Bury Me, My Love (PC) DIGITÁLIS

Bury Me, My Love (PC) DIGITÁLIS promóció

Kategória:

Kaland, Szimulátor, Digitális

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Bury me, my Love egy szöveges üzenetes kalandjáték Nourról, egy szíriai bevándorlóról, aki megpróbálja megtalálni az útját Európába. A férje, Majd, aki hátramaradt Szíriában, egy üzenetküldő alkalmazáson keresztül kommunikál Nourral, és a legjobb tudása szerint segíti tanácsaival, hogy biztonságban eljusson úticéljához.
"Temess el, kedvesem" egy szíriai elköszönés, amely nagyjából annyit tesz, hogy "Vigyázz magadra, és eszedbe ne jusson előttem meghalni." Ez a kifejezés mélyebb jelentést kap, ahogy Majd ezt mondja feleségének, Nournak, aki vállalja a veszélyes utat Európába.

A játék az európai kulturális hálózat az ARTE, valamint a Pixel Hunt, és a Figs együttműködésében készült.

Egy játék egy azonnali üzenetküldő alkalmazásban
Majd szerepében kommunikálhatsz Nourral és követheti utazását, mintha csak a WhatsApp segítségével csevegnétek. Szöveges üzeneteket cseréltek, és emojikat, képeket, szelfiket, és fontos linkeket küldtök egymásnak…

Több felfedezhető történetszál
Az azonnali üzenetek elolvasásával és a választási lehetőségek kiválasztásával a játékosok segíthetnek Nournak, hogy leküzdje a nehézségeket, amelyekkel találkozik.
A Bury me, my Love-ban meghozott döntéseid valóban befolyásolják a történetet, amelyben Nour 50 különböző helyszínre látogathat el, a 19 lehetséges befejezés pedig igen eltérő eredményeket hozhat.

A valós események alapján
A Bury me, my Love egy, a „valóság által ihletett játék”, egy dokumentált fikció, amelyet közvetlenül a valós világ eseményei inspiráltak. Az eredeti ötlet a Le Monde újságírójának, Lucie Soullier-nek cikkéből származik, amely Danáról, egy fiatal szíriai nőről szólt, aki elmenekült hazájából, és most Németországban él.

A játékban tapasztaltak befolyásolhatják a fiatalabb emberek érzékenységét.


 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7 +Memória: 4 GB RAMMerevlemez: 250 MB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás