X2 5200+, 2.6GHz Memória: 1 GB RAM Videokártya: 512 MB Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870 DirectX: Verzió: 9.0 Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat Merevlemez: 12 GB szabad hely

 

AJÁNLOTT:Operációs rendszer: Windows Vista/7/8/8.1 Processzor: Intel Core i3-530, 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 940, 3.0GHz Memória: 4 GB RAM Videokártya: 1 GB Nvidia GeForce GTX 470 / AMD Radeon HD 5870 DirectX: Verzió: 9.0 Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat Merevlemez: 12 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás