THE KING OF FIGHTERS XIII STEAM EDITION (PC) DIGITÁLIS

THE KING OF FIGHTERS XIII STEAM EDITION (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Verekedős, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Az SNK PLAYMORE 2D-s verekedős sorozatának zászlóshajója, a THE KING OF FIGHTERS XIII visszatér eddigi legteljesebb változatában!

A korábban konzol exkluzív lehetőségek, mint például a világ játékosaival való internetes küzdelmeket biztosító Online Mód, a King of Fighters újoncok számára remek kiindulópontot jelentő Oktató Mód, valamint a visual novel formában számos exkluzív epizódot tartalmazó Sztori Mód mind a THE KING OF FIGHTERS XIII Steam Edition része, ráadásul feljavított formában!
További extraként az „Iori with the Power of Flames”, a „NESTS Style Kyo” és a „Mr. Karate” DLC karakterek már a játék kezdetétől használhatók, melyekkel együtt 36 főre bővül a játék harcosainak kínálata.
Itt az ideje, hogy szembenézz riválisaiddal világszerte!

 

FŐBB JELLEMZŐK:

 • 3-3 ELLENI CSAPATOS KÜZDELEM
  Válassz az előre összeállított csapatok közül, vagy alkosd meg sajátodat 3 harcossal és küzdj meg más csapatokkal a győzelemért! Alakítsd ki csapatod taktikáját a számodra legmegfelelőbb karakterek kiválasztásával!
 • SZTORI MÓD
  Ebben a módban felfedezheted az Arcade verzióból kimaradt különböző háttértörténeteket. Ismerd meg az „Ash Saga” cselekményét és titkait a főszereplő, Ash Crimson, valamint a bajnokságon közvetlenül nem résztvevő más karakterek szemén keresztül. Döntéseid és küzdelmeid eredménye új sztorielemeket fedhet fel, így próbálj ki különböző beállításokat minden helyszínen!
 • INTERNETES HARCOK
  A THE KING OF FIGHTERS XIII Steam Edition egy teljesen feljavított netkódot használ, ami biztosítja a lehető legjobb internetes küzdelmekért! Az új netkód feljavítja a te és ellenfeled közti kommunikáció sebességét, valamint számítógéped teljesítményéhez szabja az internetes játékélményt.
  A THE KING OF FIGHTERS XIII Steam Edition három különböző internetes játékmódot tartalmaz, melyekben a játékosok kihívhatják riválisaikat világszerte:
  - „Ranked Match”: küzdj előre meghatározott feltételek mellett, a küzdelem eredménye pedig megjelenik majd az eredményeid között.
  - „Player Match”: az ebben a módban vívott harcok nem lesznek hatással az eredményeidre.
  - „Friend Match”: ebben a módban kihívhatsz más játékosokat és izgalmas harcokat vívhatsz velük.
 • KÜLDETÉSEK
  Teljesíts három különböző típusú küldetést és fejleszd tovább képességeidet!
  „TIME ATTACK”: Győzd le az összes CPU ellenfelet a lehető legkevesebb idő alatt!
  „SURVIVAL”: Válassz ki egy karaktert és verekedd át magad annyi CPU ellenfélen, amennyin csak tudod.
  „TRIAL”: Ebben a módban karakterenként 10, többnyire kombókra vonatkozó kihívást teljesíthetsz. Ha sikerül teljesítened mind a 10 kihívást, mesterien elsajátítottad az adott karakter kombóit.
 • OKTATÓ MÓD
  Rose Bernstein, a bajnokság házigazdája megtanít az alapvető technikák, valamint a képességsávok használatára. Az újonc King of Fighters játékosoknak érdemes itt kezdeniük, hogy megismerkedjenek a játék alapjaival. 
 • TESTRESZABÁS
  Ebben a módban kedved szerint szerkesztheted internetes profilodat és változtathatod meg a karakterek színpalettáját. Összeállíthatod az internetes küzdelmekhez használt csapatod, felhasználhatod a játék során szerzett ikonokat, valamint beállíthatsz egy előre megadott üzenetet is profilodhoz. Minden karakterhez legfeljebb öt színpalettát készíthetsz. Mutasd meg egyéniségedet a globális küzdőtéren! 
 • BEÁLLÍTÁSOK
  A ’grafikai beállítások’ segítségével a játékosok kedvük szerint válthatnak a különböző képfrissítési szintek, valamint egyszerűsített hátterek között.

 

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM: Operációs rendszer: Windows XP Processzor: Intel Pentium4 2.0 GHz vagy jobb  Memória: 1 GB RAM Videokártya: GeForce 9500 GT ,VRAM: 256MB vagy többDirectX verzió: 9.0c Merevlemez: 5 GB szabad területHangkártya: DirectSound, DirectX9.0c kompatibilis  Egyéb megjegyzések: A játékhoz szükségesek a hivatalos Windows Media Player Codecek

AJÁNLOTT: Operációs rendszer: Windows7 Processzor: Intel Core i5 2300 vagy jobb  Memória: 4 GB RAM Videokártya: GeForce GTS 250 ,VRAM: 512MB vagy többDirectX verzió: 9.0cMerevlemez: 5 GB szabad területHangkártya: DirectSound, DirectX9.0c kompatibilis Egyéb megjegyzések: A játékhoz szükségesek a hivatalos Windows Media Player Codecek

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás