Pac-Man and the Ghostly Adventures (PC) DIGITÁLIS

Pac-Man and the Ghostly Adventures (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Arcade / Ügyességi

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

Pac visszatért, hogy a rajongók új generációját friss élményekkel ajándékozza meg. A játék egy eredeti, a show által ihletett történettel rendelkezik, valamint az Avi Arad, a Marvel Studios elismert alapítója és igazgatója által létrehozott, várva várt PAC-MAN and the Ghostly Adventures (PAC-MAN és a Szellemkaland) animációs sorozat bájos hőseit vonultatja fel. 

Pac és két legjobb barátja - Spiral and Cylindria - harcba szállnak, hogy megvédjék otthonukat, miközben a Barátságért, a Szabadságért és a Jövőért is küzdenek!

 

Jellemzők:

  • A Pac-Man és a Szellemkaland világa
  • Őrületes bónuszok és power-upok
  • Vadonatúj többjátékos és labirintus játékmódok
  • Irányítható járművek

 

 

PAC-MAN™ and the Ghostly Adventures © 2013 NAMCO BANDAI Games Inc.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM: 

Op. rendszer: Windows XP, Vista, 7, 8 Processzor: 2Ghz Dual Core vagy AMD Memória: 2 GB RAM Videokártya: 512MB memóriával rendelkező videokártya, Pixel Shader 3.0 képességekkelDirectX verzió: 9.0 Merevlemez: 4 GB szabad hely Hangkártya: DirectX hangeszköz


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás