Splasher (PC) DIGITÁLIS

Splasher (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Indie (Független), Platform, Arcade / Ügyességi, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A Splasher egy kihívásokban, meglepetésekben és humorban gazdag 2D platformjáték.

 

Egy festékágyúval felfegyverkezve kell szembenézned az Inkorp mega-gyárának veszélyeivel, hogy megments társaidat - a Splashereket - és véget vess az ördögi főnök, Le Docteur machiavellista kísérleteinek. Minden egyes szín különféle képességeket ad: ragadj a falhoz, pattogj magasra, és járj túl ellefeleid eszén. Használd képességeidet, válaszd ki okosan a színeket, és teljesítsd sikerrel a hosszú és nehéz szinteket, amelyek tele vannak meglepetésekkel, csapdákkal és humorral.

A Splasher Romain Claude, a Ubisoft korábbi játék- és pályatervezőjének - aki olyan címeken dolgozott, mint a Rayman Origins, a Rayman Legends, vagy a Rabbids Go Home - új játéka. 

 

JELLEMZŐK:

  • EGY MAROKNYI FESTÉK - Használj különböző színű festékeket a falak és tetők színezéséhez, a magasba ugráshoz, vagy ellenfeleid megtévesztéséhez.
  • GYŐZEDELMESKED A KIHÍVÁSOKKAL TELI PÁLYÁKON - Dacolj a csapdákkal és győzd le a hatalmas gyár biztonsági berendezéseit. Tanulj a hibáidból, hogy megtaláld a legjobb útvonalat, és a leggyorsabban teljesítsd a szinteket.
  • TIME ATTACK & SPEEDRUN - Hívd ki a világ játékosait a legjobb szintidőiddel, és oszd meg eredményeidet a ranglistákon.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7+
Processzor: AMD Athlon IIX2 250 vagy jobb
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: ATI Radeon HD 5700 Series vagy jobb
DirectX verzió: 9.0c
Merevlemez: 1300 MB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás