Yooka-Laylee and the Impossible Lair (PC) Steam

Yooka-Laylee and the Impossible Lair (PC) Steam

Kategória:

Platform, Arcade / Ügyességi

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Yooka és Laylee egy platform-kalandjáték hibridben térnek vissza.

A Yooka-Laylee and the Impossible Lair egy vadonatúj platformer-kalandjáték, amely mögött a „Donkey Kong Country”-t alkotó legfontosabb kreatív fejlesztők állnak. Mivel főellenségük Capital B ismét valami rosszban sántikál, a haverpárosnak újra akcióba kell lépnie, hogy megmentse a világot. Hogy megakadályozzák az ördögi tervét, melyben egy „Kastudat” eszközt használva a méhek egész királyságát rabszolgaságba akarja taszítani, hőseinknek Capital B „Lehetetlen” Barlangjába kell merészkedniük. Bár a dolgok nehéznek tűnnek, de Phoebee királyné és Royal Beetallion serege segítségével lehet, hogy Yookának és Layleenek mégiscsak van egy esélye!

2.5D platformer játékmenet! Mindegyik pálya gyönyörű, gazdag látványvilágot nyújt, rengeteg részlettel és mélységgel. Yooka, Laylee és egy sor tarka szereplő (legyenek jók vagy épp rosszak) lenyűgöző 2.5D-ben tárul a szemed elé

3D-s Felvilág! A túlvilág nem csupán egy csomópont, ahol ugrálhatsz a szintek között, de egy teljesen különálló játékélményt is nyújt! Fedezz fel és nyiss meg még több 2D szintet feladatok teljesítésével és rejtvények megoldásával, mentsd meg a Royal Beetallion méheit és találd meg az összegyűjthető tárgyakat.

Alternatív pályaállapotok! Úgy gondolod, hogy már teljesen kiismertél egy pályát? Akkor próbáld ki egy alternatív változatban! Nyomd meg a kapcsolókat a világban, hogy új tájakat hozz létre. Kösd be az áramot, süllyeszd el, fagyaszd be vagy szó szerint állítsd a feje tetejére a pályákat, ha gyökeresen megváltozott kihívásokra vágysz!

Lépj be a Lehetetlen Barlangba! A játékosok bármikor szembenézhetnek Capital B Lehetetlen Barlangjával; azonban a Royal Beetallion támogatása nélkül könnyen lehet, hogy az túl nagy kihívást jelent majd számukra. Szabadítsd ki őket a pályák teljesítésével, és csatlakoznak az erőidhez, amikor felveszed a harcot Capital B aljas csapdáival!

 

A Yooka-Laylee and the Impossible Lair fejlesztője a Playtonic Games. © 2019. Kiadja a Team17. A Team17 a Team17 Digital Limited védjegye vagy bejegyzett védjegye.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

 • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
 • Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites), SP1
 • Processzor: Intel Core i3-2125 vagy AMD A8-6600K
 • Memória: 6 GB RAM
 • Videokártya: GeForce GTX 650 vagy Radeon HD 5770
 • Merevlemez: 6 GB szabad terület

AJÁNLOTT:

 • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
 • Operációs rendszer: Windows 10 (64 bites)
 • Processzor: Intel Core i5-2550 vagy AMD FX-8120
 • Memória: 7 GB RAM
 • Videokártya: GeForce GTX 660 vagy Radeon R9 270
 • Merevlemez: 8 GB szabad terület

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás