ShockRods (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

ShockRods (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) új megjelenés

Kategória:

Verseny, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

Minden olyan játék, amely különben 3 besorolású lenne, de tartalmaz néhány ijesztő jelenetet vagy hangot, ebbe a kategóriába sorolható be.

Leírás

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat. 


A Stainless Games egy klasszikus aréna-shooter játékkal térnek vissza, amelyben egy érdekes csavar van. 

A Stainless Games egy vadonatúj alkotással tér vissza, amelyben pont olyan túlpörgetett, arcszaggató, járműakciót találsz, amilyet elvárnál ettől a világszínvonalú fejlesztőstúdiótól. A ShockRods egy 6v6-os, vagy 12 (mindenki-mindenki-ellen) játékos részvételével zajló aréna shooter játék, amely szédületesen gyors akcióval, rombolással, és brutálisan erős fegyverekkel vár.   

A ShockRods a múlt klasszikus „ölj vagy meghalsz” aréna shootereinek legjobbjaiból merít ihletet, eltúlzott fegyverekkel, robbanásokkal és őrült mobilitással, mindezt pedig egy csavarral fejeli meg - a ShockRod-okkal! Ezek a testreszabható, technikailag fejlett járművek, kicsik, de erősek, többirányú gyorsítókkal és a kettős ugrás képességével rendelkeznek, így valóban izgalmas és akciódús játékot tesznek lehetővé. 

Könnyen megtanulható, de nehezen kiismerhető - egy magas oktánszámú, haláli izgalmas élmény! 

Helyszínek
A ShockRods négy lenyűgöző, rendkívül változatos környezettel vár, amelyek úgy lettek kialakítva, hogy lehetővé tegyék a játékosok számára, a jármű manőverezhetőségének kihasználását; valamint további, a játék folyamatosan fejlődő, korai hozzáférésű változatában felbukkanó újdonságokkal. Ezek a természetes megjelenésű sivatagi és erdős területekről, egészen a mesterséges harci arénákig terjednek, amelyek kifejezetten a 6v6-os vagy a mindenki-mindenki-elleni pusztításhoz és káoszhoz készültek. 

Játékmódok 
A ShockRods három klasszikus, kipróbált és alaposan tesztelt játékmódot kínál: Death Match, Team Death Match és Capture The Flag. Emellett az észbontó, harcos Ball Módot is élvezheted - dolgozzatok egy csapatként, és védjétek meg a labdavivőt, miközben az ellenség gólvonalát támadja, vagy egyszerűen csak változtasd ellenfeleidet fémhulladékká, és vidd haza a labdát. 

Testreszabhatóság
A ShockRods lehetővé teszi a hatalmas háborús gépeid teljes testreszabását. Módosítsd autód típusát, színét, kerekeit, matricáit és mintáit. Válassz számos gúnyolódó effekt, hang, és egyebek közül, hogy megmutasd hangulatodat és stílusodat, amikor leiskolázod az ellenfeleket. Minden tartalom kozmetikai jellegű, és a játékban - a csaták során elért teljesítményed alapján - szerzett pénznem felhasználásával nyitható meg. 

A fegyverek és a Power-Upok
A ShockRodsban a robbanásveszélyes és nem éppen szokványos fegyvertípusok teljes arzenálja áll a rendelkezésedre ellenfeleid megsemmisítéséhez. Ezeket a pályán szétszórva találod, hogy összegyűjtve megfelelő célokra használhasd őket. Szeretnél egy Gatling-gunt? Rakétavetőt? Gránátvetőt? Nálunk mindent megtalálsz. Nem a te stílusod? Próbáld ki a Balloon Cannon, a Freeze Gun, vagy a Bulldozer power-upokat! 

 

Copyright Stainless Games 2019. Minden jog fenntartva.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM: 

 • Operációs rendszer: Windows 7 / 8 / 10 (64 bites operációs rendszer) 
 • Processzor: i5 7400k 
 • Memória: 8 GB RAM 
 • Videokártya: NVidia GeForce GTX 1050 
 • DirectX verzió: 12 
 • Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat 
 • Merevlemez: 5 GB szabad terület 
 • Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya 

AJÁNLOTT: 

 • Operációs rendszer: Windows 7 / 8 / 10 (64 bites operációs rendszer) 
 • Processzor: I7: 7700K 
 • Memória: 8 GB RAM 
 • Videokártya: NVidia GeForce GTX 1060 
 • DirectX verzió: 12 
 • Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat 
 • Merevlemez: 5 GB szabad terület 
 • Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya 

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás