THE KING OF FIGHTERS '98 ULTIMATE MATCH FINAL EDITION (PC) DIGITÁLIS

THE KING OF FIGHTERS '98 ULTIMATE MATCH FINAL EDITION (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Verekedős, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

THE KING OF FIGHTERS ’98 ULTIMATE MATCH FINAL EDITION
A rajongók által a "KOF" sorozat legjobbjának tartott “KOF '98”-at tíz évvel később követő “KOF ’98 UM” után a “KOF ’98” a Steam PC játékplatformra érkezik a végső és végleges változatban, a THE KING OF FIGHTERS ’98 ULTIMATE MATCH FINAL EDITION játékkal.

・Alaposan átdolgozott játékegyensúly:
A játék egyensúlyának és a karakterek minden mozdulatának átfogó újragondolásával a "KOF '98 UM" FINAL EDITION határozottan a legteljesebb változat minden KOF rajongó számára, aki végtelen és epikus harcokra vágyik.

With an overall readjustment of the game balance and every character’s moves, this final edition of “KOF ’98 UM” is definitely the ultimate version to play for every KOF fan for endless and epic battles.

・Lenyűgöző, 64 harcosból álló szereplőgárda:
A “KOF ’98” eredeti gárdája mellett olyan emblematikus KOF karakterek, mint Eiji Kisaragi, Kasumi Todoh, Geese Howard, Mr. Big, és Wolfgang Krauser is csatlakozik ehhez a végső bajnoksághoz. A "final edition" alternatív verziókat kínál is egyes szereplőkhöz, így összesen 64 eltérő harcos, valamint végtelen számú csapatlehetőség vár.

・Új «ULTIMATE MODE » rendszer:
Az új "Ultimate Mode" lehetővé teszi számodra, hogy az eredeti "Extra" és "Advanced" játékmódok különféle funkcióit ötvözd annak érdekében, hogy saját módodat hozhasd létre! Ezen felül a a klasszikus "Extra" és "Advanced" 2 játékmódokat a változatosabb harci stratégiák érdekében alaposan kiegyensúlyozták.

・2 különböző online játékmód érhető el:
Válassz az eredményeidet tükröző “Rank Match” (Ranglistás meccs), és a “Player Match” között, ahol a versus (játékos elleni) meccseidet kedved szerint beállíthatod. Harcolj a nemzetközi színtéren, hogy te légy a Játékosok Igazi Királya! A világ a tiéd!

・Tartalmazza a “KOF ’98” eredeti NEOGEO változatát:
Mindenki hatalmas örömére a "KOF '98" eredeti NEOGEO verzióját hűen portolták! Fedezd fel (újra) a "KOF" lényegét a Steamen!


・Különböző játékmódok:
A KOF '98 UM FE számos játékmódot kínál a legjobb játékélmény érdekében: például az "Endless Mode"-ot, amelyben a számítógép által vezérelt karakterekkel küzdesz bunyók sorában, a "Challenge Mode" ahol összesen 30 küldetésen kell átverekedned magadat, vagy a "Gyakorló mód", ahol minden mozdulattal és kombóval edzhetsz.

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:Operációs rendszer: Windows XPProcesszor: Intel Pentium 4 1.8GHz dual coreMemória: 1 GB RAMVideokártya: Alaplapi videokártya, 256MB VRAM-malDirectX verzió: 9.0cMerevlemez: 1 GB szabad területHangkártya: DirectSound


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás