Watch Dogs 2 (PC) DIGITÁLIS

Watch Dogs 2  (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Akció

Nyelvi verzió:

Magyar felirattal

Védelem:

Aktivációs kulcs - Uplay

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

Játssz Marcus Holloway, a ragyogó fiatal hekker szerepében a technológiai forradalom bölcsőjében, San Francisco városában. 

Állj össze a Dedsec, a hírhedt hekker csoport tagjaival, hogy a történelem legnagyobb hekkelését hajtsátok végre; iktassátok ki a ctOS 2.0 nevet viselő, invazív operációs rendszert, amely bűnözők kezében tömegesen figyeli meg és manipulálja az embereket. 

  • Fedezd fel a játék végtelennek tűnő, nyílt világát, amely lehetőségek sokaságát tartogatja.
  • Törj fel minden hálózati eszközt, és vedd át az irányítást a város infrastruktúrája felett. 
  • Fejlessz különféle készségeket a saját játékstílusodnak megfelelően, és fejleszd tovább az eszközeidet: távirányítós autókat, drónokat, 3D nyomtatóval készült fegyvereket és sok egyebet. 
  • Maradj kapcsolatban a barátaiddal a Watch Dogs vadonatúj kooperatív és kompetitív többszemélyes játékmódjaival.

 

 

©2016 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Watch Dogs, Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM: 
Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (kizárólag 64 bites verziók) 
Processzor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz, AMD FX 6120 @ 3.5 GHz vagy jobb
Memória: 6 GB RAM 
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB VRAM-mal, vagy AMD Radeon HD 7870, 2 GB VRAM-mal, vagy jobb – lásd a támogatott videokártyák listáját* 
Internet: Szélessávú internetkapcsolat 
Merevlemez: 50 GB szabad hely 
Hangkártya: DirectX kompatibilis a legújabb meghajtóprogramokkal 
Egyéb megjegyzések: Perifériák: Microsoft Xbox One Controller, DUALSHOCK® 4 Controller, Windows-kompatibilis billentyűzet, egér, opcionális kontroller / Multiplayer: 256 kbps vagy gyorsabb szélessávú internetkapcsolat.
MEGJEGYZÉS: Ez a termék csak 64 bites operációs rendszereket támogat. A videokártyák laptop változatai működhetnek, de hivatalosan nem támogatottak. A legfrissebb rendszerkövetelményeket a support.ubi.com címen található terméktámogatási oldalunk FAQ-jában találod. A játék telepítést követő aktiválásához, a rendszered hitelesítéséhez, a játékmenet újratelepítést követő folytatásához, az online funkciók eléréséhez, az online játékhoz és az exkluzív tartalmak feloldásához szélessávú internetkapcsolat és érvényes Ubisoft fiók szükséges.

AJÁNLOTT: 
Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (kizárólag 64 bites verziók) 
Processzor: Intel Core i5 3470 @ 3.2 GHz, AMD FX 8120 @ 3.9 GHz 
Memória: 8 GB RAM 
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 780 | AMD Radeon R9 290, 3GB VRAM-mal, vagy jobb - lásd a támogatott videokártyák listáját*
Internet: Szélessávú internetkapcsolat 
Merevlemez: 50 GB szabad hely 
Hangkártya: DirectX kompatibilis a legújabb meghajtóprogramokkal 

A MEGJELENÉSKOR TÁMOGATOTT VIDEOKÁRTYÁK: • NVIDIA® GeForce® GTX600 Series: GTX660 vagy jobb / GeForce® GTX700 Series: GTX760 vagy jobb / GeForce® GTX900 Series: GTX950 vagy jobb / GeForce® GTX1000 Series: GTX1060 vagy jobb. • AMD Radeon™ HD 7000 series: Radeon™ HD7870 vagy jobb / Radeon™ 200 series: Radeon R9 270 vagy jobb / Radeon™ 300/Fury X series: Radeon™ R9 370 vagy jobb / Radeon 400 series: Radeon RX460 vagy jobb.

 

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás