Yooka-Laylee Deluxe Edition (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Yooka-Laylee Deluxe Edition (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Kategória:

Arcade / Ügyességi, Mac játékok, Platform, Indie (Független), Casual, Linux játékok, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A Yooka-Laylee Digital Deluxe kiadás a legteljesebb platformer csomag, amely a játék mellett egy exkluzív digitális kézikönyvet és artbookot, valamint a játék fantasztikus zenéjét tartalmazza! 

Yooka-Laylee Digital Deluxe kiadás tartalmai:

 • Yooka-Laylee alapjáték
 • Yooka-Laylee soundtrack: A Yooka-Laylee ínycsiklandozó és fülbemászó dallamai a gaming zeneszerzők három nagyszerű alakjának munkáját dícsérik: a legendás David Wise (Donkey Kong Country, Diddy Kong Racing), a hasonlóan elismert Banjo-Kazooie zeneszerző Grant Kirkhope (Viva Piñata, GoldenEye 007) és a díjnyertes Burke (Kameo) együtt dolgozott a soundtracken. 
 • Yooka-Laylee Art Book: A Yooka-Laylee 24 oldalas digitális kézikönyve és művészeti albuma exkluzív tudnivalókat tartalmaz a várva-várt platformjáték szereplőiről, világairól és kihívásairól! 
  A rajongók számára kihagyhatatlan kiadvány korábban soha nem látott koncepciórajzai és a fejlesztés közben készült képei betekintést nyújtanak a játék alkotási folyamatába!

 


A Yooka-Laylee a műfaj veteránjainak számító Playtonic vadonatúj, nyílt világú platformjátéka!

Fedezz fel hatalmas, gyönyörű világokat, találkozz egy felejthetetlen szereplőgárdával (hogy legyőzd egyes tagjait), és halmozz fel egy kincstárnyit a ragyogó, gyűjthető tárgyakból, ahogy a Yooka (a zöld gyík) és Laylee (a vicces, nagyorrú denevér) alkotta haveri páros egy epikus kalandra indul. Akadályozd meg a céges gonosztevő Capital B-t és ördögi tervét, melynek célja, a világ összes könyvének felszippantása… hogy aztán színtiszta profittá változtassa őket!

Hőseinknek a különleges mozdulatok széles arzenálját használva számtalan különböző rejtvénnyel és platfromer kihívással kell megbirkózniuk, miközben a Pagies-ek - a lenyűgöző új világok megnyitásához és bővítéséhez szükséges, arany jutalmak után kutatnak. Minden új világ - számos egyéb mellett - hemzseg a csodabogár szereplőktől, behemót főellenfelektől, csille-kihívásoktól, arcade játékoktól, vetélkedőktől, és többfős játékoktól!

 

Jellemzők:

 • EGY ÚJ HAVER-PÁROS BEMUTATKOZÁSA!Yooka és Laylee a platformer szórakozáshoz szükséges képességek fantasztikus arzenáljával büszkélkedhet, amelyeket a csúszómászó árus Trowzer segítségével nyithatnak meg és bővíthetnek. 
 • JÁRD A SAJÁT UTADAT!: Vásárolj és nyiss meg képességeket szabadon, dönts kedvenc világaid bővítése mellett, hogy azok még nagyobb és komplexebb játszótereid legyenek, és használd az egyedi Tonic játékmenet módosítókat, hogy még jobban testreszabd játékstílusod. Minden játékosnak egy különleges élményben lesz része.
 • A MODERN KOR COLLECT-EM-UP JÁTÉKA: Keresd meg a fényes, gyűjthető tárgyakat - és más, értékes anyagokat - mint például a kétfunkciós Pillangó Energia, vagy a trükkös Szellemírók! 
 • FELEDHETETLEN SZEREPLŐK: Találkozz rengeteg, a legendás platformjátékok művészi és audio csapatai által életre keltett emlékezetes karakterrel, akikkel jó eséllyel a jövőben is összefutsz majd a Playtronic Univerzumban - és győzd le őket. Készülj fel a morgás, a visítás és a csipogás minden változatára.
 • EGY ÁLOMSZERŰ SOUNDTRACK: David Wise (Donkey Kong Country) és Grant Kirkhope (Banjo-Kazooie) közös munkájából egy dallamos remekmű született! De tényleg, tisztítsd ki a füleidet - egy igazi élményben lesz részük. 
 • EGY CSAPAT VAGYTOK!: Hozd létre saját haver-duódat és kalandozz a Yooka-Laylee kooperatív módjában! A második játékos egy egyedi kooperatív szereplőt irányítva az ellenfelek elkábításával és a trükkös kihívásokban segítheti Yooka-t és Laylee-t. Senkit sem kell cipelni.
 • ÉS RENGETEG MÁS...: Fedezz fel egyedi bossharcokat, csille-kihívásokat, retró hangulatú arcade játékokat, vetélkedőket és több mint 8 különleges multiplayer játékot!

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

FIGYELEM: A játék még fejlesztés alatt áll, így a rendszerkövetelmények nem tekinthetőek véglegesnek, és még változhatnak!

PC

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7 (64bit)
Processzor: Intel i5-2500 3.3GHz
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVidia GTS450 / AMD Radeon 6850HD
DirectX verzió: 11
Merevlemez: 9 GB szabad hely
Hangkártya: Windows kompatibilis 

MAC

MINIMUM:
Operációs rendszer: OSX 10.9.5 vagy újabb 
Processzor: Intel i5 @ 2.7GHz
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: GeForce 640M vagy hasonló
Merevlemez: 9 GB szabad hely

LINUX

MINIMUM:
Operációs rendszer: Ubuntu 14.04 vagy újabb, vagy SteamOS
Processzor: Intel i5-2500 3.3GHz
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVidia GTS450 / AMD Radeon 6850HD
Merevlemez: 9 GB szabad hely

 

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás