Tormentor X Punisher (PC/MAC) DIGITÁLIS

Tormentor X Punisher (PC/MAC) DIGITÁLIS

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Mac játékok, Indie (Független), Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

Üdv a F**k You bolygón!

Igen, ez egy igazi bolygó, keress csak rá nyugodtan!

 

A Tormentor X Punisher-ben minden megölhető egy lövéssel - a főellenfeled, de te is! A boss-ok megváltoztathatják az aréna formáját, szobákat és csapdákat megidézve, hogy még pokolibbá és brutálisabbá tegyék őket. A démonok alkalmazkodnak játékstílusodhoz, hogy még jobban megbüntessenek. Fedezd fel és próbáld ki az ellenfelek irtásának új módszereit, hogy hasznos fejlesztésekhez juss. Töltsd újra gépfegyveredet a shotgunod elsütésével. Bizony, jól olvastad! 

Ölj, pusztítsd, cs**szd szét a démonokat, pörgesd a kombókat, szerezz fejlesztéseket a különleges gyilokok végrehajtásával, és próbáld meg túlélni a folyamatos támadásokat. És persze zúzd le a barátaid pontszámait a ranglistákon, hogy megmutasd nekik, ki az úr a háznál. 

Vágod? Helyes. Akkor b****a meg, csináljuk!

 

Főbb jellemzők:

  • Gyors iramú játékmenet, amely összezúzza a kezed csontjait!!!
  • Véletlenszerű boss-spawnok, olyan röhejes bajnokokkal, mint BIGBONES, GUTSHANK és PRIESTESS!
  • Ranglisták, amelyek bizonyítják, hogy mindenkinél - vagy legalább a haveroknál - jobb vagy!
  • Mészárolj démonokat a cimborákkal a helyi kooperatív módban!
  • Dobhártyaszaggató eredeti soundtrack!
  • Intenzív hangzásvilág, hörgő démonokkal, meg hasonló sz**ságokkal!
  • Képregények által ihletett grafika!
  • Egy bosszantó, igazán kretén démon, amely megünnepli halálodat!

 

 

 

 

 

Copyright 2017 Raw Fury AB. All Rights Reserved.

 

This is the legal law, you will obey my authoritah! >:)

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

PC

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows XP, Processzor: Dual Core, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: GeForce 7600 GT (256 MB), Intel HD Graphics 4400 (Shared), Radeon X1600 XT (256 MB), DirectX verzió: 10, Merevlemez: 500 MB szabad terület, Egyéb megjegyzések: a 32 bites operációs rendszereken a kontroller-támogatás hivatalosan nem támogatott (az egér és billentyűzet viszont működik!)

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 64-bit, Processzor: Intel Core2 Duo E4500 (2 * 2200), AMD Athlon 64 X2 4200+ (2 * 2200), Memória: 2 GB RAM, Videokártya: GeForce 7600 GT (256 MB), Intel HD Graphics 4400 (Shared), Radeon X1600 XT (256 MB), DirectX verzió: 12, Merevlemez: 500 MB szabad terület, Hangkártya: igen, Egyéb megjegyzések: a 32 bites operációs rendszereken a kontroller-támogatás hivatalosan nem támogatott (az egér és billentyűzet viszont működik!)

 

MAC

MINIMUM:

Operációs rendszer: Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Processzor: Dual Core, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: Radeon HD 6630M (256 MB), Merevlemez: 500 MB szabad terület, Egyéb megjegyzések: a 32 bites operációs rendszereken a kontroller-támogatás hivatalosan nem támogatott (az egér és billentyűzet viszont működik!)

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: OS X 10.7 +, Processzor: Intel Core2 Duo E4500 (2 * 2200), AMD Athlon 64 X2 4200+ (2 * 2200), Memória: 2 GB RAM, Videokártya: Radeon HD 6630M (256 MB), Merevlemez: 500 MB szabad terület, Hangkártya: igen, Egyéb megjegyzések: a 32 bites operációs rendszereken a kontroller-támogatás hivatalosan nem támogatott (az egér és billentyűzet viszont működik!)

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás