SUPERHOT (PC) DIGITÁLIS

SUPERHOT (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Arcade / Ügyességi, Akció

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

SUPERHOT játékmenetének célja, hogy egy vizuálisan szinte teljesen lecsupaszított térben kiiktasd ellenségeidet. Azonban a hagyományos FPS-ekkel ellentétben az akció nem kizárólag a fegyverhasználatra és a lövöldözésre szorítkozik. A játék alapötlete, hogy az idő csak akkor telik, ha karaktereddel mozogsz. A túlélés legjobb módja pedig az, ha figyelemmel kíséred és megbecsülöd az ellenfél által kilőtt golyók pályáját, majd az időt ügyesen kihasználva kikerülöd ezeket. Ráadásul fegyver nélkül vagy kénytelen nekiállni a csatáknak, azokat az ellenfelektől kell megszerezned! De hogy ne legyen túl könnyű a játék, a rendelkezésedre álló lőszerek száma korlátozott, ha pedig akár csak egyszer is eltalálnak, meghalsz és az elejéről kezdheted az adott pályát.

A játék a Unity motort használja, képi világa és hangkulisszái pedig a minimalizmusig letisztultak. A színhasználat - a Mirror’s Edge vagy a The Unfinished Swan játékokhoz hasonlóan - csupán néhány színre korlátozódik, amelyek között a fehér dominál. Az ellenfelek, ahogy a kilőtt töltények is piros színben jelennek meg.


JELLEMZŐK:

  • Állítsd meg az időt, térj ki katanát lóbálva az ellenséges lövések útjából, vetődj fedezékbe, törd ellenfeleidet poligonporrá.
  • A minimalista, kontrasztgazdag grafika tökéletesen illik a képernyőn zajló akcióhoz, és rövid idő alatt rabul ejt.
  • Minden egyes csetepaté számtalan módon megoldható - győzd le az ellenséget puszta kézzel, vagy ragadj meg egy lőfegyvert, és zúdítsd rájuk golyózáport.
  • Te határozod meg az akció menetét és ritmusát.
  • Egy művészeti remekmű! A robbanó üveg és a beton, a feléd száguldó ellenséges lövedékek és a falakba csapódó golyók – állítsd meg az idő folyását és figyeld ámulva, hogyan változtatják meg cselekedeteid a környezetedet.
  • Előbb gondolkozz, aztán lőj! – Ki tudsz kerülni a szorult helyzetekből? Hogyan tudsz elmanőverezni a rád kilőtt töltények között, hogy megközelíthesd ellenségeid? A SUPERHOT egy hatalmas logikai fejtörő, ólommal megtoldva.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7
Processzor: Intel Core2Quad Q6600 2,40 GHz
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: GeForce GTX 650 (1024 MB Ram)
Merevlemez: 4 GB szabad hely

 

AJÁNLOTT:
Processzor: Intel Core I5-4440 3,10 GHz
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: GeForce GTX 660 (2048 MB Ram)
Merevlemez: 4 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás