Tiny Tina's Wonderlands Steam

Tiny Tina's Wonderlands Steam

Kategória:

Szerepjáték / RPG, Shooter / Lövöldözős, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Epic Game Stores

Elérhetőség:

Előrendelhető

Megjelenés:

2022. március 25.

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

Rendeld elő egy páncélkészletért hősödnek

Frissítsd fel gardróbodat fenséges cicomákkal a Golden Hero páncélcsomag jóvoltából! Ez a csomag két arany páncéltémát tartalmaz a Tiny Tina Wonderlands számára, amelyek bármilyen páncélkészletre alkalmazhatók.

 

Indulj epikus kalandra tele szeszéllyel, csodákkal és nagy tűzerejű fegyverekkel! Golyók, varázslat és pallosok ütköznek ebben a kaotikus fantáziavilágban, amelyet a kiszámíthatatlan Tiny Tina kelt életre.
Készíts többkasztos hőst, és zsákmányold, lövöldözd, kaszabold és varázsold át magad rettentő szörnyeken és zsákmánnyal teli kazamatákon, hogy megállíthasd a zsarnok Dragon Lordot. Szeretettel várunk a buliban, vedd fel kalandcipődet, és légy kaotikusan nagyszerű!

KISZÁMÍTHATATLAN FANTÁZIAVILÁG
Tiny Tina lesz különös kalauzod egy rendkívüli asztaliszerepjáték-birodalom, ahol a szabályok ritkán érvényesek. Fedezz fel egy hatalmas világot fenséges városokkal, nyirkos gombaerdőket, baljós erődökkel és egyebekkel!

FEGYVEREK, VARÁZSLAT ÉS EGYEBEK
Irtsd a rosszfiúkat durva fegyverekkel és varázslatokkal ádáz, belső nézetes csatákban. Tűzerőddel ellenségek légióit győzheted le, a beszélő csontvázaktól a szárazföldi cápákon át a hatalmas főszörnyekig. Ezután irány az epikus zsákmánnyal teli veszélyes kazamaták!

CSAPATBAN A GONOSZ ELLEN
Veled tart az önfejű Valentine kapitány és a szabályok megszállottja, Frette robot. A Dragon Lord ellen hadakozva szerethető fura figurákkal találkozhatsz, mint a lantos Bardbarian és a tündér Punchfather.

SZABD SZEMÉLYRE HŐSÖDET
Készíts tökéletes hőst kifinomult testreszabással a többkasztos rendszerben, amely lehetővé teszi hat egyedi, fantasztikus képességekkel rendelkező karakter-képzettségfa elegyítését. Lépj szintet, finomítsd hősödet, bővítsd arzenálját és válj tökéletes kalandorrá!

KAOTIKUS KOOPERATÍV JÁTÉK CSAPATBAN
Élvezd a történetet egyedül vagy akár három baráttal zökkenőmentes online többszemélyes játékban. Oszd el a zsákmányt vagy szerezd meg a javát – csak rajtad áll, hogy játszol!

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás