THE KING OF FIGHTERS 2002 UNLIMITED MATCH (PC) DIGITÁLIS

THE KING OF FIGHTERS 2002 UNLIMITED MATCH (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Verekedős, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A KOF 2002 UM, a KOF 2002 teljesen felújított változata, amely az UM sorozat második tagja, csatlakozik a harchoz a STEAM-en!

 

A JÁTÉKRÓL

Az UM sorozat második címe a KOF 2002 teljesen felújított változata, amely a KOF '98-cal együtt a KOF sorozat remekműve. A THE NEST CHRONICLES-en alapuló cím vonultatja fel a KOF történetének legtöbb karakterét. A teljes grafika és háttérzene teljes felújításon esett át, és a játékegyensúlyt is teljesen újratervezték. Új mozdulatok kerültek a játékba, másokat pedig visszahoztak, ami azt jelenti, hogy a játékosok hosszabb ideig élvezhetik a harcot, mint valaha.・Összesen 66 karakter – a KOF sorozat történetének legtöbb játszható szereplője:
A Kyo és K' DNS-éből megalkotott Nameless a játék eredeti karaktere, aki készen áll, hogy a ringbe lépjen!
Az eredeti KOF 2002-ben debütáló szereplők mellett a THE NESTS CHRONICLES jelentős harcosai, valamint további szereplők és rejtett karakterek is harcba szállnak!

・Ne maradj le a frissített grafikáról és funkciókról:
・Átdolgozott játékhangok:
Érdemes pillantást vetni a demo képernyőkre, az átvezetőkre, és a győzelmi képernyőkre:
Sőt, az összes háttérzene átdolgozásra került, a még intenzívebb meccsek érdekében!
Rengeteg új mozdulat, a régi kedvenc mozdulatok vár kizárólag ebben a címben!
Érezd a továbbfejlesztett MAX2 erejét!!

· Teljesen frissített és újratervezett rendszer- és játékegyensúly minden karakter számára:

Minden karakter különleges, valamint extra-különleges mozdulata a korábbi sorozatokból megismert mozdulat, és erőváltó mozdulatok, valamint számtalan új mozdulat is megtalálható, amelyeket kifejezetten ehhez a címhez készítettek.
A MAX2 mozgás minden karakter számára pedig még látványosabb, mint valaha. Mostantól könnyebb használni a valódi mérkőzések során is, hogy bemutasd a legnagyobb erőt!

・Számtalan játékmód:
Nem csak 50 különböző mozdulatot gyakorolhatsz be, mind a "normál", mind az "expert" nehézségeken a Challenge (Kihívás) módokban, de saját, eredeti kombóidat is létrehozhatod a "Practice" (Gyakorló) módban. Emellett létezik az "Endless Mode" (Végtelem mód) is, ahol a játékosok addig harcolhatnak a számítógép ellen, amíg a kitartásuk lehetővé teszi.

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:Operációs rendszer: Windows XPProcesszor: Intel Pentium 4 1.8GHz dual coreMemória: 1 GB RAMVideokártya: Alaplapi videokártya, 256MB VRAM-malDirectX verzió: 9.0cMerevlemez: 1 GB szabad területHangkártya: DirectSound


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás