Shadow of the Tomb Raider (PC) DIGITÁLIS

Shadow of the Tomb Raider (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Kaland, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

Éld át Lara Croft életének azon meghatározó pontját, amint Tomb Raider válik belőle. A Shadow of the Tomb Raiderben Larának helyt kell állnia egy halálos dzsungelben, rémisztő síremlékek mélyén, és életének legsötétebb óráiban. Miközben versenyt fut a maja apokalipszissel a világ megmentéséért, Larát a sors Tomb Raiderré kovácsolja.

 

Jellemzők

  • Éld túl és szelidítsd meg a Föld legveszélyesebb helyét: Kerekedj felül egy könyörtelen dzsungelen a túlélés érdekében. Fedezz fel gleccserszakadékokkal és barlangrendszerekkel övezett vízalatti helyszíneket.
  • Válj eggyé a dzsungellel: A túlerővel és az felszerelés hiánnyal küzdő Larának a dzsungelt használva kell előnyt szereznie ellenfeleivel szemben. Csapj le váratlanul mint egy jaguár, használd a sarat az álcázáshoz, önts félelmet ellenfeleidbe és vesd el a káosz magvait!
  • Fedezz fel komor és brutális síremlékeket: A síremlékek minden eddiginél rémisztőbbek: halálos csapdákon és nehezen elérhető helyek sokaságán kell felülkerekedned.
  • Élő történelem: Fedezz fel egy rejtett várost és járd be a Tomb Raider játékok történetének eddigi legnagyobb hubját!

 

SHADOW OF THE TOMB RAIDER © 2018 Square Enix Ltd. All rights reserved. SHADOW OF THE TOMB RAIDER and TOMB RAIDER are registered trademarks or trademarks of Square Enix Ltd. SQUARE ENIX and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks or trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Steam and the Steam logo are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation in the U.S. and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7 64 bit

Processzor: i3-3220 INTEL vagy hasonló AMD

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: Nvidia GTX 660/GTX 1050 vagy AMD Radeon HD 7770

DirectX verzió: 11

Merevlemez: 40 GB szabad hely

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 10 64 bit

Processzor: Intel Core i7 4770K, 3.40 Ghz vagy AMD Ryzen 5 1600, 3.20 Ghz

Memória: 16 GB RAM

Videokártya: Nvidia GTX 1060 6GB vagy AMD Radeon RX 480, 8GB

DirectX verzió: 12

Merevlemez: 40 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás