Woodpunk (PC) DIGITÁLIS

Woodpunk (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Indie (Független), Akció

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Leírás

Felejtsd el a kibernetikát és a gőz erejét! Gyere velünk vissza a középkorba, ahol a FA az élvonalbeli, vezető energiaforrás!

Miért? A BOMBÁKAT KILÖVŐ GÉPPUSKÁK miatt. Ezért.

A WOODPUNK visszavisz a középkorba, de van benne egy érdekes csavar: Egy szakképzett feltaláló vagy, aki (balga módon) tudományos karriert választott egy olyan korszakban, amikor a művészeti szakirányok uralkodtak. Azonban fa és más hulladékanyagok felhasználásával megalkottad magadnak a legdurvább eszközt: Egy robotot, amely képes fegyverek létrehozására.

 

E groteszk és brut-... vagyis - E "klassz interaktív élmény" főbb jellemzői:

  • Üdítő pixel shooter akció, gyakorlatilag korlátlan változatosságot felvonultató pályákkal, amelyek új kihívásokat tartogatnak minden alkalommal, amikor csak játszol
  • Procedurálisan generált fegyverek széles arzenálja, amelyben mind a közelharci, mind a távolsági fegyvereket megleled a több mint 1400 lehetséges alkotás közt.
  • Harcolj egyszerre több mint száz ellenséggel a képernyőn, melyek mindegyike különböző stratégiával és harci stílusokkal rendelkezik, és akkor a hatalmas boss-harcokról még nem is beszéltünk!
  • Szépség a pusztításból: A térképen minden amit lász megsemmisíthető. A fák összeroskadnak, dobozok robbannak a levegőben, és teljes két-emeletes épületek omlanak össze. Ami marad, azok holttestek, bútorok és törmelék, ezek pedig a későbbiek során különleges hatásokkal lehetnek a játékélményre!
  • Játssz egy barátoddal! Aszimmetrikus helyi multiplayer: Az egyik játékos irányítja a feltalálót, a másik pedig a robotot, melyek mindegyike saját, egymást kiegészítő képességekkel rendelkezik.
  • Kutass ki új fegyverrészeket az egyedi fegyverek elkészítéséhez. Fejlessz ki és nyiss meg új modulokat, hogy bővítsd a robotod harci képességeit, vagy a saját képességeid fejlesztése érdekében.
  • Gyors iramú, akciódús játékmenet, finom és érzékeny irányítással, 60 FPS mellett. Készülj fel egy izzasztóan kemény kalandra!
  • Ó, és persze kompatibilis a gamepadekkel!

 ...és minden bla-bla, amit az összes többi rogue-like játékban is megtalálsz: Véletlenszerű pályák, véletlenszerű felvehető tárgyak, és mindazok a véletlenszerűen generált dolgok, amiket szeretsz. Igen, még ez is megvan a játékban!

 

 

Copyright © 2018. Fejlesztette a Meteorbyte Studios SL. Kiadja a Libredia Entertainment GmbH.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: Windows 7

Processzor: Intel Core i5 2.0 GHz

Memória: 4 GB RAM

Videokártya: Nvidia GeForce 530 series 2.0 GB (vagy azzal egyenértékű)

Merevlemez: 2 GB szabad terület

 

AJÁNLOTT:

A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás