The Escapists: The Walking Dead (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

The Escapists: The Walking Dead (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia, Mac játékok, Linux játékok, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Az Escapists díjnyertes, nagysikerű indie játék és a The Walking Dead néven ismert, világméretű fenomén egyesítésének eredménye a The Escapists: The Walking Dead. Ebben a különleges játékban - amely a The Escapists bájos 8-bites, pixel art stílusában mutatja be a The Walking Dead történetét - te magad alakítod Rick Grimes-t, akinek a világra szabadult kóborlók hordáival kell felvennie a harcot.

Rick feladata a túlélők egy csoportjának vezetése, akik közt az eredeti képregények számos szereplője - többek közt Maggie, Hershel, Glenn és Michonne - is megtalálható. Ricknek biztosítania kell a csoport biztonságát azáltal, hogy minden helyszínen megtalálja a menekülési útvonalat, és számos veszéllyel megbirkózva a társaság lehető legtöbb tagját életben tartja. A játék hűen követi a képregények történéseit: Ricknek először át kell vágnia magát a Harrison Memorial Hospital folyosóin, majd a Green család farmjára látogat, mielőtt más helyeken - például a Meriwether Büntetésvégrehajtási Intézetben és Woodbury-ben - folytatódik kálváriája.

Mentsd az élőket és menekülj a holtak elől, miközben újrajátszod a díjnyertes képregény epikus történetét.

 

Jellemzők:

 

  • 5 helyszín: Küzdj a The Walking Dead történetének 5 legendás helyszínén - Meriwether County Correctional Facility, Woodbury, és Alexandria vár többek közt.
  • Epikus Craftolás: Több mint 200 különböző tárgy közül választva, hozhatsz létre több mint 70 eszközt és fegyvert, melyek segítenek a túlélésben.
  • Jól ismert arcok: Lépj interakcióba kedvenc szereplőiddel a képregényekből, és vedd fel őket csapatodba, hogy fontos feladatok elvégzésében segítsenek.
  • Rutin: Győződj meg róla, hogy te és a túlélőid kövessék a napi rutint - ez létfontosságú a hangulat szempontjából! 
  • Lőfegyverek!: Mostantól lőfegyvereket is találhatsz vagy craftolhatsz, amelyek jól jöhetnek még a kóborlók távoltartásában!
  • Zombihordák: Használd az eszedet és túlélő társaidat, hogy visszaverd az éhes kóborlók támadásait.
  • Steam Teljesítmények: Kutass át minden szobát és minden asztalt, ha az összes teljesítményt meg akarod szerezni!
  • Steam Ranglisták: Optimalizáld terveidet és stratégiáidat, hogy a legrövidebb idő alatt fejezd be a pályákat.
  • Mentés a felhőbe: Vidd magaddal útközben is játékodat, hogy megkapd a "napi adagod

 

 

 

 

The Escapists. © 2015. Published by Team17. Team17 are trademarks or registered trademarks of Team17 Digital Limited. THE WALKING DEAD is TM and © 2015 Robert Kirkman, LLC. Based on the Comic Book by Robert Kirkman, Tony Moore and Charlie Adlard. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

PC:

Operációs rendszer: Windows XP, Processzor: Dual Core CPU 2,4 GHz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: Intel HD Graphics 4000, Nvidia GeForce 8000, ATI Radeon HD 4800 Series, Hálózat: Szélessávú internet-kapcsolat, Merevelemez: 500 MB, Hangkártya: Windows kompatibilis hangkártya

Egyéb megjegyzések: Bizonyos esetekben hardvermodell-specifikus meghajtóprogramok megléte szükséges az adott szoftver futtatásához. Amennyiben a hardvergyártó már nem támogatja a hardvert, előfordulhat, hogy nem futtatható a játék. Ilyen helyzetekben nem tudunk segítséget nyújtani, és azt javasoljuk, hogy a harver gyártójával lépj kapcsolatba.

 

MAC:

Operációs rendszer: 10.8 Mountain Lion, Processzor: Dual Core, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: Intel HD Graphics 4000, vagy Nvidia GeForce 640M, vagy AMD Radeon HD 5750M, Merevelemez: 500 MB

 

LINUX:

Operációs rendszer: Ubuntu 12.04 64-bit, Processzor: Dual Core, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: Intel HD Graphics 4000, vagy NVIDIA GeForce 9800 GT, vagyAMD Radeon HD 7850, Merevelemez: 500 MB


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás