Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands (PC) DIGITÁLIS

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Aktivációs kulcs - Uplay

Elérhetőség:

Előrendelhető

Megjelenés:

2017. március 7.

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

Rendeld elő a játékot, és szerezd meg a The Peruvian Connection (A Perui Kapcsolat) kiegészítő küldetést.

A Magas Andok - a Föld egyik legbarátságtalanabb vidéke is - a háború szinterévé vált. A karizmatikus mexikói üzletasszony - La Cabra - ellenőrzése alá vonta a magasan a tengerszint felett fekvő kábítószercsempész útvonalakat. A perui kartellel folytatott üzletei, valamint  Nidia Floresszel, a csempészek vezetőjével fenntartott szoros kapcsolata révén értékes eszközt jelent a Santa Blanca kartell számára.

Kövesd La Cabrát egy rendhagyó háborús övezetbe. Beszállítóira lecsapva elérted, hogy találkozzon a perui kartellel "El Nuevo Mundo-ban" - Bolívia egyik legelszigeteltebb és legdurvább vidékén. Kiváló lehetőség lesz a Szellemek számára, hogy egyszer s mindenkorra véget vessenek ennek az együttműködésnek.

 

 

 

A Ghost Recon: Wildlandsről:

Bolívia, néhány év múlva: a gyönyörű dél-amerikai ország a világ legnagyobb kokaintermelőjévé vált. A befolyásos és kegyetlen Santa Blanca kábítószer-kartell az országot egy narkóállammá változtatta, ahol a törvénytelenségek, a félelem, az igazságtalanság és az erőszak mindennapos. A kartell jó úton halad afelé, hogy egy jelentős alvilági szereplővé és globális fenyegetéssé nőjje ki magát.

A totális háború nem megfelelő válasz. A sebészi pontosságú, lopakodó, halálos megközelítés az egyetlen megoldás, amely a problémát a gyökerénél oldhatja meg. A Szellemek (Ghosts) az Amerikai Egyesült Államok különleges erőinek elit csapata, akik az ellenséges vonalak mögött pusztítanak és okoznak káoszt, hogy végül megtörjék a kartell és a korrupttá vált kormány szövetségét.

Egy mindenható ellenséggel szemben, egy hatalmas és barátságtalan környezetben a Szellemeknek kritikus fontosságú erkölcsi döntéseket kell hozniuk és kemény csatákban kell részt venniük, hogy végrehajthassák küldetésüket - amely eddigi legsötétett és legveszélyesebb műveletük.

 

 

© 2016 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Tom Clancy’s, Ghost Recon, the Soldier Icon, Ubisoft, and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Hamarosan...


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás