Wolfenstein Youngblood Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS (Bethesda.net kulcs)

Wolfenstein Youngblood Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS (Bethesda.net kulcs)

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Bethesda.net

Elérhetőség:

Előrendelhető

Megjelenés:

2019. július 26.

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

Apja lányai! 

Rendeld elő most, szerezd meg a „Legacy Pack” csomagot, és nyiss meg olyan, BJ Blazkowicz által használt felszereléseket és a fegyvereket, mint például:

  • A New Colossus Jacket power suit skin
  • A BJ’s Army power suit skin
  • Az Old Blood vascső 
  • Az Old Blood kés
  • A WW2 Weapon Skin Set fegyverbőr készlet minden távolsági fegyverhez

 


A Deluxe Edition tartalmai:

  • A Buddy Pass, amely lehetővé teszi egy barátod számára, hogy együtt játsszátok végig a teljes játékot, még akkor is, ha barátod nem rendelkezik a játékkal
  • A Cyborg Skin Pack

 


Wolfenstein: Youngblood az első modern, kooperatív Wolfenstein kaland.

A Wolfenstein II eseményei után tizenkilenc évvel BJ Blazkowicz eltűnt egy küldetés során a nácik által megszállt Párizsban. Harcedzett apjuktól kapott, több éves kiképzést követően BJ ikerlányai, Jess és Soph kénytelenek akcióba lendülni..

Küzdj egy barátod oldalán, vagy játssz egyedül. Lépj szintet, fedezz fel és teljesíts küldetéseket, hogy egyebek mellett új képességeket, fegyvereket, modulokat, és a megjelenésedet megváltoztató cuccokat nyiss meg, melyekkel teljessé teheted játékstílusodat és testre szabhatod megjelenésedet.

A Wolfenstein: Youngblood az eddigi legnyíltabb Wolfenstein élményt nyújtja. A párizsi katakombák szívében fekvő új műveleti bázisodon megtervezheted mikor és hogyan támadod meg és rombolod a náci rezsimet.

 

© 2019 Bethesda Softworks LLC, egy ZeniMax Media cég. A MachineGames, az Arkane, a Bethesda, a Bethesda Softworks, a ZeniMax és a kapcsolódó logók a ZeniMax Media Inc. bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az Egyesült Államokban és / vagy más országokban. A Wolfenstein, az id, az id Software, az id Tech és a kapcsolódó logók az id Software LLC bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az Egyesült Államokban és / vagy más országokban. Minden jog fenntartva.

Wolfenstein®: A Youngblood ™ egy kitalált történet, amely az 1980-as években, egy alternatív univerzumban játszódik. A nevek, karakterek, szervezetek, helyek és események vagy képzeletbeliek, vagy fiktív módon vannak ábrázolva. Ennek a játéknak a története és tartalma nem szándékozik és nem is értelmezhető semmilyen módon a náci rezsim hiedelmeinek, ideológiáinak, eseményeinek, cselekedeteinek, személyeinek vagy magatartásának elismeréseként, vagy dicsőítéseként, valamint háborús bűneinek, népirtásának és más emberiesség elleni bűncselekményeinek bagatellizálásaként.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

  • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

AJÁNLOTT:

  • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás